G4Media.ro

VIDEO Premierul Ciolacu, despre trecutul său ascuns: Am condus mașini second-hand din…

Sursa foto: Inquam Photos / George Calin

VIDEO Premierul Ciolacu, despre trecutul său ascuns: Am condus mașini second-hand din Germania, am făcut mai multe firme și am încercat să străbat prin capitalismul sălbatic al anilor’90, mi-am luat apartament cu două camere pe strada Viitorului și am îndrăznit la un moment dat să-mi închid și balconul

Premierul Ciolacu a oferit mai multe răspunsuri legate de trecutul său, după ce presa a dezvăluit că din CV-ul său lipsește o lungă perioadă de activitate. Ciolacu a spus că nu are niciun secret și că procedat așa cum este mai bine pentru familia sa. Viața mea până la intrarea în politică este la fel ca viața multor români după Revoluție, a comentat Ciolacu:

„Am condus mașini second-hand din Germania, am făcut mai multe firme și am încercat să străbat prin capitalismul sălbatic al anilor’90, mi-am luat apartament cu două camere pe strada Viitorului și am îndrăznit la un moment dat să-mi închid și balconul.  Pe scurt, am făcut ceea ce am crezut că este mai bine pentru familia mea! Nu am făcut nimic de care să îmi fie rușine. Nu mi-am făcut de rușine părinții. Nu am furat. Nu am fugit de muncă, dimpotrivă! ! La fel și acum, voi continua să muncesc pentru români și să-mi asum toate lucrurile pe care le fac!”, a scris pe facebook noul premier.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

16 comentarii

  1. ce dezamagire, ne asteptam sa aveti un doctorat la academia sri, 2-3 facultati si vreo 10 carti scrise. Lasind la o parte gluma, acum lumea intelege de ce sunteti in unele poze ca sofer (prietenii stiu la ce ma refer)

  2. Nu am furat … Nu ca acum ….

  3. Altul cu scoala vietii. Ca despre scoala adevarata mai bine nu vorbim. E clar, sindromul daea ii atinge pe toti si ii transforma in românaşi haioşi si simpatici numai buni de pus la inimă si pe buletinul de vot.

  4. Sunt antipesedist, nu voi vota in vecii vecilor cu PSD, dar omul asta imi pare la locul lui. Tocmai pentru asta cred ca il vor expulza pesedistii din fruntea partidului.

    • ia-ti-l acasa,sau la stana…vezi,poate face partidul oaielor simpatice si te lasa cu buza umflata.

  5. D-nul Ciolacu … cum merge afacerea din piata din Buzău … că de acolo vin banii nu?!

  6. Ochelarii ăia, unde, naiba, i-am rătăcit…
    Ce zice de Capitalismul Sălbatic al anilor ’90, că a trecut prin el cu BT-ul cartonat pe mânecă…!?

  7. … de unde și pasiunea pentru Drept.
    Zici ca dreptul asta e un fel de stâng – drept – stang – drept hai ca dau la Drept. Pe banii lui. Daca tot plateste ii da si diploma.
    Ce p***mea!

    Părerea mea e ca pentru functia de PM ar putea sa gaseasca partidul (ele) de la putere un șef de promoție la Drept (la stat). Ca doar avem si oameni cu cap. Nu doar cu bani

  8. Gata, în sfârșit are cine să ne reprezinte la negocieri cu marile economii europene. Are experiență suficientă: adus gumă Turbo și aur din Turcia, făcut butic la colț de stradă, dat înapoi kilometri la cazane aduse din Germania. Și cu banii din bișniță, cumpărat diplomă de bacalaureat și loc în Parlament.

  9. Dl Ciolacu a mai declarat, ca dupa ce s a privatizat, ,,a cumparat concurenta”.
    Se pune insa si intrebarea, ce inseamna ca ,, a cumparat concurenta ” ?.

    • Inseamnă ca a urmarit sa detină monopolul pe gaura covrigului.
      Dar eu l-aș intreba cum se face ca tocmai pe el a cazut „magareata” asta faină?Caci la cat de „credincios” este nu cred ca a apelat la magia vrajitoarelor🤣!

  10. Alt „sarac si cinstit”!

  11. A condus masini second-hand din Germania? Este o meserie sa conduci masini second-hand? Se plateste bine? Ce atributii ai? Conduci in locul propietarilor ca ei nu au timp sa conduca?

  12. Bravo dl Ciolacu, un om onest și pt popor.

  13. Inseamnă ca a urmarit sa detină monopolul pe gaura covrigului.
    Dar eu l-aș intreba cum se face ca tocmai pe el a cazut „magareata” asta faină?Caci la cat de „credincios” este nu cred ca a apelat la magia neagră a vreunei vrajitoare🤣!
    Nici cand va trebui,musai,sa ia doctoratu’ n-o sa apeleze,fiindcă dacă a atins această performantă in politică,in stiintă e floare la ureche pentru el.Cei in masura ar trebui sa i-l trimită prin postă de pe acuma😁!