G4Media.ro

Atacatorul sirian din parcul Annecy din Franța, acuzat pentru ”tentativă de omor”…

Captura Twitter

Atacatorul sirian din parcul Annecy din Franța, acuzat pentru ”tentativă de omor” şi plasat în detenţie / Abdalmasih H „nu a dorit să vorbească”

Refugiatul sirian care a înjunghiat şase persoane, între care patru copii de vârstă mică, într-un parc din Annecy, a fost inculpat pentru „tentative de omor” şi „răzvrătire cu armă” şi a fost arestat preventiv, a anunţat sâmbătă procuroarea din Annecy (Alpii francezi), Line Bonnet -Mathis, relatează AFP, citată de Agerpres.

Abdalmasih H „nu a dorit să vorbească”, atât în timpul arestului de 48 de ore, cât şi în faţa celor doi judecători de instrucţie însărcinaţi cu ancheta, a declarat procuroarea în cadrul unei conferinţe de presă.

Individul, înarmat cu un cuţit, a atacat joi în jurul orei locale 09:45 (07:45 GMT) mai mulţi copii în vârstă de aproximativ 3 ani care se aflau într-un parc din apropierea lacului Annecy.

Potrivit identităţii declarate de către agresor, acesta este de naţionalitate siriană, solicitant de azil şi nu era cunoscut ca având antecedente penale.

Bărbatul a mers în Franţa în urmă cu opt luni după un refuz de naturalizare în Suedia, unde locuia, au declarat pentru AFP fosta lui soţie şi mama sa.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...