G4Media.ro

Ciolacu: Ordonanța de creștere imediată a veniturilor profesorilor a fost publicată în…

Sursa Foto: Facebook/ Marcel Ciolacu

Ciolacu: Ordonanța de creștere imediată a veniturilor profesorilor a fost publicată în Monitorul Oficial / Fac apel către dascăli să revină la clase pentru a încheia cu bine acest an școlar

Liderul PSD Marcel Ciolacu anunță, joi, într-o postare pe Facebook, că ordonanța de creștere imediată a veniturilor profesorilor a fost publicată în Monitorul Oficial și face apel către dascăli să revină la clase pentru a încheia cu bine acest an școlar.

„Ordonanța de creștere #imediată a veniturilor profesorilor și personalului nedidactic a fost publicată în Monitorul Oficial. Dar acest lucru trebuie completat printr-o reformă consistentă a salarizării din sistemul de învățământ. Iar acest lucru se va întâmpla chiar de anul viitor, când viitoarea lege a salarizării unitare va fi aplicată. Voi continua să am toată deschiderea pentru dialog și pentru găsirea unor #soluții realiste și aplicabile, care să aducă mai multă dreptate în sistemul de învățământ. Acesta este doar primul pas! Mai mult, mi-am #asumat clar că viitorul Guvern va continua – cu și mai multă forță – să redea respectul și demnitatea cuvenite dascălilor”, afirmă Marcel Ciolacu.

„Fac apel către dascăli să revină la clase pentru a încheia cu bine acest an școlar! Discuțiile asupra problemelor legitime din sistem trebuie să continue, însă este vorba și de viitorul copiilor. De aceea, toate examenele trebuie să se desfășoare conform programărilor anunțate”, adaugă liderul PSD.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

10 comentarii

  1. Nu, până judecătorii nu ies la pensie ca oamenii si nu sunt recompensați ca oamenii profesorii de ce n-ar cere mai mult? Ce, facultatea de drept este specială?

    • Corect, dar nesimtitii ăștia se fac ca ploua când noi am refuzat așa zisa oferta de 2 lei a lor.

      Cred ca e cea mai slaba clasa politica avuta vreodată, iar restul au fost foarte slabe, deci asta spune multe.

    • Cica dubiosii in rochii negre din Buzau isi suspenda activitatea,ce o fi zicand Ciolake de asta,nu-i trimite inapoi la bara?Sau doadata devine catelus cand e vorba despre dosare?

  2. Asta arata ca ei chiar ne cred prosti. Adica polițiștii primesc 25% majorare, magistratii cu salarii de peste 3000 eur net primesc 25% majorare, aolicata retroactiv pe ultimii 5 ani, iar profesorii vor primi ceva in 3 ani? Incredibil! Lipsa de respect pentru educatie. De la niste analfabeti care abia citesc cate ceva de pe niste hartii.

  3. Eu as muta greva in august. Dar e greu sa faci greva fiind in vacanta. E nonsens sa faci greva in prima saptamana de an scolar. Oricum se face orarul atunci. In ultima saptamana din fiecare trimestru se fac mediile… Saptamana trecuta profesorii care aveau cursuri dimineata au mutat meditatiile dimineata. Cei care au avut ora deschisa au chemat elevii la scoala. Le dau dreptate ca au nevoie de mariri de salarii dar nu simpatizez cu metoda lor de a face greva. Nu acum cand vin examenele…

    • Pai asta e ideea ma deșteptule. Cum sa faci in prima săptămână? Unii aveți un creier genial.
      Ideea e sa blochezi ceva ca sa te ajute leprele astea, altfel îi doare la banana.

  4. Dacă nu era rotativa Ciolacu-Ciucă, nu-i băga nimeni în seamă pe profesorii care vor bani de la… un guvern sărac!

  5. Cel care bagă rama in ac la undița domnului L Dragnea a învățat de la acesta și lipsa de bun simt și disprețul fata da cetățenii de rând.

    Acesta este viitorul prim-ministru al României, prin voința domnului Președinte Iohannis.

  6. Cel care bagă rama in ac la undița domnului L Dragnea a învățat de la acesta și disprețul fata da cetățenii de rând.

    Acesta este viitorul prim-ministru al României, prin voința domnului Președinte Iohannis.

  7. Mare lider ciolake,el stie cum e cu scoala….si acum are atacuri de panica la vederea colii a4 cu 2 randuri scrise pe ea.