G4Media.ro

Președintele PSD: Cred că până în 2024 vom circula pe autostradă până…

Foto: Împreună pentru Moldova

Președintele PSD: Cred că până în 2024 vom circula pe autostradă până în Moldova

Marcel Ciolacu a afirmat că până în 2024 vom circula pe autostradă până în Moldova. Liderul PSD a adăugat că actuala coaliţie a făcut faţă numeroaselor provocări pe care le-a avut.

„Această coaliţie a făcut faţă – este loc şi de mai bine – numeroaselor provocări pe care le-am avut până acum şi am închis un an cu instabilitate politică cu cele mai mari investiţii directe. Avem exerciţiul financiar trecut, care se închide anul acesta, avem PNRR şi avem investiţiile financiare viitoare, care au deja au intrat în desfăşurare. Avem obligaţia, dacă nici acum nu se dezvoltă România, niciodată nu vom mai prinde un asemenea tren”,  a declarat Marcel Ciolacu, duminică seara la Prima News.

El a mai spus că este pentru prima oară, după 32 de ani, când se conturează realizarea autostrăzii Moldovei.

„Invoc mereu Ministerul Transporturilor, e prima oară după 32 de ani când deja se conturează autostrada Moldovei şi cred că până în 2024 vom merge pe autostradă până în Moldova. Lucruri care sunt evidente, sunt primari, sunt autorităţi locale, care au peste 20 de proiecte numai pe PNRR, în afară de proiectele pe care le au pe Anghel Saligny sau vor accesa în viitor exerciţiul financiar european”, a completat liderul PSD, citat de news.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

28 comentarii

  1. Cred că românii vor sinucide țara, votând PSD 31% și PNL 20.8%.

    • Daca propaganda hashtag rezist usr nu ar fi injectat ura in societate, am fi votat cu capul si mintea. Asa oamenii au votat cu cine il uraste pe Johannis si cine pe Dragnea.
      Dulapul de la Cotroceni este iarasi presedinte numai din cauza rezistilor.

    • Da prietene, ca acești mafioți când vine anul electoral aruncă la pensionari câte 100 de lei și ăștia merg ca oile la vor, mai dau ajutoare sociale mai arunca la salariul minim 100 de lei unde mai pui ca și bugetarii specialii votează și ei usl și au peste 60 % în timp ce mulți cu drept de vot nu se prezintă la urne. Este clar ca lumina zilei ca usl plus udmr vor conduce mult timp de acum încolo noua nu ne rămâne altceva decât sa părăsim aceasra țară.

    • #flo cea….cum e sa te naști rus,aurolac și sa ai cetatenie romana?

    • Ehee, dacă era drula și usr, erau mii de km de autostrăzi, mii de spitale, pensii și salarii mărite, desființau pensiile și salariile nesimțite.. Ce mai, ca în rai. În ceea ce privește stocul de vaccinuri anticovid, cred ca ar fi cazul sa facem și doza a zecea, nu trolacule? Doar a comparat ministreasa sănătății de la usr vaccinuri cât pentru toată Europa și Asia la un loc…

    • @NewsReader si @Gogu sunteti doar alti sclavi ai vechilor partide. Cum se face ca in capul vostru de pr0sti, tot USR e de vina? USR a guvernat pana acum tara de nu avem spitale, ausotrazi, scoli, aproape nimic nou in 33 de ani? @Gogule si se vede de la o posta cat de pr0st esti, nu prea ai multe clase, nu-i asa?

  2. Până în 2224* așa am corectat să fie mai credibil.

  3. Da se vede tovarășii că după lovitura de stat din 89 ați distrus țara tuturor posibilităților și ați transformat-o în colonie de sclavagism gunoaiele nereciclabile ale societății românești

  4. A, mă scuzați, autostradă pusă în PNRR de USR și pusă la punct de USR. Vii sa te kk pe tine de parcă ai contribuit cu ceva

  5. Păi și acuma se poate.
    Ieși pe la Nădlac o ții catre vest și intri inapoi pe la Vladivostok și tot catre vest o ții. Imposibil să nu nimerești Moldova. Poate nu din prima, dar din a doua sau a treia tot nimerești.

  6. Nu am facut noi o autostrada in 32 de ani si facem in 1 an :))))
    Ha ha ha.

  7. Ce deducție logică are pămpălăul.

    • Pai nu degeaba e Prședintele PSD, dupa cum zice titlul.

    • Logica ciolaneasca, adica: buzoian fiind dumnealui spera ca va fi „servit” de vasluianul Umbrarescu cu cca 50 km de la Ramnic la Focsani – si gata „autostrada” pe care se intra in Moldova. Abstractie fiindca_ca: va fi doar drum expres!

  8. Da, are dreptate, În 2024 vom merge în Moldova pe autostrăzi făcute cu carioca.
    Lu asta nu-i e frică că vom pierde banii din PNRR, dacă nu vor fi gata omulțime de proiecte până în 2026? Sau știe că vom pierde că nu vrea să taie pensiile speciale?

    • Uiata saracul Ciolacu ca deja se circula pe autostrada in Moldova – pe inelul Bacaului din Letea de cca 2 ani?!!

  9. În poză e A8!?! Dacă se referă la A8, da va fi gata în 2034 nu 2024!

  10. Norocul nostru a fost ca guvernat PNL și a cerut prin PNRR bani pt infrastructura pt ca voi ăștia de la PSD doar pt ajutoare sociale cereati bani.

  11. Iar un HAU-HAU ieftin doar sa fie iar alesi! Putin le pasa lor de autostrazi si de lume….doar cand e vb de voturi se dau mari reformisti dar in realitate 0
    De ce nu se face acuma autostrada,domnule Ciolacu, ca aveti ministerul transporturilor? De ce tot ce e inceput este blocat?

  12. Bretenul Marsel încă doarme.
    Până în 2024 mai sunt numai vreo 10 luni.
    Adica se construiesc 400km pană pe 31 decembrie??
    Să-l ajute cineva , să-i curme suferinta.
    Vreau medicamente , multe , teribil de multe medicamente.
    La Napoca la Napoca .

  13. #flo cea….cum e sa te naști rus,aurolac și sa ai cetatenie romana?

  14. Bravo domnule John, ai perfecta dreptate!

  15. Ha, ha, ha…. cred ca se da aurolac gratis…. hehehe, autostrada pana in 2024….. Catzule ce ai uitat prin parlament ca e tare bun…. garantat Ciolacu!

  16. Cred ca mai repede veti „merge” pe Luna decat pe autostrada Moldovei!
    Mai tineti minte cele 8 Spitale Regionale promise de 17 ani de zile de PSD si PNL?!
    In final au ramas 3, Iasi, Cluj, Craiova, si desi Contractele cu BEI s-au semnat iar termenele PROMISE de fianlizare sunt „la sfarsitul anului 2026 -2027”, nici 1 caramida inca nu a fost pusa…
    8 August 2022: „Spitalele regionale. 17 ani de promisiuni, trei unităţi încă la stadiul de proiect.
    Spitalele regionale, de care politicienii vorbesc de 17 ani, sunt încă în stadiul de proiect tehnic. Mai mult, între timp nu se mai vorbeşte de 8, ci de 3, orizontul optimist al finalizării lor fiind 2026-2027.
    Informaţiile guvernanţilor sunt că pentru Spitalele regionale Iaşi şi Cluj au fost atribuite Contractele de achiziţie „de servicii de proiectare pentru Elaborarea Proiectului tehnic necesar execuţiei lucrărilor aferente proiectului şi servicii de asistenţă tehnică”. Aşadar, e în pregătire proiectul tehnic de către companiile desemnate să facă aceste lucruri.
    În ceea ce priveşte spitalul din Craiova, procedura de atribuire a contractului de achiziţie de servicii de proiectare pentru elaborarea proiectului tehnic necesar execuţiei lucrărilor aferente proiectului şi servicii de asistenţă tehnică este în etapa a II-a, adică „Depunere oferte”.
    Suntem în 2022, iar situaţia nu arată că până la următoarele alegeri vom vedea cel puţin 1 spital regional în picioare, chiar dacă liberalii PROMITEAU din 2020, iar social-democraţii garantau acest lucru din 2016. Dovadă e şi poziţia ministrului Rafila, care într-o Conferinţă de la începutul lunii iunie spunea că PRIMELE spitale regionale ar trebui să fie gata „la sfârşitul anului 2026-2027”.
    Deocamdată, nici proiectele tehnice nu sunt pe masa guvernanţilor.”

    Nici macar o caramida nu a fost pusa, balariile zac pe terenurile unde vor aparea la sfarsit de Secol XXI(in cel mai bun caz!!) Spitalele regionale…

  17. Mai degraba or sa circule americanii prin Rusia cevat romanii pe A8.

  18. Uiata saracul Ciolacu ca deja se circula pe autostrada in Moldova – pe inelul Bacaului din Letea de cca 2 ani?!!