G4Media.ro

Nicușor Dan: Mă voi uita cu mare responsabilitate la obiectivele pe care…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Nicușor Dan: Mă voi uita cu mare responsabilitate la obiectivele pe care PNL mi le-a transmis

Primarul general al Bucureștiului, Nicușor Dan, a declarat, joi, că se va uita „cu mare responsabilitate” la cele 10 teme prioritare pentru Capitală pe care PNL vrea ca edilul să le rezolve pentru a continua să-l susțină, transmite Digi24.

„Ca să punem în context chestiunea asta, pe mine m-au votat în 2020 susținătorii PNL. Acești oameni sunt reprezentați de PNL în București, deci mă voi uita cu mare responsabilitate la obiectivele pe care dumnealor mi le-au transmis. O să facem pe tot ce înseamnă conținutul acestor solicitări… o să avem timp să discutăm. O să mă uit la ele cu mare seriozitate”, a spus Nicușor Dan, la intrarea în Primăria Capitalei.

Primar al Sectorului 6 și președinte al PNL București, Ciprian Ciucu, îi cere edilului Capitalei, Nicușor Dan, să livreze rezultate administrative în maximum 6 luni de acum înainte, indicând 10 urgențe prioritare pentru București. Lista cu probleme lansată de Ciucu vine după ce s-au scurs doi ani de mandat la Primăria Capitalei și în contextul în care liberalii nu sunt încă deciși dacă-l mai susțin pe Nicușor Dan la alegerile din 2024.

Citește integral Ultimatum pentru Nicușor Dan, lansat de PNL București: 10 urgențe ale Capitalei pentru care primarul general trebuie să livreze rezultate în termen de 6 luni de acum înainte

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

19 comentarii

  1. Fortza Nicusor! Ai sustinatori, fa ordine, fa curat, afara cu hotii si smenarii. Cu sau fara PNL te votez in 2024.

  2. Oh, da, te vei „uita” ca vitelul la poarta noua…
    Asa cum va „uitati” de 33 de ANI peste „obiectivele” din Programele de guvernare cu care ne mintiti la alegeri si din care NU faceti NIMIC!
    ZERO!!!

    • O vrei pe firea, sa-nteleg? Trebuie să aibă și asta fani pentru toate escrocheriile făcute. Jos cu ea!

  3. Nicusor Dan e atat de naiv si nu-si da seama ca PNL si Ciucu s-au aliat deja cu PSD si cauta motive ca sa nu-l mai sustina?
    PNL a cedat presiunilor mafiei imobiliare, mafiei gunoaielor etc si vrea sa jefuiasca Bucurestiul alaturi de Firea si PSD dupa 2024.

  4. Eu nu l-am votat si nici nu-l voi vota. Cui ii place bataia de joc din Bucuresti nu are decat sa-l voteze.

    • Tu sa-mi spui de ce tot votezi cu c.iuma PSD! Nu mai candideaza si alti primari? Iti verifica cineva votul? Te obliga cineva sa votezi tot cu cei care cheltuie bani multi, fac si apoi platesc despagubiri? Iti convine situatia?
      Poate Firea nu mai candideaza. Sa ne lase! Poate e bine la Ministerul Familiei si avem alti candidati la primarie.

  5. PNL si USR , numai cu ND AU SANSE MARI DE A AVEA primar general ! Pt. ca ND are si propriul sau electorat , care il pecepe ca fiind un om cinstit , corect , perseverent , cu studii superioare adevarate ! Nu are o carisma deosebita , nu bea bere la terase , nu face pomeni electorale , nu face prietenii cu mafia gunoaielor si a imobiliarelor ! Este diferit de mafia politica videanu , oprescu , firea pandele , tudorache ! !! Nu este corupt … de aceea este f. periculos pt. mafia politica psd-pnl ! Iar actiunile lui incep sa se vada si asta este ingrijorator pt. EI !

    • Lasă textele de partid, spune exact ce a făcut Nicușor până acum pentru București. Dă exemplu de realizare, infrastructură etc. Orice.

    • @Johnny Stalker: De exemplu, a platit datoriile curente ale Primariei. E deajuns pentru stop-joc!

      Mai pui si inceputul reabilitarii in sensul propriu (schimbat – pus de nou) retelelor de termoficare … si deja ai luat creionu’ de dupa ureche si iei notite.

      Nu suntem in cea mai buna dintre lumile posibile, ca sa poti spera sa le faca pe toate pe care le visezi. (aici poti sa citezi din mine, candva, daca ai nevoie!)

  6. Au ieșit psd-istii la atac să susțină hoții incompetenți ai psd-ului. Doctori docenți in hoție și matrapazlâcuri!

  7. As vrea să știu și eu, concret, ce a făcut firea in București în afară de bâlciuri, câteva pomeni subțiri pe ici pe colo și paranghelii de tocat banii publici. Aud?

  8. Nicușor Dan, te susținem. Ești un primar de toată isprava, cum nu a mai avut Bucureștiul capusat de decenii de toți hoții care s-au perindat. Nu au făcut nimic, dar au furat la greu, dovadă averile, vilele și terenurile agonisite.

  9. ce sa auzi de la eugen? saracu e oli_g0fr_en, il tinem pe-aici ca ne amuza cat de pr0wst e :DD

  10. Nu inteleg cum niste impostori pot sa-i ceara ceva unui om care-si vede de treaba si in plus este in situatia de singur impotriva tuturor. Va veni vreemea cand PNL se va lauda cu ceea ce a realizat ND incercand disperati sa se agate de rezultatele lui. Orice om sanatos la cap isi da seama ca ND nu va avea nevoie de sprijinul PNL ci invers.

  11. Eugen esti bun sa stai la Balanceanca daca poti sa scrii ca Oprescu, Firea au fost primari responsabili. Au facut smenuri cu ambele mani si au strans averi cat pentru trei generatii.