G4Media.ro

Ultimatum pentru Nicușor Dan, lansat de PNL București: 10 urgențe ale Capitalei…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Ultimatum pentru Nicușor Dan, lansat de PNL București: 10 urgențe ale Capitalei pentru care primarul general trebuie să livreze rezultate în termen de 6 luni de acum înainte

Primar al Sectorului 6 și președinte al PNL București, Ciprian Ciucu, îi cere edilului Capitalei, Nicușor Dan, să livreze rezultate administrative în maximum 6 luni de acum înainte, indicând 10 urgențe prioritare pentru București. Lista cu probleme lansată de Ciucu vine după ce s-au scurs doi ani de mandat la Primăria Capitalei și în contextul în care liberalii nu sunt încă deciși dacă-l mai susțin pe Nicușor Dan la alegerile din 2024.

Potrivit surselor G4Media, există și liberali care s-ar fi pronunțat în favoarea susținerii lui Nicușor Dan pentru un nou mandat la Primăria Capitalei, nefiind încântați să o sprijine pe candidata colegilor din coaliție, respectiv pe social-democrata Gabriela Firea.

De altfel, liderul PSD, Marcel Ciolacu, i-a avertizat recent pe liberali că dacă-și mai doresc să fie la guvernare după 2024, e timpul să renunțe să-l mai sprijine pe Nicușor Dan la Primăria Capitalei.

Cum presiunile pentru o mobilizare în jurul Gabrielei Firea sunt tot mai mari, lista cu urgențe lansate de președintele PNL București vine ca un ultimatum adresat lui Nicușor Dan

„Partidul Național Liberal îi cere Primarului General Nicușor Dan atingerea de către administrația condusă de către acesta a unor indicatori simpli, pe 10 teme prioritare, în termen de 6 luni de acum înainte. 

Este doar normal ca Partidul Național Liberal, unul dintre cele două partide care i-a susținut campania electorală și i-a susținut activitatea să îi evalueze performanța la jumătatea mandatului, în fața bucureștenilor. Dacă va dori în continuare sprijinul PNL București, Primarul General va îndeplini până la data de 31 iulie 2023 indicatorii de realizare prezentați mai jos. Aceștia țin exclusiv de performanța administrativă,  sunt realiști, se pot îndeplini și sunt ușor măsurabili, tocmai pentru ca evaluarea noastră să fie cât mai obiectivă. Toate aceste teme au fost asumate de către candidatul Nicușor Dan în campania din anul 2020. 

Din modul în care am conceput indicatorii de evaluare, nu cerem rezolvarea integrală a acestor probleme, ci rezultate perfect realizabile, rezultate care ar fi putut fi atinse deja până în acest moment”, se precizează în comunicatul transmis de PNL București.

LISTA CU PRIORITĂȚILE CAPITALEI, lansată de PNL București:

 • Investiții în termoficare, reducerea riscului de pierdere a fondurilor europene 

Bani sunt, dar PMB se mișcă extrem de greu. 

Investițiile în termoficare sunt întârziate. La începutul mandatului, încă din noiembrie 2020, a fost semnat contractul de finanțare pentru reabilitarea a 22% din rețeaua de termoficare din București cu fonduri europene – 1,6 miliarde lei. 

(1) Acum, la peste 2 ani de la momentul în care banii au fost disponibili, din cauză că strategia de contractare a lucrărilor a fost extrem de prost executată, nu s-au început efectiv lucrările la niciun tronson. Practic, din acest motiv, Bucureștiul a pierdut banii. Banii ar putea fi readuși în București, printr-o procedură amplă de  planificare pe care Primăria Generală și Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene trebuie să o parcurgă. Pentru ca acest lucru să se poată întâmpla, conform procedurilor de fazare ale Comisiei Europene, trebuie ca minim un tronson din cele cinci să fie finalizat până la sfârșitul anului 2023. Riscul de a pierde până și această ultimă posibilitate de a accesa aceste fonduri este foarte mare. 

(2) MDRAP a acordat o finanțare de 250 milioane de lei către PMB în luna octombrie 2022 pentru execuția a încă cinci tronsoane. Suma a fost suplimentată în decembrie 2022 cu încă 210 milioane de lei. Până acum nici măcar nu au fost demarate licitațiile de atribuire a lucrărilor de proiectare și execuție. 

 • Indicatori de realizare:

-Demararea execuției lucrărilor la minim două tronsoane în următoarele șase luni finanțate din proiectul de 1,6 miliarde lei prin POIM pentru a crea posibilitate fazării pentru exercițiul financiar actual. Atenție! Cel puțin un tronson TREBUIE să fie executat în totalitate 2023; 

– Demararea proiectării pentru cele cinci loturi a căror execuție este finanțată de către MDRAP; 

– Creșterea ritmului de execuție a marilor proiecte de investiții care bat pasul pe loc  

În acești 2 ani de mandat nu a fost demarat niciun mare proiect de investiții, unul a fost abandonat (drumul Ciurel), unul a mers prost (pasaj Dna. Ghica) și unul a mers extrem de prost (Prelungirea Ghencea). 

 • Indicatori de realizare: 

-Deschiderea circulației pe Pasajul Dna. Ghica până la data de 31 iulie 2023;

– Lucrările la tronsonul 1 din Prelungirea Ghencea să ajungă măcar la 50% execuție (inclusiv plăți) până la 31.07.2023. Atribuirea contractelor de execuție prin proceduri de achiziție pentru tronsoanele 3 și 4 până la 31.07.2023; 

-Primarul General va veni în fața Consiliului General cu o decizie în ceea ce privește Drumul Ciurel, având practic două opțiuni: 

  • (1) Deblocarea proiectului prin angajarea serviciilor de expropriere și bugetare adecvată. 
  • (2) Stoparea argumentată a proiectului prin introducerea pe ordinea de zi a unui proiect de anulare a PUZ Ciurel și a coridorului de expropriere. 
 • Mobilitate: creșterea calității serviciilor publice de transport, adoptarea unei strategii unitare de parcări și deblocarea serviciului de taximetrie 

Lipsa de viziune în ceea ce privește mobilitatea nu a îmbunătățit în ultimii doi ani indicatorii de trafic iar investițiile în infrastructura de transport sunt extrem de întârziate. Nu există o abordare comună la nivelul Bucureștiului pentru a susține (1) ori politică bazată pe mobilitatea cu auto individual, (2) ori o politică bazată pe transportul în comun și alternativ. Lipsa unei abordări integrate în politica de parcare face ca primăriile de sector să gestioneze diferit bulevardele Bucureștiului. Serviciul de taximetrie este blocat, nu au mai fost emise autorizații în ultimii doi ani. 

Indicatori de realizare:

 • Prezentarea, dezbaterea și punerea pe ordinea de zi a strategiei de parcare de la nivelul municipiului București; 
 • Publicare primei variante din master-planul pe biciclete; 
 • Datoriile curente la pentru serviciul de transport public să nu depășească contravaloarea facturilor STB pe ultimele 2 luni;
 • Subscrierea capitalului social la STB cu minimum 100 de milioane lei pentru planul de recondiționare a flotei de transport public;  
 • Deblocarea autorizațiilor de taximetrie; 
 • Digitalizarea și eficientizarea serviciilor publice 

În comparațiile cu primăriile de sector, Primăria Municipiului București a rămas mult în urmă în ceea ce privește digitalizarea serviciilor publice. Oamenii stau cu orele la ghișee, sesizările rămân fără răspuns. Este nevoie de o strategie, un plan de acțiuni cu termene clare și o prioritizare a serviciilor care vor fi digitalizate.

Indicatori de realizare:

 • Prezentarea versiunii finale a strategiei de digitalizare, care să conțină termene clare de execuție și bugetele aferente; 
 • Digitalizarea măcar a unui serviciu public important până la 31 iulie 2023 (ex. licențe taxi, ocuparea domeniului public, taxa de drum pentru autovehicule grele, trasabilitatea solicitărilor cetățenilor etc.).
 • Demararea reformelor instituționale reale 

Peisajul instituțional al PMB este identic cu cel prezentat în campanie de dl. Nicușor Dan. În continuare PMB subordonează si coordonează un număr imens de instituții! În afară de faptul că o parte dintre companiile municipale au fost închise prin efortul și voința Consiliului General, în lipsa unor pași legali clari ce ar fi trebuit parcurși de PMB, aproximativ jumătate dintre companii funcționează într-un mediu incert. La nivelul aparatului PMB și a instituțiilor subordonate nu a existat nicio reformă, nicio reorganizare, nicio comasare, nicio desființare, deci nicio eficientizare a activității.  

Indicatori de realizare:

 • Reorganizarea Primăriei Municipiului București pe criterii de eficiență și performanță administrativă;
 • Prezentarea în următoarele două luni a unui plan de reducere a numărului de instituții din subordinea PMB; 
 • Reforma Poliției Locale pe baza unei analize și a unui document de reformă asumat în fața Consiliului General; 
 • Creșterea transparenței instituționale 

Conform rapoartelor independente, un număr foarte mic de proiecte cu caracter normativ sunt puse în dezbatere publică. Dispozițiile de primar nu sunt publicate. 

Indicatori de realizare:

 • Respectarea prevederilor legale în ceea ce privește transparența prin punerea în dezbatere publică a proiectelor Consiliului General; 
 • Publicarea tuturor dispozițiilor de primar emise în ultimii 3 ani.
 • Revitalizarea parcurilor și înlăturarea pericolelor prezentate de arborii bolnavi din mediul urban  

Parcurile administrate de către PMB se află într-o stare de degradare avansată. În comparație cu parcurile administrate de către primăriile de sector, aceste parcuri sunt mizerabile, prost întreținute, lipsite de investiții și mentenanță. Primarul General emite cu întârzieri foarte mari, de luni sau ani de zile, (sau nu emite deloc în unele cazuri) avizele de defrișare a arborilor bolnavi solicitate de către primăriile de sector. În București există un pericol real de producere de accidente din cauza lipsei de intervenții. Acestea nu se pot realiza în lipsa avizelor iar acestea nu se pot realiza în lipsa documentației emise de către Direcția de Mediu a PMB. Statisticile arată faptul că pe domeniul public sunt undeva la 1,5 milioane de arbori, majoritatea plantați în urmă cu 50-60 de ani.

Indicatori de realizare:

 • Amenajarea și readucerea într-o siuație de bun simț a parcurilor aflate în administrarea PMB în special Cișmigiu, Mihai I (Herăstrău), Carol I, Tineretului și Izvor; 
 • Soluționarea tuturor avizelor de toaletare/defrișare în termenul legal; 
 • Prezentarea unei strategii legate de realizarea registrului verde. 
 • VIII.Risc Seismic / Patrimoniu Construit 

Bucureștiul continuă să prezinte un mare risc seismic. Actuala administrație nu a consolidat nici măcar o clădire cu risc seismic. 

Indicatori de realizare:

 • Finalizarea consolidărilor clădirilor demarate în mandatul precedent; 
 • Demararea execuției lucrărilor de consolidare și restaurare pentru minim 10 clădiri emblematice din București; 
 • Asumarea prin acțiuni concrete a politicii de urbanism a Bucureștiului, cu accent pe zonele centrale

Nici până acum Bucureștiul nu beneficiază de un Plan de Urbanism General (PUG), actuala administrație deblocând abia după mai bine de doi ani contractul pentru realizarea PUG-ului. Zonele centrale se află într-un proces avansat de degradare. 

Indicatori de realizare:

 • Actualizarea bazei de date aferente PUG; 
 • Demararea a cel puțin două Planuri Urbanistice Zonale de regenerare urbană: (1) Bd. Magheru. (2) Bd. Calea Victoriei care acum se prezintă ca două zone urbane destructurate;
 • Crearea unui sistem multianual de planificare de investiții care să integreze toți deținătorii de rețele

În acest moment operatorii de rețele de la nivelul PMB (Termoenergetica, STB, Apa Nova, Distrigaz, Enel, NetCity etc.) și de la nivelul Sectoarelor Municipiului București acționează disparat, nu au un plan comun de investiții pe termen lung, ceea ce face ca, de exemplu, o stradă reabilitată recent, în câteva săptămâni sau luni să fi săpată iar. De asemenea, noile investiții în rețeaua rutieră sunt multul întârziate pentru că aceste lucrări nu sunt prinse și în planurile de investiții ale operatorilor. 

Indicatori de realizare:

 • Realizarea unui mecanism de planificare, transparentizare și prioritizare a lucrărilor publice, din care să reiasă clar etape, bugete, responsabilități și termene de realizare.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

51 comentarii

 1. ce-i intereseaza pe ei sunt licentele de taximetrie si PUZ-urile. mafia preseaza!

  • Alte idei pentru coaliție, ca să fie Capitala respectată întru chestia cu Schengenul: Operă ca la Sydney pe Insula din Lacul Morii, Muzeu de Artă Modernă ca la Bilbao pe terenul RomExpo, Cetate a Științei ca la Valencia spre Măgurele. Sală Polivalentă handbal, cu patinoar de Mondiale? Nici măcar arena de tenis Năstase-Țiriac nu s-a refăcut, deși un ex-premier lucrează la BNR. Eventual, reconstruirea după model polonez a Mănăstirii Văcărești, de către stat, că BOR s-a săturat de critici.

  • Conducerea PNL ştie că Ciucu nu va avea nicio şansă să ajungă Primar General, pentru că alegătorii USR nu-i vor da votul niciunui membru PNL. PNL s-a compromis mult prea mult şi va fi repudiat de bucureşteni fără drept de apel.

  • fara sa citesc articolul, presupun ca pesede le-au cerut sa cedeze capitala in schimbul altor firmituri, pentru ca presupun ca-s constienti penelistii ca n-au cum s-o castige cu candidat propriu.

  • Dragii usristi , idioții Europei, frigul. șobolanii, gunoaiele, etc costă mult, de. unde bani pt altceva!?!

 2. repetati dupa domn primar, la 2, 3, si :
  ASPA E DE VINA

  • Dar fierea ce termene a avut? Nelimitat, la tocatul banilor.

  • La alegerile parlamentare am votat PNL.Ma gândeam ca vor face opoziție PSD ului. În momentul în care au făcut alianta tripartita, la reverdere pentru totdeauna PNL.Plus napasta cu plagiatele pe banda rulanta, plus nebunie la facturi.Oameni buni, am impresia ca ăștia nu numai facultatea au făcut o la fara frecvență ci și liceul. Iar primarul de la 6, după ce a terminat „Stefan Gheorghiu” capitalist a lucrat numai pentru Ong -uri. Nu am nimic cu ele, dar primul loc de munca adevarat e acum la Primărie. Poate si la Nicusor Dan la fel. Dar totusi nu voi compara niciodată SNSPA cu facultatea de matematică.Ca sa faci matematica iti trebuie totusi ceva creier. Pentru SNSPA iti trebuie doar o recomandare. Ca pe vremuri, de la partid.

 3. Înțeleg că dacă PNL o va susține pe Firea sau pe alt candidat PSD, Ciucu și PNL vor avea aceleași pretenții și de la candidatul respectiv.

 4. PNL a ajuns cea mai pro astă glumă, cap coadă numai personaje ridicole

  Ciucu ar face orice să distragă atenția de la zona Lacul Morii și lucrurile care se întâmplă acolo, de la in competența poliției locale și neamurile lui de acolo.

  Penibil.

  • Bode, Rareș Bogdan, Florin Roman, Câmpeanu, Deca, Ciucă, Ciucu, Ciuciu..

  • Stroe, Boloș, Predoiu, Virgil Popescu, Cadariu…

 5. Dar de ce s-au oprit la zece?! 🤔

  Oricum o sa il prida fara basca de la a doua (ca daca o fac la prima, bate la ochi).

  Se flateaza cam tare PNL-ul, cu alegatorii pe care mizeaza la Bucuresti. 💡

  • Au uitat sa puna pe lista: revenirea la datoriile de pe vremea lu’ Firea!

   N-au pus-o, ca asta nu se poate face in 6 luni decat cu primar PNL, de preferat baiatul asta, Ciprian NuStiuCum …

 6. 6 luni? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
  Neicușor a livrat zero barat din lista aia în mai mult de doi ani de mandat și voi vreți să livreze alea în 6 luni.
  Bună gluma!

 7. adica tot ce n a facut mafia pesedepenele in trei decenii sa faca nicusor dan sabotat din toate directiile…a ajuns un om cu cap , cu strategie si onest la pmb si mafia vrea sa-l termine …ca sa fure linistiti in continuarea…‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬

  • Cine îl sabotează? Are majoritate în Consiliul General, băi, băiatule, poate face ce vrea.
   Nu-l sabotează nimeni, se sabotează singur.

  • bă johnutule lasa vrajeala ieftina …nu vorbesti cu publicu dă la antena infractorului felix aici…‼️‼️‼️‼️‼️‼️…😉😉😉😉😉😉

  • Johhny Stalker, esti penibil. De la nivel guvernamental toate investitiile statului sunt blocate, pana vine Firea la primarie, asa cum spera PSD…

 8. Asta este raspunsul lui Ciucu la sondajul de azi care il da la 7%, vs 23% ND. Asa ca a incropit un comunicat plin de aberatii si minciuni. Ca sa- l multumeasca pe unchiu Marcel si țața Firea, a bagat si aberatia cu pasajul ciurel. Sunt niste sponsori psd care asteapta banu pe expropieri.
  De la Revolutie nu cred ca s-au consolidat 10 de cladiri si el vrea sa demareze inca 10.
  In noiembrie s-a semnat contract pt reabilitarea a 210 km retea termica din fonduri europene nerambursabile, ciucu zice ca nu exista. O fi mintind agerpresu’:))
  Parcurile din Bucuresti sunt – exceptand cateva locuri de joaca si carciumi- la fel ca acum 50 de ani. Si asta vrea sa fie rezolvate in 6 luni.
  Oare ce s-a intamplat in ultimii 2 ani de „s-a destructurat Magheru si Victoriei”? Ele sunt neschimbate. De fapt exista o presiune pe Ciucu pentru niste proiecte blocate pe Calea Victoriei ( fostul sediu petrom, locul ministerul industriei de langa casa vernescu)si unul pe Magheru- lido si zona Eva.

 9. La cat a ajuns PNL in sondaje ce mi-e si cu sutinerea lor, ce mi-e si fara….

 10. PNL voi chiar credeti ca noi il votam sau nu pe ND dupa cum ne cantati voi? Este 10 clase peste coana fierea doar ca voi si psd il sabotati din toate partile. Ciucule ai trasat linii pe strazi si te lauzi ca ai facut parcari. Esti considerat mai bun ca alti primari doar pentru ca aia nu au facut nimic dar si tu in 2 ani ai pus cativa pomi si o aplicatie, in rest nimic, doar gargara pentru creduli

 11. 6 luni e mult. Daca ar fi lucrat la privat, primea o luna. Mult succes, Nicusor!

 12. Ciucuras, PNL e la 15%, in Bucuresti nu ne mai pacaliti cu Rujatul care taie pensiile speciale in 30 de zile. Puteti sa cereti voi ce vreti ca oricum votez cu ND indeferent de ce aberati voi!
  Ciucuras, ceva despre tarla de plagiatori din PNL?

 13. PNL e partidul forța dreptei, actualul PNL e un PSD. Nu e o coaliție de guvernare, suntem tot guvernați de PSD și UDMR

 14. Subscriu. Votez cu cine am chef si nu ma intereseaza ce calcule fac partidele. In afara de a-l ameninta pe ND eu nu am auzit ce mari realizari are acest Ciucu.

 15. Nicușor Dan lucrează metodic și cu seriozitate. Sunt enorm de multe de făcut, tot ce n-a făcut pnlpsd in 30 de ani. Abia aștept momentul când la sfârșit de mandat o să le arate pnl-ilor lista cu realizările, care sunt convins că vor fi mai multe decât în cazul predecesorilor lui. Să-i văd atunci dacă mai au tupeul să comenteze ceva.

  • @heugen lasa ca vedem noi realizarile nu trebuie sa ti le spunem tie care ne povesteai cum a schimbat Sarma 180km de tevi prin Bucuresti dar nu le-a vazut nimeni schimbate.
   Asa ca nu imi bat capul cu tine. Ai doar ochelari de cal, linge sarma mai departe si lasa-ne!

  • toata ziua injuri si dupa aia vii si tipi cand esti luat la misto ca esti jignit. loser stupid!

 16. I-au mai dat 6 luni? Decizie sinucigașă: PNL pierde votul bucureștenilor!

 17. Dar fierea ce termene a avut? Nelimitat, la tocatul banilor și tăiat frunză la câini.

 18. La alegerile parlamentare am votat PNL.Ma gândeam ca vor face opoziție PSD ului. În momentul în care au făcut alianta tripartita, la reverdere pentru totdeauna PNL.Plus napasta cu plagiatele pe banda rulanta, plus nebunie la facturi.Oameni buni, am impresia ca ăștia nu numai facultatea au făcut o la fara frecvență ci și liceul. Iar primarul de la 6, după ce a terminat „Stefan Gheorghiu” capitalist a lucrat numai pentru Ong -uri. Nu am nimic cu ele, dar primul loc de munca adevarat e acum la Primărie. Poate si la Nicusor Dan la fel. Dar totusi nu voi compara niciodată SNSPA cu facultatea de matematică.Ca sa faci matematica iti trebuie totusi ceva creier. Pentru SNSPA iti trebuie doar o recomandare. Ca pe vremuri, de la partid.

 19. Mwahaha ce de frământări la pnlpsd cauzate de o aberație pe care ei au creat-o : alegerile locale într-un singur tur.
  Hai Nicușor Dan!

 20. 6 luni? Omul asta face dezastru in capitala de 2 ani! Ce vreti sa mai vedeti? Inca nu v-ati convins?
  Evident, daca era Firea, rezistii erau puhoi in strada.

 21. Eu nu văd decât că Nicușor a promis 100 de tramvaie noi și a cumpărat 14. Restul unde sunt ?
  Unde sunt cele 100 de troleibuze noi și cele 100 de autobuze electrice ?
  Unde este descongestionarea traficului auto ? Înafara de tarife exorbitante pentru parcări, nu e nicio „revoluție” !
  Unde este curățenia promisă, containerele pentru colectare selectiva ?
  Din fericire, la ora asta când a nins, chipurile avem apa caldă la 42°C în loc de 35, deși o plătim de 70, și caloriferele sunt ceva mai calde decât în noiembrie, când aveau 25°C, adică acum au in jur de 35°C și se poate menține în casă o temperatura de 19°C fără să dai drumul la gaze !!
  În toamna ne-au ținut la 16 grade când afară erau sub zero.
  În rest, nimic nou in 2 ani de mandat, iar Nicușor nu numai că nu va face nimic în cele 6 luni, dar va zice ca repetentul din ultima banca: „aia din banca întâi de ce ia zece când știe limba romana la fel de prost ca mine, și mie mi-ați dat nota trei ??

  • Aveți răbdare până în decembrie 2024, că vă livrează madame G. căldură radiantă prin conductorul metalic din dotare, in popor cunoscut sub denumirea de „s.ârmă”…

  • Da-mi, te rog, un link cu promisiunile lui ND din campanie (2020). 💡

  • Hai în Craiova, la primar PSD. Întreținerea 10 milioane la 2 camere și coloriferele îs călâi. Ce le mai place miticilor să se vaite.

 22. Adică ce n-au făcut „” sârma bă „” și hoții de dinainte se impută actualului primar. Iar Ciucu nu trebuia să rezolve problemele de la el din sector? Hoțul strigă hoții?

 23. S-a trezit si ciucu de la sectorul……
  1, 2, 3, 4
  Farasul si etajul sase!

  Las’ ca spune protocolul ca trebuie s-o sustineti pe Fierea! N-o sa mai aveti primar pnl in veci in Bucuresti. De fapt, n-o sa mai aveti pnl. Doar dulap sasesc cu ficus!

 24. Trebuia să intervină Băsescu. Băsescu este omul care trebuie să fie primar.

 25. Pnl are sub 10% intentie de vot in Bucuresti. Dar ne am invatat cu tradarea din partea lor.
  Probabil la alegeri lozinca va fi” i am dat 6 luni sa rezolve si n a rezolvat, o sustinem pe Firea”.
  Aceeasi mizerie!

 26. Cata vrajeala!
  Ma intreb, au si pentru ai lor astfel de masuratori? Dar masuratori de japca si furt intelectual oare au?
  Voi nu vedeti? Mai marii nostri din PSD&Co se cred deja cu sacii in caruta, deja considera ca Bucurestiul este al lor, ca de altfel si guvernarea si presedintia. Am ajuns ca inainte de alegeri deja ei sa se considere gata alesi. Pentru ei dar si pentru romani alegerile sunt deja „obsolete”. Va dati seama in ce situatie am ajuns? Nu stiu daca realizati lucrul asta.

 27. Ciucu e pus pe dat sfaturi, tuturor le spune ce are de facut dar el a inchis comentariile pe Facebook, ca nu vrea sa auda ce cred alegatorii despre el. Ciucule, iesi la raport. Nu va mai voteaza nici dracu’ babaieti.

 28. Pacat, mare pacat, ca nu mai e Firea primar! Ati fi luat cu paine realizari! Intr-un sistem inert, putred de 30 de ani vreti lucruri instant. Ce face Nicusor acum va fi prezentat ca realizari de praduitorii care urmeaza dupa el.

 29. Ciucu manca-te-ar cainii vagabonzi impreuna cu sarma. Tu ai livrat rezultate bai loaza?