G4Media.ro

VIDEO Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a jignit un ziarist pe tema aspectului…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

VIDEO Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a jignit un ziarist pe tema aspectului său fizic: „Nu prea e bine la mărimea pe care o aveţi să luaţi un kg de jumări. Vă ajunge 100 de grame”

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a jignit vineri un ziarist care l-a chestionat în legătură cu prețul ridicat al alimentelor vândute la târgul producătorilor din curtea Ministerului Agriculturii.

Vizibil iritat, Daea (PSD) i-a replicat ziaristului TVR că o persoană de dimensiunea sa nu ar trebui să mănânce jumări.

Dialogul dintre jurnalist și ministrul Agriculturii:

Ziarist: Domnule ministru, un kilogram de jumări costă 120 de lei. Cum vi se pare?

Petre Daea: Face bine pentru români şi o să vă dau şi dvs. mai puţine jumări la volumul dvs.

Ziarist: 120 de lei cum vi se pare kilogramul?

Petre Daea: E un preț al interesului pentru domeniu și al respectului pentru munca lor. Fiecare dintre noi nu e bine niciun kg să luăm, iar la dvs. nu prea e bine la mărimea pe care o aveţi să luaţi un kg de jumări. Vă ajunge 100 de grame.

După câteva minute, Petre Daea: Dă jumara lu’ băiatu. Unde-i băiatul?

Ziarist: Auziţi, domnule ministru, aveţi o problemă cu persoanele grase?

Petre Daea: Nu. Am o problemă cu persoanele inteligente ca dvs. şi veniţi lângă mine aici şi să vă răspund şi eu tot aşa cu oferat aceasta.

Ziarist: Credeam că aveţi probleme cu persoanele grase.

Petre Daea: Nu am.

Ziarist: Sigur nu aveţi?

Petre Daea: Nu am niciun fel de problemă. Am toată dragostea pentru oameni indiferent cum arată, iar dvs. arătați atât de bine încât vă ofer o jumară.

Ziarist: Păi m-ați făcut gras şi acum….

Petre Daea: Nu v-am făcut gras, vă fac cum sunteţi.

Ulterior, Daea și-a cerut scuze într-o declarație la Antena 3.

Sursa foto: G4Media.ro

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

40 comentarii

  1. Lui Daea ar trebui sa i se explice ca o persoana cu un asemenea comportament nu poate fi ministru. Desi, daca stau sa ma gandesc, in Romania orice e posibil.

    • Altii jignesc tari intregi si sunt cancelari sau comisari :))))

    • In Romania socialista PSD-PNL-UDMR, doar o persoana cu un asemenea comportament poate fi ministru.
      Trebuie sa fii m@.rlan, ghiolban, ana.lfabet, impostor, nesimtit, pro.st crescut etc pentru a avea sansa de a prinde o functie publica.

    • Dl ziarist nu are nume? Cred că a provocat cu bună știință pentru a primi o replică binemeritata. Să crească porci dl ziarist și să vândă și d-lui jumări.

    • Tupeul bolșevic 😂😂😂😂😂😂😂

    • Da mă, trebuie să-i protejam psihic pe grașii ăștia nesimțiți, sa nu facă atac de panica și să înghiți 2 șaorme pe nemestecate…

    • Ba nu, trebuiesc protejate scursurile bolșevice din tomberonul istoriei !

    • @Crest

      Aici a fost vorba ca bolsevicu’ s-a simtit ofensat de jurnalist si de aia a reactionat asa.

      Insa, ceea ce ai zis despre persoanele grase este adevarat, nimic de comentat 🙂

  2. Daea. Amantul oilor si spaima cormoranilor. Un pitic mic si lacom.

    • Da mă, trebuie să-i protejam psihic pe grașii ăștia nesimțiți, sa nu facă atac de panica și să înghiți 2 șaorme pe nemestecate…

    • Bravo prostovane sau prostovanco….ți-a explodat neuronul de-atata efort intelectual.

    • Da băi marinache – haurache obosit ce ești, că mănâncă pe banii tăi. Ai același mesaj provenit din ăia 2 neuroni prespălați întrați în scurt circuit. Poți să ronțăi ciockălăul și tu și nea petrică. Te învață el că e expert. Jet!

  3. Poate singura remarca amuzanta a lui Daea

  4. O persoană de dimensiunile lui Daea nu ar trebui sā mănânce 💩

  5. un gunoi comunist, asta e daea!

  6. Pai si Daea, la educatia lui..nu ar trebui sa se catare pe scaunul de ministru. La metrou la bilete era mai sanatos pt el

  7. Daea nu strălucește prin inteligență, dar are tupeul ceva mai redus decât al grașilor. (Nu că grașii ar dudui de înțelepciune).

  8. Nu avem ce face pentru că la conducerea tarii și în șparlament după lovitura de stat din 89 sunt doar analfabeți și plagiatori care au distrus țara tuturor posibilităților și au transformat-o în colonie de sclavagism gunoaiele nereciclabile ale societății românești

  9. S-au întâlnit doi prosti și amândoi se chinuie să exceleze în prostie. Dar așa este în românica: toți proștii care nu au reușit să bătă un cui drept în viața lor sau sunt prea leneși să o facă, au ajuns în funcții de acest tip. Niciul nu merită admirație pt că niciunul de fapt nu produce nimic. Concluzia acestei discuții: unul gras și prost, unul bătrân și prost și kilu de jumeri tot 120 de lei. :))

    • Complet adevărat.

    • Dacă bagi in tine ca un porc’, si mănânci cat un trib vei fi discriminat.
      Te îndoapă cineva?? Sau esti doar porc.
      Si vrei porc asa sa te suporte toata societatea.
      Marș mă la slabit.

  10. Ziaristul jignit are și el vreun nume?
    Va face plângere pentru discriminare?

    • discriminare pe ce baza? etnie, rasa, sex, culoarea pielii ? Nu poti sa spui discriminare pe baza greutatii. Daca esti gras, manaca mai putin fa mai mult sport sa te mentii slab.

  11. Daea (cel care a pupat în _oaia) se crede foarte spiritual, are lipici la crescătorii de animale și nu ratează nicio ocazie să ne arate cât de comunist a rămas. Tov. de la centru poate să facă ce-l taie capul. Bine că a primit un telefon de la ciolan și și-a cerut scuze. Asta înseamnă că a recunoscut și faptul că este un lingău tupeist. Părerea mea.

  12. Daea are un mod de a vorbi de zici că are probleme neurologice. Nu are logică în propoziții. Deci nu ar trebui să fie ministru. Supraponderalii sunt persoane cu o lipsă completă de respect față de ei înșiși (ca să nu zic că-s nesimțiți). Cine vinde jumări cu 120 lei kg, ori plătește chirie enormă pentru spațiul comercial, ori știe că la București sunt bogătași care aruncă banii ăștia cu mare ușurință, deci profită. Nesimțire pe toate planurile în această situație.

  13. asta face un ziarist? asta e presa?:)))))) bine va face alde daia, analfabetilor! omul a glumit, comunist, necomunist, stie sa fie uman; umflatul ala asa avea un bat in fund… ziaristi : frustrati, corupti si prosti; m-am lamurit de mult cu astia

    PS: fireste, nu toti; dar rar mai gasesti unul care sa scrie de lucruri serioase , argumentat si neutru si nu despre alde daia si glumele lui

  14. „Grasule”, „pletosule” și altele asemenea dovedesc o mentalitate de „tovarăș” brigadier la CAP. Și cum, în curtea ministerului lași și lauzi speculanți cu 120lei/kg de jumări? La mine în oraș jumările sînt la 25lei/kg

  15. Mâncatul de jumări este o chestiune esențiala pe aceste meleaguri.

    Felicitări, iată o știre plină de colesterol.

  16. De la saritul asta oricum nu ai ce sa te asetpti.

  17. Corect!

  18. Ciuca ar trebui imediat sa îl demită sau sa isidra demisia de onoare ( dar psd iști nu au asa ceva) . Daea este protectorul mafiei din agricultură . Sa ne arate acest senil câte locuri de muncă bine plătite generează miliardele de euro aruncate în agricultură sub formă de subvenții și beneficii din bugetul statului. În afara de zilieri nu găsești angajați cu forme legale.

  19. tov’raşul Daeea, cu doi de e, este un nepoliticos. nu toti oamenii grei sunt graşi de la mancat. o simpla deraglare a tiroidei si gata te trezesti cu suta de kile!
    apoi e minimalist. sa manance gura lui numai 100 de grame de jumari la pret de 1 kil de porc viu.
    sa traesti nea Daeea o suta de ani si să ajungi sa mananci numai jumari goale cu toti pesedistii.

  20. Reporter ul era greu fizic, dar daea este greu de cap

  21. 120 lei kg de Jumari sunt ieftini pt mitici din bucale la ce gurmanzi sunt , toata tara vine in bucuresti cu paranghelii traditionale , Miticii manaca orice le pui pe masa , ……..

  22. Acest necioplit , inventatorul pensiilor speciale pentru parlamentari , un individ needucat care sa vazut intr-o functie publica . Nu are ce cauta in asemenea functie , Un necioplit !

  23. Pai cu ce a greșit ministrul? Acei producători vând cu cât vor ei. Cu cât e motorina? De ce nu merg ziarele peste cei de la energie sa oblige omw sa de-a motorina la pompa cu 2.5 Ron și produsele locale făcute de țărani vor avea alt preț!!! Dar la hipermarketurile străine unde taranul nu are acces să își vândă marfa cat sunt jumările alea din porcii olandezilor???
    O fii avand reporterul 65 kg in loc de 140 de kg de i-a zis Petrică Daea cat să mănânce …. Nu la jignit cu nimic …

  24. Astora din media li s.a urcat la cap..mars!

  25. Și ce?umflatul ăla s-a simțit jignit?Este o realitate!