G4Media.ro

Legea pentru completarea OUG privind organizarea şi exploatarea jocurilor de noroc, adoptata…

Foto: Unsplash / Steve Sawusch

Legea pentru completarea OUG privind organizarea şi exploatarea jocurilor de noroc, adoptata / Florin Roman: Cei dependenţi de păcănele pot fi opriţi sa îşi facă praf viaţa

Legea pentru completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.77/2009 privind organizarea şi exploatarea jocurilor de noroc a fost adoptată, luni, de Camera Deputaţilor, în calitate de for decizional, cun 219 voturi ”pentru”, relatează news.ro. Deputatul PNL, Florin Roman, unul dintre iniţiatorii actului normativ, a afirmat că cei dependenţi de păcănele vor putea fi opriţi la timp ”să îşi facă praf viaţa”.

”Astăzi a mai trecut o lege importantă prin Parlament, pe care am iniţiat-o ca deputat, cu sprijinul colegilor din PNL. Legea oferă instrumentul juridic prin care cei dependenţi de păcănele pot fi opriţi sa îşi facă praf viaţa. Şi părinţilor să îşi poata proteja copiii de acest <drog>”, a scris, luni seară, pe Facebook, Florin Roman.

Deputatul arată că în urma acestei legi se încheie un pachet legislativ important.

”Închei, alături de PNL, un pachet legislativ prin care protejăm minorii de alimentaţia nesănătoasă de tip fast-food, sancţionăm cu închiderea unităţilor pentru cei care vând alcool şi tutun minorilor, aplicăm pedepse drastice pentru cei care vând stupefiante copiilor noştri”, a mai precizat Florin Roman.

Legea pentru completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.77/2009 privind organizarea şi exploatarea jocurilor de noroc a fost adoptată, luni, de Camera Deputaţilor, în calitate de for decizional, cu 219 voturi ”pentru”, 1 vot ”împotrivă” şi 10 abţineri, relatează news.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

8 comentarii

  1. Halal articol. N-am inteles nimic. Era greu de scris ce se spune in legea asta?
    Niste cuvinte scrise ca-n CanCan.

  2. Cum au ajuns „cei dependenți”, sa fie dependenți? Oare cum????

    • Simplu, permitand cresterea salilor de pacanele in asa hal incat au devenit mai numeroase chiar si decat farmaciile. Statului ii convine ca isi ia partea, interlopilor le convine ca isi iau si ei partea lor, etc. pana si fraierul care este abonat la ele este fericit pentru ca nu realizeaza ce face. Este un alt mijloc de a mentine prostimea proasta.

  3. Si ce scrie in lege?

  4. Sorin Pacanescu,pardon,Constantinescu,tatal pacanelelor,e in doliu. Omul ala da lectii de viata pe youtube, el neavand nimic de-a face cu mediul privat. Le-a sugerat oamenilor sa caute locuri de munca pe ejobs:))))) Se jura ca gata,nu mai are de-a face cu pacanelele,dar tot prin cazinouri ajunge.Ce om de nimic!

  5. Un articol concis și pe lângă subiect.
    Morala: s a mai dat o lege care va face mult bine.

  6. dar ce scrie in legea aia…???

  7. Jocuri? Adevărul este că românilor doar asta le mai lipsea! Jocurile… că in rest au de toate.