G4Media.ro

VIDEO Dosar penal deschis, după ce mai multe persoane au blocat o…

sursa foto: Captură video

VIDEO Dosar penal deschis, după ce mai multe persoane au blocat o stradă din Pitești/ Dansau și cântau, în timp ce zeci de mașini așteptau să treacă

Poliţiştii argeşeni au anunţat că au deschis un dosar de cercetare penală, care vizează comiterea mai multor infracţiuni, după ce mai multe persoane au blocat o stradă din Piteşti cu autoturismele, transmite News.ro.

Scena a fost filmată şi imaginile postate pe Facebook.

Potrivit Poliţiei Judeţene Argeş, poliţiştii s-au autosesizat, după ce pe internet au apărut imagini în care se poate vedea cum trei autoturisme au blocat complet o stradă din Piteşti.

Primele verificări arată că strada a fost blocată în jurul orei 1.00.

Fapta este încadrată ca infracţiune de împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice, precum şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Cercetările continuă în acest caz.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

8 comentarii

  1. În Suceava se întâmplă în fiecare sâmbătă dar mai pun și muzica la maximum în boxe, în fața blocului. Eventual vine și un taraf care canta în fața blocului cu făcând un zgomot infernal.
    Iar politia și primăria nu iau nicio măsură.

  2. Hau hau hau romales. Sapun si veioze

  3. Pun bariere și cântă toți: Vrem în Schengen… La la la… Că suntem europeni…

  4. Bode: Romania este o tara sigura ! Sigura pentru infractori

    • @Andrei2, mu te preface ca nu intelegi, nu are nicio treaba cu Bode problema asta. Probabil cauti sa arunci vina pe cineva, sa gasesti un vinovat, indiferent cine ar fi el, ca urmare a frustrarii pe care o incerci pentru ca asta este societatea si acesta este nivelul de alfabetizare/civilizare al celor care o populeaza. Nimic, dar absolut nimic, nu poate inlocui scoala si educatia omului, iar aceasta lipsa cronica observabila in Romania nu poate fi compensata prin masuri de forta (procentul celor needucati este prea mare si disproportionat ca sa poata fi ameliorat prin institutiile de forta, vezi in acest sens epopeea vaccinarii – nu merge conformarea la reguli exclusiv prin forta/obligare). Fara educatie omul nu poate fi un membru util al societatii si pe tine de fapt asta te descurajeaza, pentru ca sunt convins ca in sinea ta intelegi, dar totodata inetelegi si ca nu exista remediu. Sau poate exista, dar dureaza zeci de ani sa educi un popor.

  5. Poliţiştii argeşeni au anunţat că au deschis un dosar de cercetare penală, care se va încheia cu o clasare / prescripţie de toată frumuseţea! Între timp petrecăreţii i-au trimis după ţigări. 😂

  6. Cumva este vorba despre minoritari oprimați , fără drepturi și marginalizați?