G4Media.ro

Ministrul Bode, după ce o mașină a poliției a fost furată din…

sursa foto: Poliția Română

Ministrul Bode, după ce o mașină a poliției a fost furată din parcarea Biroului Rutier Sibiu: ”Dacă n-ar fi de plâns, am râde”

UPDATE, ora 14.40

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a admis astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că furtul mașinii de poliție din parcarea Biroului Rutier din Municipiul Sibiu, că este o situaţie neplăcută pentru polițiștii sibieni.

„Dacă n-ar fi de plâns, am râde, respectivul cetăţean în stare de ebrietate începe să se creadă poliţist, opreşte participanţi la trafic să le ceară documentele. Spiritul civic al unui conducător auto a făcut ca imediat ce am primit apelul la 112 poliţia să intervină şi să remedieze situaţia. Este o situaţie neplăcută pentru Poliţia din Sibiu, trebuie să recunoaştem acest lucru”, a declarat vineri Lucian Bode, citat de Agerpres.

Bode a anunțat că șeful Poliției Române a dispus o anchetă. „Cum s-a ajuns aici nu am cum să vă spun, numai după ce voi vedea rezultatele unei anchete pe care cu siguranță inspectorul general al Poliţiei Române, domnul Benone Matei, a demarat-o deja”, a continuat Bode.

Știrea inițială:

Un tânăr de 23 de ani din Roșia a furat ieri noapte un Duster al poliției rutiere Sibiu și a oprit mașini în trafic, prezentându-se drept polițist, relatează Turnul Sfatului.

Informația prezentată inițial de un fost agent de poliție, iar apoi a fost confirmată de IPJ Sibiu.

Polițiștii susțin că tânărul a fost oprit inițial în trafic, fiind băut, iar apoi a furat mașina de poliție din parcarea Biroului Rutier Sibiu.

”În jurul orei 02.55, prin apel 112, un conducător auto a sesizat faptul că, în timp ce se afla pe Bulevardul Mihai Viteazu din municipiul Sibiu, un bărbat îmbrăcat în ținută civilă a coborât dintr-o autospecială de poliție și i-a solicitat permisul de conducere.

De asemenea, persoana care a făcut sesizarea a precizat și faptul că bărbatul respectiv s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice”, relatează IPJ Sibiu. Tânărul a fost prins în cele din urmă și reținut.

Fostul agent de poliție, Marian Răduinea susține că tânărul ar fi jucat la păcănele banii obținuți de la șoferii opriți în trafic.

”În jurul orelor 02:00, un tânăr băut a furat un Duster al Poliției Rutiere Sibiu și a început să se plimbe prin oraș. A oprit câțiva șoferi în trafic, prin diferite cartiere, Țiglari, M. Viteazu, apoi a ajuns pe DN 1, la Veștem.

A oprit și aici câțiva conducători auto, unul i-ar fi dat și o sumă de bani, vreo 5 euro… Apoi a intrat într-un local din zonă, unde a jucat la păcănele și a mai băut o bere!”, a relatat fostul polițist.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

15 comentarii

  1. Times New Roman is real. In concluzie in tara asta poti sa faci ce vrea scula ta.

  2. Ce deosebire este intre acest nenorocit si militienii adevarati? Nici una….

  3. Meritam in Schengen

    • ?
      care e legatura..aveti misiune sa spoiti gardul!?

    • @ Daca nu vezi legatura foloseste translator.

      Sa veden cat dureaza ancheta. Pana dupa votul intrarii in Schengen ?

  4. Să-i dea dreptul să devină polițist. Se pare că știe mai bine ce are de făcut și îi chiar mai eficient decât milițienii noștri

  5. USR e de vină!

  6. De râsul curelei….

  7. Vedeți? De-aia trebuie BMW-uri. Să facă urmărire de mare viteză în cazurile de acest fel. Doamne ferește! Eu încă sper că e o glumă știrea asta.

  8. Ehee, dacă aveau polițienii BMW, alta era situația, și valoarea atenției primite drept șpagă. Și Poliția, ca și alte instituții politizate, inclusiv parchetele, ar trebuie desființate și înființate pe alte criterii, cinstite…

  9. – Bode, dar tu când te uiţi în oglindă, râzi sau plângi?

  10. Demisia Vlad Voiculescu!

  11. De ce s-a grăbit? Dacă mai aștepta puțin își trăgea BMW .

  12. Bode a încurcat cuvintele.
    Trebuia „Dacă n-ar fi de râs, am plânge”