G4Media.ro

Premierul Ciucă: ”Admiterea în Spațiul Schengen tocmai a intrat pe ultima sută…

Sursa Foto: Facebook Captură

Premierul Ciucă: ”Admiterea în Spațiul Schengen tocmai a intrat pe ultima sută de metri! Votul covârșitor în favoarea României a venit pe fondul susținerii pe care o avem din partea PPE”

Premierul Nicolae Ciucă a făcut declarații după votul de marți din Parlamentul European referitor la admiterea României în Schengen, spunând că rezoluția reconfirmă faptul că ”așteptările noastre de a adera la Schengen sunt justificate și legitime. Condițiile necesare sunt îndeplinite. Decizia ar trebui să fie luată”, a scris premierul pe Twitter.

Acesta a mai precizat, într-un mesaj pe Facebook, că votul covârșitor în favoarea cauzei României ”a venit pe fondul susținerii pe care o avem din partea Partidului Popular European, care are cel mai numeros grup de europarlamentari”:

  • ”România a mai făcut încă un pas către admiterea în Spațiul Schengen: Parlamentul European a votat o rezoluție prin care cere Consiliului Uniunii Europene să aprobe intrarea țării noastre în spațiul de liberă circulație. Votul covârșitor în favoarea cauzei României a venit pe fondul susținerii pe care o avem din partea Partidului Popular European, care are cel mai numeros grup de europarlamentari. La ultimul congres al PPE, ținut la Rotterdam, în iunie, delegația PNL a propus ca în rezoluția lucrărilor să fie inclusă și susținerea pe care grupul popularilor o acordă României în demersul de aderare la Schengen. Azi am văzut cât de important este sprijinul marii familii europene de centru-dreapta, din care PNL face parte. Admiterea în Spațiul Schengen tocmai a intrat pe ultima sută de metri!”, a scris premierul Ciucă, marți, pe Facebook.
Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

12 comentarii

  1. Pe ultima sută de metri dar în sens invers.

  2. Bla-bla ieftin. Parlamentul latra demult ca vrea Romania in Schengen.
    Da’ ce a votat Rutte ai vazut? Nu-mi spune ca te surprinde, ca era evident de saptamana trecuta, de cand a venit in Romania.
    Asta e rezultatul politicii mizerabile pe care o avem de la intrarea in UE…

  3. Sper ca UE să nu recompenseze rusofilii și corupții primind mizeria asta in Schengen. Eu însumi pierd timp vara cand merg in Grecia dar prefer să ne bage in Schengen un guvern cinstit, majoritar USR, alminteri mai bine continui să pierd timp la granițe! 😏

  4. votul din PE n-are nicio relevanta. o sa intram in schengen cand se va ridica mcv. pana atunci faceti exercitii de vot in PE, ca sa mimati implicarea si interesul pentru tarisoara noastra.

  5. AAA AAA aah bal bal .. serios ?

  6. Saracu’ de tine! Inteligenta ta se opreste la nivelul buzunarelor mafiei psd+pnl. Modelul sarlatanului ioha. Minte cu o asa cumintenie pentru stabilitatea guvernului mafiot incat ne lasa fara argumente! Bravo, ai dus ipocrizia la inaltime.

  7. Cu pseudodoctori produsi pe banda rulanta, Romania nu are ce cauta in Schengen.

  8. Ciucă e covârșit 100% înainte de finish.
    Suntem pe ultima 100 m la proba de 100 m.

  9. Abia dupa aceasta declaratie sforaitoare a lui Danciuca mi s-a facut teama. : ((((

  10. Orice prostalau cand e ultimul din gascã si afla acest lucru deschide sampania

  11. Acuma dati-va peste cap.