G4Media.ro

Autobuz cu lemne în loc de călători depistat în Baia Mare /…

Sursa foto: Ziar MM

Autobuz cu lemne în loc de călători depistat în Baia Mare / Transporta 3 metri cubi de lemn, fără documente

Polițiștii Serviciului Rutier Maramureș au identificat pe șoseaua de centură a municipiului Baia Mare un autovehicul care transporta material lemnos. Interesant este faptul că aceste lemne de foc erau transportate cu un autobuz care trebuia să transporte călători, relatează Ziar MM.

„În urma verificărilor efectuate de polițiștii Serviciului de Ordine Publică s-a constatat faptul că, pentru materialul lemnos transportat, respectiv 3,03 mc lemn foc foioase, nu au fost emise documente de proveniență, motiv pentru care a fost aplicată sancțiune contravențională, în valoare de 2.000 de lei, iar ca măsură complementară a fost dispusă confiscarea materialului lemnos”, informează IPJ Maramureș.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Fake news. Poza falsa. In Romania nu se taie lemn ilegal. Intoxicatie neo-marxista, lgbt, Soros, EU si SUA. Tot comertul cu lemn in Romania. este perfect legal de aceea nu avem nevoie sa urmarim ce se intampla, fara aplicatii, fara garda forestiera pentru ca romanii – in acest caz special cei din Maramures – sunt oameni cinstiti, patrioti su cu frica lui D-zeu.

  2. Astia nu au platit taxa? Merg camioanelepline cu lemne zi de zi pe drumurile nationale. Toate is legale?