G4Media.ro

Radu Mihaiu anunță semnarea unei dispoziții pentru demolarea unei clădiri construite ilegal…

Sursa foto: Facebook / Radu Mihaiu

Radu Mihaiu anunță semnarea unei dispoziții pentru demolarea unei clădiri construite ilegal pe domeniul public, la marginea unui lac din Sectorul 2 / „Vom demola toate clădirile construite ilegal pe malurile lacurilor”

Primarul Radu Mihaiu a anunțat că a semnat, joi, o dispoziție pentru demolarea unei clădiri construite ilegal pe domeniul public, la marginea unui lac din Sectorul 2 și precizează că vor fi demolate toate clădirile construite ilegal pe malurile lacurilor.

„Am semnat astăzi dispoziția de demolare a acestei clădiri construite ilegal pe domeniul public. Pe marginea salbei de lacuri s-au adunat nu doar gunoaie, ci și clădiri ilegale. Pentru că nimeni nu trecea pe acolo și nimeni nu a măsurat ce e pe teren public și ce e pe teren privat.

Am muncit mult la curățarea lacurilor, am muncit mult și la inventarierea terenurilor de pe malul lor și a situației lor juridice.

Sunt prea mulți oameni care au abuzat de spațiul public, prea mulți șmecheri care și-au mutat nu doar gardul cu zeci de metri mai încolo, pe domeniul public, ci chiar clădiri întregi. Au crezut că nu va observa nimeni și vor rămâne așa.

Ei bine, nu. Vom demola toate clădirile construite ilegal pe malurile lacurilor”, a scris primarul Sectorului 2 pe pagina sa de Facebook.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Da, si Cathedral Plaza trebuia demolata. Deci depinde de cine e proprietarul cladirii ilegale de pe malul lacului. Cu putin noroc, il rezolva un judecător si nu mai demolezi nimic.

  2. Salutam actiunea domnului primar si i-i dorim sa o duca cu succes la bun sfirsit .Zona lacurilor ar trebuii sa fie loc de recreere pt locuitori si cite un spatiu de joaca ptr copii. In acelasi context i-l rugam pe domnul primar sa intervina si in situatia insulei Fundeni Aici un cetatean a inchis accesul pe insula a constrit un local unde organizeaza evenimente private ( nunti, onomastici s.a ) cu un nivel de zgomot cu mult peste cel al bunului simt si al suportabilitatii.Dovada sint numeroasele reclamatii la 112 facute de locuitrii deranjati din aceasta zona.

  3. Eu tot nu pot sa cred ca in urma cu mii de ani, oamenii au putut sa construiască piramidele din Egipt in câțiva zeci de ani.