G4Media.ro

Bihor: Un fermier condamnat definitiv la închisoare cu executare, după ce a…

sursa foto: ebihoreanul.ro

Bihor: Un fermier condamnat definitiv la închisoare cu executare, după ce a fost prins cu o cultură de cannabis în grădină, a fost găsit de polițiști după aproape 9 luni de căutări / El ar fi obţinut inclusiv fonduri europene pentru o fermă de legume

Un fermier din Bihor, Gigi Nicuşor Fuscaş, în vârsrtă de 38 ani, era dat în urmărire generală, după ce a fugit pentru a se sustrage executării pedepsei cu închisoarea.  Fuscaş a fost prins cu o cultură de cannabis în grădina sa și a fost găsit de polițiști de abia marţi, după aproape 9 luni de căutări, relatează ebihoreanul.ro.

Acesta primise o condamnare definitivă la 1 an şi 6 luni de detenţie într-un dosar al procurorilor DIICOT, care, în vara lui 2020, au găsit în grădina lui din Ineu corturi speciale în care cultiva cânepă indiană. Nici măcar nu era prima oară, după cum a relatează ebihoreanu.ro. În 2017,  procurorii DIICOT au găsit tot în ferma lui Fuscaş, două corturi, 3 lămpi, transformator, ghivece, pastile pentru germinare, termometre de perete, ventilator electric, descoperind că îşi cultiva cannabis pentru consum propriu.

Fuscaş ar fi obţinut inclusiv fondurii europene de 40.000 euro pentru o fermă de legume, sprijin din care a şi încasat 30.000 euro, sumă pe care a fost pus să o returneze pentru nerespectarea clauzelor impuse prin contractul de finanţare.

Pentru cultura de cannabis din 2020, Fuscaş a fost trimis în judecată, fiind condamnat definitiv în luna februarie, 2022, la 1 an şi 6 luni de detenţie sub acuza de deținere de droguri de risc în vederea consumului propriu.

El a fost dat în urmărire generală după ce a dispărut de la domiciliu. Mai multe pe acest subiect în ebihoreanul.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Pe cei de la APIA i-ați luat la puricat? Totul se face cu „bine”voința lor. Toți cei ce la APIA sunt numiți/angajați politic și șpaga e legea lor.

  2. Bravo bă! Ați prins și voi Escobarul de Bihor! Între timp, intră zilnic în România ca prin brânză zeci sau sute de kg de zăpadă ca să aibă unde să schieze lumea bună

  3. Trebuia sa merga la apia sa ceara subvenții

  4. Ce-aveti mah cu fermierul? Voi n-ati auzit ca lumea buna legalizeaza cannabisul? E inofensiv, daca vreti sa interziceti un drog periculos si care da dependenta, luati-va de tutun si alcool.