G4Media.ro

VIDEO Trafic intens spre sudul litoralului, blocaj între Agigea și Eforie/ Polițiștii…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

VIDEO Trafic intens spre sudul litoralului, blocaj între Agigea și Eforie/ Polițiștii constănțeni propun rute alternative pentru șoferi

Sâmbătă se înregistrează valori de trafic intens pe drumurile naționale din sudul litoralului, anunță IPJ Constanța. Cel mai mare blocaj este între Agigea și Eforie. Polițiștii constănțeni roagă șoferii să ia în considerare și alte rute alternative.
Comunicatul integral transmis de IPJ Constanța:

Astăzi, 6 august a.c., pe drumurile naționale din sudul litoralului sunt înregistrate valori ridicate de trafic, pe ambele sensuri de mers.

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier sunt prezenți în principalele intersecții care ridică probleme, respectiv stațiunea Eforie Nord (intrare și ieșire) și DN 39/DN 38 (intersecție Agigea-Techirghiol), pentru asigurarea fluenței traficului rutier și prevenirea formării de ambuteiaje.

Pentru evitarea aglomerației de pe DN 39 Mangalia – Constanța, conducătorii auto care se deplasează de pe litoral către autostradă sunt rugați să ia în calcul următoarea rută alternativă:

– DN 39 Mangalia – DJ 391 Negru Vodă – DN 38 Topraisar – DJ 391 Mereni – DJ 308 Ciocârlia – DJ 381 – Valea Dacilor – Medgidia – Autostrada A2.

Totodată, conducătorii auto care se deplasează dinspre autostradă către sudul litoralului sunt rugați să aibă în vedere următoarea rută alternativă:

Autostrada A2 – Medgidia – DJ 381 Valea Dacilor – DJ 308 Ciocârlia – DJ 391 Mereni – DN 38 Topraisar – DJ 391 Negru Vodă – DN 39 Mangalia.

Pentru reducerea riscului rutier, șoferii sunt sfătuiți să păstreze în mers o distanță corespunzătoare, care să le permită să oprească în condiții de siguranță, să respecte limitele legale de viteză, să se asigure şi să semnalizeze când schimbă banda de circulație, să pună în funcțiuni luminile de avarie când încheie o coloană care oprește sau încetinește brusc și să acorde prioritate la ieşirea din spaţiile de servicii.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

  1. ar fi mers niste multe pasaje supra/sub-terane pe acolo, ca loc e.
    Dar nu cred ca meritam, bugetele se impart in mod necunoscut iar banii pot merge doar in directii cunoscute (afarceri de familie)

    • De ce sa faci pasaje sau autostrada cand poti sa nu faci nimic? Votati usl pt ca este bine si o sa va fie din ce in ce mai bine.

    • Ci datorita faptului că se trece de la 4 benzi la 2 benzi in zona Eforie Nord.

  2. ÎN FIECARE AN e teroare de aglomerat aici și nenorociții ăștia nu fac nimic… Propun o rută nouă și simplă să se facă : exact pe autostrada înainte de trecerea canalului care vine la Agigea să se lărgească și asfalteze drumul deja existent (ăla care duce la monument paralel cu canalul) via Topraisar și acolo spre Neptun Olimp etc e un drum deja paralel cu litoralul doar să se facă o ieșire de la el la plajă

  3. Problema blocajelor o reprezintă atât cele doua sensuri giratorii – la intrare si la iesire din Eforie Nord cat și trecerile de pieton. Se rezolva cu pasaje care sa asigure fluenta in trafic pe direcția Constsnta-Mangalia