G4Media.ro

VIDEO UPDATE Cascadă de gafe comise de Viorica Dăncilă la întâlnirea cu…

VIDEO UPDATE Cascadă de gafe comise de Viorica Dăncilă la întâlnirea cu premierul Croației. ”Make a photo?”, ”apartenenței CELE două state la…”, ”apartenenței la ACEIAȘI trio de PREȘIDENȚII…”

Premierul Viorica Dăncilă a făcut o serie de gafe în această dimineață cu ocazia primirii la Palatul Victoria a omologului său din Croația, Andrej Plenkovic.

Primele gafe: faultarea protocolului

Așa cum prevede protocolul, ceremonia de primire a oficialului de la Zagreb a constat în intonarea imnurilor României și Croației, urmată de trecerea în revistă a gărzii de onoare.

În momentul în care fanfara a început intonarea imnului Croației și premierul Andrej Plenkovic și-a pus mâna la inimă, Viorica Dăncilă a vrut să coboare de pe podium. Ea a fost oprită chiar de șeful Guvernului de la Zagreb, care a i-a pus mâna în față, împiedicând-o să plece. Imaginile au fost transmise live pe pagina de Facebook a Guvernului.

Ulterior intonării imnurilor, în cadrul trecerii în revistă a gărzii de onoare, protocolul prevede că oficialii participanți la ceremonie trebuie să salute drapelul României. Viorica Dăncilă a ratat și acest moment, trebuind să fie atenționată încă o dată de premierul croat.

Gafele continuă cu dezacorduri și erori de exprimare

Seria gafelor comise de Viorica Dăncilă a continuat cu obișnuitele deja greșeli de exprimare. Șefa Guvernului a faultat, din nou, atât limba română, cât și limba engleză:

”Am avut discuții foarte interesante privind cooperarea noastră în context european și în perspectiva apartenenței CELE două state la trio-ul președințiilor Consiliului Uniunii Europene”.

”Am exprimat interesul României pentru consultarea cu Croația în ceea ce privește politica de extindere și înregistrarea de progrese pe acest dosar în cadrul sau în contextul apartenenței la ACEIAȘI trio de PREȘIDENȚII”.

La final, Viorica Dăncilă a vrut să-l întrebe, în engleză, pe Andrej Plenkovic dacă dorește să facă o fotografie. ”Make a photo?”, l-a chestionat șefa Guvernului de la București pe omologul de la Zagreb.

În cele aproape patru luni de la instalarea la Palatul Victoria, premierul Viorica Dăncilă a făcut numeroase gafe în exprimare, gafe diplomatice și gafe în relațiile interne interstituționale. Cu aproape fiecare intervenție publică, premierul Dăncilă face deliciul telespectatorilor sau internauților, devenind adesea subiect de bancuri.

 

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

23 comentarii

 1. Nu are o casca in ureche unde cineva sa-i sopteasca ce are de facut? Si nu ma refer la nea mustaciosu.

  • are cască, da’ e pentru „inpiră, expiră”…

  • nico, mihai, mai ușor cu glume de astea că era să mă înec de râs :)))))))))))

  • Casca are, dar nu stie sa o comute pe ”on” si chiar daca ar comuta-o, pentru ce i-ar folosi…? Are nevoie urgenta de un implant cu …creier si de preferat nu din silicon…

 2. Proasta naibii! Ne face de râs în permanență! 🙁

 3. Habarnista de Videle : o noua specie marca psd – alde

 4. Fabrica de gafe viorica TR

  • Gafe? E prostia intruchipata. Si are memoria unei bacterii daca nu e in stare sa memoreze citeva puncte de pe o pagina pentru citeva ore….

  • Tot ce putem spera esta ca Dragnea la viitoarea nominalizare (pt ca se apropie, se apropie cu pasi repezi) sa-i propuna lui Iohannis pe una care chiar teleormaneanca fiind sa poata face totusi diferenta dintre o buda stradala si o cabina telefonica !

 5. Acum ma astept ca PSD sa spuna ca se impiedicase si isi cauta o pozitie confortabila, in niciun caz nu vroia sa plece…

  • Cauta o pozitie confortabila…? Si oare o fi gasit-o…? Ii recomand…”69”, consider ca e cea mai…indracita…

 6. Eu personal nu am întâlnit niciodată o persoană care să fie atât de tembelă, Veorica este pur și simplu non-inteligentă, este o persoană cu un IQ îngrozitor de scăzut. PSD va rămâne în istorie ca partidul care a numit în funcția cea mai puternică a statului român o persoană care nu ar fi angajată nici ca ospătăriță de bodegă

  • psd intra in istorie ca partidul care exploateaza persoane cu dizabilitati mintale si le pune in posturi umilitoare.

  • @Inapasevedeinvers,commentul tau mi se pare colosal, motiv pt care sunt fericit ca potrivit reglementarilor legale in vigoare, pot sa-l folosesc fara sa am proble privind dreptul de proprietate intelectuala al „produsului” !

 7. Ete scart, d’aia nu mai poate Viorica. Primitivii care i-au votat au alte „standarde”, nu-i intereseaza pe ei detaliile astea. Bine ca suntem noi restul destepti, dar ne lasam condusi de niste maimute.

 8. „He-he”

 9. Abia de când e Viorica premier realizăm că la putere se află coaliția PIZDALDE !!!

 10. Nici Ceaușescu nu a promovat asemenea tâmpiți

 11. Cucoana care esti PM Invata regulile pe care trebuie sa le respecti cind te prezinti in fata tarii, sunt protocoale pe care nu le stii tantitooo, invata sa citesti corect, mergi la logoped, invata macar lb engleza, ne faci de ris in lumeeeee, intelegi? Ai stat 9 ani in Bruxelles si nu s-a lipit nimic de tine? Nu toti suntem timpiti in tara asta dar tu ii reprezinti pe cei care, chiar sunt. E o problema cu sanatatea mintale, trateaz-o dar daca e prostie, asta nu se tratateaza.

 12. Doamna Dancila a cazut din pom in guvern. Penibil! Nu exceleaza in nimic.

 13. Cine a spus ca PSD este partidul „asistatilor”, merita decorat !

  Iata ca pe langa „asistatul propriu-zis” si pe langa „asistatul bugetar”, a aparut un nou tip de „asistat” : „asistatul mintal” !

 14. Duamna obişnuieşte zilnic să-şi scuture de praf cei doi neuroni din dotare. Ghinionul croatului că n-a reuşit să-i pună la loc

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.