G4Media.ro

VIDEO Accident feroviar în Olanda: un mort și circa 30 de răniți…

Sursa foto: captură video Twitter

VIDEO Accident feroviar în Olanda: un mort și circa 30 de răniți după ce două trenuri s-au lovit de o macara în apropiere de Haga

O persoană a murit și aproximativ 30 au fost rănite după ce două trenuri au intrat în coliziune cu o macara pe linia de cale ferată de lângă Haga. Un tren de marfă și un tren de pasageri au fost implicate în accidentul produs marți, în jurul orei 3.30, în satul Voorschoten, relatează dutchnews.nl.

Consiliul regional de siguranță pentru Hollands-Midden a declarat că aproximativ 50 de persoane se aflau în trenul de pasageri, care se deplasa din direcția Leiden, și a confirmat că una dintre victime a murit.

Două persoane au fost grav rănite, iar conductorul trenului de pasagei a suferit multiple fracturi.

Primarul din Voorschoten, Nadine Stemerdinck, a declarat: „Este un accident incredibil de tragic. Inima mea este alături de victime. Din păcate, a fost confirmată o victimă. Gândurile mele se îndreaptă către toți prietenii și rudele celor implicați în acest incident”.

Echipe de specialiști efectuează o anchetă la fața locului și că niciun tren nu va circula spre sau dinspre Leiden până cel puțin la ora 16:00. Stațiile Leiden și Voorschoten au fost, de asemenea, închise.

Regele și regina au emis o declarație de condoleanțe. „Gândurile noastre sunt alături de victimele accidentului de tren de la Voorschoten și de familiile lor. Mulți dintre ei se află într-o stare de anxietate și incertitudine”, au spus ei.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Daca ministrul transporturilor olandez isi da demisia (asa cum ar fi normal), ar putea Grindeanu sa-l imite pentru cele n-spe accidente si deraieri cu care deja incepem sa ne obisnuim?

  2. candva era moda cu avioanele cazute( avioane in care pe langa numarul de victime, era important de precizat si cati cetateni americani erau) in diferite colturi ale lumii, acum am trecut la trenuri si filmari de la fata locului?

  3. …,,Un alt proiect dezvoltat de Vulkan legat de Amezit este mult mai ameninţător. Cu numele de cod Crystal-2V, acesta este o platformă de antrenament pentru cooperativele cibernetice ruseşti. Poate fi utilizată simultan de până la 30 de cursanţi şi pare să simuleze atacuri împotriva unei serii de obiective de infrastructură naţională esenţială: linii de cale ferată,,…👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎…prea multe deraieri de trenuri si incendii in ultima vreme…‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️