G4Media.ro

Vaccinul AstraZeneca, recomandat numai persoanelor în vârstă de până la 65 de…

sursa foto: Pexels

Vaccinul AstraZeneca, recomandat numai persoanelor în vârstă de până la 65 de ani, într-un aviz al Comisiei germane de vaccinare

Comisia germană de vaccinare a anunţat joi că recomandă vaccinul împotriva covid-19 al laboratorului britanic AstraZeneca numai persoanelor în vârstă de până în 65 de ani, din cauza unei lipse de date cu privire la persoanele mai în vârstă, relatează AFP, preluată de News.ro.

”Vaccinul (împotriva) covid-19 al AstraZeneca este recomandat în prezent numai persoanelor cu vârste cuprinse între 18 şi 64 de ani”, scrie Comisia germană de vaccinare (STIKO) într-un document pe care AFP precizează că l-a putut consulta.

”Datele disponibile în prezent sunt insuficiente în vederea unei evaluări a eficienţei vaccinului (AstraZeneca) la persoane (în vârstă) de peste 65 de ani”, se arată în acest aviz.

Sursa: News.ro

Foto: Pexels

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

6 comentarii

  1. Cu Astra Zeneca (a carui eficiență, in general, e un mister) o să ne vaccineze pe noi, cei 1000 de ciumpalaci care au mai rămas în Etapa a 3 a generală ( care vine după Etapa a 3 A A-puscariasii).

  2. Cunosc o persoană de peste 80 de ani ce a fost vaccinată cu acest tip de vaccin în UK. Și nu a avut probleme. Să înțeleg că ăia nu au citit prospectul?

    • nu ai citit tu articolul , peste 65 de ani nu sunt dovezi ca esti suficient protejat , nu inseamna automat ca ” ai probleme” .

    • Cunosc si eu o persoana de 80 de ani, nevaccinata, care nu a avut probleme.

    • A se intelege ca la persoanele peste 65 de ani are sanse mari sa nu dea imunitate anti-covid, la fel ca si serul fiziologic.

    • Cunosc un caz de popor care numara mortii evrei cu exactitate. Dar cand te uiti la numarul de morti din al doilea razboi mondial (gen, mai ieri), stie de „200 de mii”.

      De ce ne noua trebuie statistici? Cunosc un caz de om care a trait din 1940 pana in 1945 si n-a avut nici o problema. E evident ca nu a fost razboi in Romania. Sa fiti multumiti ca nu va degradez la 100 de mii, ca nu ma doare mana.

      Cunosc un caz de ministru care a zis, chiar ieri, ca in acte sunt 170 de mii de asistati sociali, dar „in realitate” numarul e „de 2-3 ori mai mare”. Poftim de discuta bugetul.