G4Media.ro

Un polițist din Vrancea critică sporurile Covid pentru profesori și polițiști: ”Stimați…

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

11 comentarii

  1. lucrătorii din mediul privat trebuie sa-i „suporte” pe cei de la ANPC, DSP-RAR, ITM, Mediu, ANSVSA, etc… o suma mica platita prin indermediari si… se saluta de la distanta.

    Politia in schimb, institutie militarizata, cu diplome acreditate la baza, are o imagine de aparat si nu numai.

  2. Cum? Niciun comentariu? Nimic?

  3. @Cloudfare a zis bine. Voi, bugetarii si cei care lucrați pentru statul român, sunteti platiti de noi cei din privat pentru a servi întreaga țară, inclusiv pe voi înșivă. Poate ca eu, care lucrez in privat, as merita un salariu dublu pentru ceea ce fac, insa jumate il dau pe taxe si impozite. Din fericire (sau din pacate), imi platesc taxele (60%) , pentru un stat din Vest care imi asigura toate avantajele: spitale bune, infrastructura super, servicii bune, polițiști care aplică legea, pompieri care nu iau șpagă pentru a transforma cluburi de muzică in cuptoare, politicieni care-si dau demisia pentru un fleac, scoli bune, etc…sa mai continui?

  4. Bravo! Mai ales la profesori, ce sens are sporul Covid cata vreme PSD sustine redeschiderea pentru ca sunt foarte sigure? Cum ar fi sa primeasca spor de praf cei din sala de operatie?

    Sa nu mai spun ca majoritatea profesorilor prefera cursurile la scoala si refuza sa faca online chiar si cand e scenariul rosu.

    Ne-am obisnuit sa dam sporuri peste sporuri la stat, doar ca angajatii sa-si faca treaba cat de cat. Ca nici cu toate sporurile primite nu se cere performanta si nici nu se fac evaluari. La privat nu primesti nimic in plus si daca nu-ti convine esti trimis la plimbare.

  5. Intre timp, pacientii cronici cu reacutizari ale bolilor respective sunt trimisi drq acasa, ca nu au boala mondiala…
    Drama e ca nici o clinica privata nu-i trateaza, nici contracost, asa ca sunt, efectiv, lasati sa devina handicapati.
    PS: sunt trimisi acasa cu ranjetul „eroilor” pe buze.
    PPS: cand mor batranii, replica e „pai, lasati-i sa moara, ca oricum n-au covid”

  6. Daca politia poate avea in randurile ei oameni care gandesc in acest mod poate ca nu este totul pierdut. Felicitari domnule Bogdan Taicutu pentru atitudine civica responsabila, pentru curaj, onestitate, solidaritate sociala.

  7. Are dreptate, singurii realmente mai expuși decât populația activă în general sunt în sistemul medical pe boli infecțioase, ambulanța și SMURD. În rest chiar și medicii, dacă nu lucrează pe COVID, nu sunt mai expuși decât cetățenii obișnuiți precum vânzătorii, funcționarii bancari/poștali, etc. – în general cei care lucrează cu publicul.
    Un dentist poate nimeri întâmplător un bolnav de COVID, dar el are poate 10 clienți pe zi, pe când un vânzător la supermarket are sute de persoane cu care intră zilnic în contact.
    Profesorul se poate distanța foarte ușor de elevi în fața clasei, asta dacă nu lucrează online. Riscul e mai mic decât la un vânzător.

  8. Că mare dreptate ai băiete! Ba dimpotrivă, mediul privat este cel care susține toate măgăriile acestea populiste, plătim o mulțime de taxe și impozite, vezi chipurile, pentru a exista resurse în vederea dezvoltării țării, dar banii se evaporă în buzunarele băieților deștepți, iar țara arată tot ca după cutremur sau război. Unde mai pui că jumătate din salariu ni se duce pe taxe și impozite, iar noi numărăm și trăim din ce ne mai rămâne, adică din aproape nimic. Bugetarii papă salarii grase, sporuri cu nemiluita, bonusuri de toate felurile, chirii decontate, iar proștii din privat, cu salarii de nimic, le susțin fără a se revolta odată. Ne merităm soarta!

  9. Decent omul. Bravo!

  10. SUNTETI SPECIALI SI CUMULARZI. PENSIONABILI LA 45 DE ANI.