G4Media.ro

Un adolescent de 17 ani a fost reținut fiind suspectat că a…

Sursa foto: Pexels/ Kindel Media

Un adolescent de 17 ani a fost reținut fiind suspectat că a tâlhărit trei vârstnice din Oradea în câteva ore/ Băiatul ar fi amenințat cu cuțitul o victimă și un martor

Un tânăr în vârstă de 17 ani suspectat că a tâlhărit, în decurs de câteva ore, trei femei, pe străzile din municipiul Oradea, a fost prins de poliţişti şi reţinut. Victimele tânărului sunt în general femei în vârstă, cărora le smulgea genţile şi sacoşele cu cumpărături. El ar fi ameninţat cu un cuţit un martor şi o victimă.

Potrivit datelor furnizate, marţi, de Poliţia judeţeană Bihor, faptele de care este suspectat tânărul s-au petrecut în cursul zilei de luni.

Prima tâlhărie a avut loc în jurul orei 9.00, pe strada Blaise Pascal din Oradea, unde suspectul ar fi atacat o femeie de 59 de ani, căreia i-a smuls din mână poşeta şi o plasă, iar apoi a fugit.

„Tânărul este bănuit că ar fi abandonat bunurile astfel sustrase pe strada Moldovei, când a fost surprins de un martor, pe care l-ar fi ameninţat cu un cuţit pentru a-şi asigura scăparea. În acest caz valoarea prejudiciului cauzat este de 110 lei şi a fost recuperat integral”, transmit anchetatorii.

A doua faptă a avut loc în jurul orei 13.00, când tânărul ar fi acostat o altă femeie, de 79 de ani, în pasajul subteran de pe Bulevardul Dacia din Oradea. El ar fi deposedat-o pe bătrână de o plasă care conţinea diverse bunuri alimentare şi un portmoneu cu bani, provocându-i un prejudiciu de 70 de lei, recuperat de poliţiştii orădeni.

În jurul orei 14.00, în timp ce o femeie de 70 de ani, din Oradea, se afla pe strada Italiană, tânărul ar fi urmărit-o până când aceasta a intrat în scara unui bloc, ar fi ameninţat-o cu un cuţit pus la gât, iar apoi i-ar fi smuls portmoneul cu bani, cauzându-i un prejudiciu de 100 de lei, recuperat de poliţiştii orădeni. Femeia nu a suferit leziuni fizice în urma agresiunii, precizează IPJ Bihor.

Tânărul care este din comuna bihoreană Ciumeghiu şi locuieşte în Gepiu a fost reţinut, fiind suspectat de tâlhărie calificată şi tâlhărie.

sursa: News.ro, sursa foto: Pexels/ Kindel Media

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...