G4Media.ro

Traficul feroviar se desfăşoară cu dificultate pe intervalul Ploieşti Vest-Valea Largă, din…

sursa foto: g4media

Traficul feroviar se desfăşoară cu dificultate pe intervalul Ploieşti Vest-Valea Largă, din cauza unui scurtcircuit

Traficul feroviar se desfăşoară cu dificultate pe intervalul Ploieşti Vest – Valea Largă, din cauza unui scurtcircuit produs de un cablu electric extern, căzut pe liniile de contact din staţia Ploieşti Vest, informează CFR SA printr-un comunicat, transmite Agerpres.

Potrivit sursei citate, personalul de specialitate al Regionalei CF Bucureşti intervine cu două drezine pantograf pentru înlocuirea componentelor avariate şi repunerea sub tensiune a sistemului de alimentare cu energie electrică a liniilor de contact din staţia Ploieşti Vest.

„Menţionăm faptul că, până la finalizarea intervenţiilor desfăşurate de personalul feroviar în staţia Ploieşti Vest, trenurile, spre Bucureşti şi dinspre Braşov, tractate cu locomotive electrice staţionează temporar, doar trenurile remorcate cu locomotive Diesel circulând în condiţii normale. Adresăm scuze călătorilor şi îi asigurăm că personalul feroviar al Regionalei CF Bucureşti depune toate eforturile pentru remedierea deranjamentului şi reluarea traficului în cel mai scurt timp”, se menţionează în comunicat.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează