G4Media.ro

Sondaj Inscop: Percepția românilor față de UE s-a îmbunătățit semnificativ față de…

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

14 comentarii

  1. romanii chiar sunt duplicitari:
    1. „25,2% ar fi de acord cu o asemenea perspectivă de a iesi din Uniunea Europeană”
    2. „19% își doresc ca Uniunea Europeană să se destrame”

    Daca 25 vor sa iasa din UE si doar 19 sa nu se desfiinteze aici este o fractura logica.
    Dar asa-i romanul ,habar nu are ce cauta in UE insa stie ca este rau ca asa a auzit pe „facebuci” si este cool sa fie in corul bocitoarelor cu nu ne vindem tara(o dam moca la mafia PSD),suntem colonie UE(mai degraba colonie pt mafia PSD/PNL/UDMR).Oricum iti trebuie ceva educatie ca sa poti sa faci niste analize merita/nu merita insa la cati analfabeti functionali sunt era de astepta acest scor.

    • Aia 25% sunt gibonii hauristi care nu ca nu au deschis o carte de economie, nici nu au vazut o coperta macar.
      Astia cred ca pensiile si salariile se platesc cu caramizi in piept, care e mai patriot.

    • Cred ca ati incurcat procentele: 75,3% NU doresc destramarea UE; 19% DORESC destramarea UE – sunt aproape de 25%, cei care doresc iesirea din UE, diferenta de 6% cred ca reprezinta pe cei care s-au gandt ca „mai bine cu rau decat fara rau” (ma rog, din punctul lor de vedere!).

    • HaznaleTV au încetat să latre contra UE de când bandiții USL-PCR au încălecat iar țara.

    • multi romani nu simt beneficiile de membru al UE
      Inca sunt prea multe localitati si gospodari unde nu exista gaze, apa curenta, electricitate, desi suntem in anul 2022. Pentru a observa avantajele si beneficiile mai usor, putem calatori in Banat, Transilvania, Bucuresti, Ilfov, Constanta, Valea Prahovei, Iasi, Ploiesti, Pitesti, alte locuri care s-au dezvoltat semnificativ dupa anul 2007.
      De asemenea, multi romani au acces la autoturism, vacante in strainatate, bunuri de lux, vile, posibile cu venituri decente.
      Doar Ungaria si ungurii o duc mai bine decat romanii, restul tarilor mai rau, dintre tarile vecine.
      Mai degraba ocupa rusia Republica Moldova decat sa fie UNIRE.

  2. De ce sa fim „slugi” la multinationale si sa existe oferta mai mare decat cerere, cand putem iesi din UE, alungam multinationalele si sa fim slugi la romani (doar oferta va scadea si cererea va fi mai mare). Dar unde nu-i cap, vai de picioare, nu?
    Si cu totii stim ca romanu ii darnic si iti da salar de nu iti intra in buzunar / pe cont.
    Precis ca in momentul in care suntem iesiti din UE, PSD si PNL o sa aiba grija de noi si nu vor fi deloc corupti. Doar am trecut printr-un deceniu miraculos in anii 1990-2000.

  3. Încă o mare p în gatul AUR.olacilor Șoșocari. Pandemia trece iar AUR.olacii dispar odată cu ea. A fost protest anti restricții acum câteva zile, AUR.olacii au reușit sa mai strângă în strada doar 300 de oi!

  4. Rezultatul politicilor de „șoc și groază” ( vezi pandemia, amenințarea războiului, amenințarea extincției în masă ), nimic bazat pe asemenea politici nu este și nu poate fi durabil !

  5. De ce nu le dam cateva judete la oamenii astia (de preferinta din Moldova) si sa ii lasam sa isi vada de viata liberi si nestingeriti in afara UE?

    • Cand vor ajunge taxele la 60% din salariu, ca masura necesara pentru plata datoriei externe excesive, atunci o sa iti doresti sa emigrezi in Rep. Moldova.

  6. 75% vor ue, 35% sunt vaccinati, deci 40% no-vaxx sunt pro ue, ca sa vezi…

  7. Iesirea din UE poate fi discutata doar in contextul in care avem alternativa la UE. Aceasta nu exista dar nu e imposibil sa incheiem acorduri cu vecinii din est, de la greci la polonezi.
    Grecii, au devenit marionete in mainile FrDe. Riscam sa ajungem in aceeasi situatie daca ne supunem orbeste directivelor date de bruxel.
    Este necesar sa le reamintim constant celor de varful UE ca sa renunte la abuzul de putere si sa respecte principiul coeziunii.