G4Media.ro

Rosatom acuză SUA că au „blocat efectiv” participarea Rusiei la o conferință…

Sursa foto: Unsplash / Romain Chollet

Rosatom acuză SUA că au „blocat efectiv” participarea Rusiei la o conferință privind energia nucleară de la Washington

Corporația nucleară rusă de stat Rosatom a afirmat că SUA au blocat efectiv participarea Rusiei la o conferință privind energia nucleară de la Washington, prin faptul că nu le-au eliberat vize de intrare.

Rosatom și Rostekhnadzor, organismul de supraveghere a siguranței industriale din Rusia, au planificat să participe la conferința ministerială a Agenției Internaționale pentru Energie Atomică (AIEA) de la Washington din 26-28 octombrie, relatează Reuters citând o declarație a Rosatom, dar nu au primit încă vize, transmite The Guardian.

„Considerăm că aceasta este o dovadă de lipsă de respect din partea Statelor Unite față de AIEA.

Partea americană a blocat efectiv participarea Rusiei la această conferință internațională a AIEA, pe care s-a angajat să o organizeze în Statele Unite”, au transmis companiile ruse.

Rosatom, creată de Vladimir Putin în 2007, a declarat că directorul său general, Alexei Likhachev, va participa în schimb prin legătură video.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Pe cine trimit acolo????……pe simion sau trotinovici? Sunt savanții secolului!!!!…..rusii deștepți și pregatititi sunt în occident!…..trotineta aia turmentați,nici măcar nu știe ce inseamna trotineta!….ar fi interesant sa se definească!

  2. Deja rușii au devenit un fel de ISIS dar cu conducatori la costum cu ceasuri de 100k euro și yacht-uri în Monaco. Cum ar fi acum ISIS să participe la ședințe ONU sau G20? Vai de capul lor de demenți.