G4Media.ro

Reacţii negative la adresa Angelei Gheorghiu după ce soprana a întrerupt o…

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

14 comentarii

  1. Probabil voia să i se plătească și bisul. Oricum, e arogantă și antipatică. Se va întoarce împotriva ei.

  2. În loc de bunăvoință și deschidere față de public, o atitudine rigidă de respingere. Urât și deloc surprinzător.

    • Doamna asta – fie ea și genială, posesoare de talent pe care eu, unul, nu am cum să-l contest – este și o culme a aroganței. Într-un interviu acum câțiva ani, făcea niște declarații din care reieșea că ea reprezintă vârful excelenței în muzică pentru România. George Enescu? Zero! Folclor? Primitiv! O fi ea bună cântăreață dar prima ei grija e să conteste descendentă din cultura României. Deci, nu văd de ce, împotriva convingerilor ei, mai este prezentă în știri ca fiind româncă – nimic nu o leagă, în muzică de România, pe care o disprețuiește profund. Poate o avea motivele ei, dar nu vad de ce se insistă să fie inclusă în ceva ce disprețuiește.

  3. Cum ii place romanasului ajuns cineva. Mai stim noi pe unul cu palton. Si pe unul cu dificultati de memorie privind bacul. Mai era altul cu popcorn, tot din filmul asta unul cu niste oua.

  4. Mai pe românește, i s-a suit la cap celebritatea… și își dă în petec.

  5. MI SE PARE CIUDAT SA CERI, IN MIJLOCUL UNEI POVESTI (CACI ASTA ESTE O OPERA) UN BIS, O REPETARE. Mi se pare ciudat ca s-a intamplat asta la niste oameni chiar manierati, coreenii. Treaba este f clara. Opera are un fir care trebuie respectat. Pai ce, la film sau teatru repeti o faza ca vrea o peluza? Oamenii sunt platiti sa stea pe scena 2 ore si nu 2. ore 20 minute sau 3 ore. Poate au alt program imediat.

    • De acord, dar atitudinea ei a fost similară cu una de la un „spectacol” de manele.

    • Păi e diferență între film și teatru/opera/spectacol live. Dacă nu simți diferența n-ai decât să descarci de pe YouTube că nici nu te mai deranjezi sa pleci de-acasă.

  6. Femela asta a băut apă după Mihaela Rădulescu, Andreea Marin și Gabriela Firea: vipere, ț o ape și infatuate.

  7. Dacă este atât de riguroasă, ar fi trebuit să solicite această rigoare în contract. Dacă organizatorii nu ar fi fost de acord cu cererea ei, nu se semna contractul. E simplu. Dar nu poți tu, ca oaspete, să răstorni masa gazdelor.

    • Nu trebuia să menționeze nimic în contract. Opera nu e concert de folclor, muzică ușoară sau manele, ca să existe bis-uri. Unii oameni merg la operă doar ca să se laude că au fost acolo, fără să aibă habar despre ce e vorba. Opera e teatru cântat; oamenii ăia interpretează niște roluri.

    • Chiar și la teatru- spre deosebire de film, proiectat pe un ecran, sau reprodus pe un monitor, tv sau smartfon, actorii interacționează cu spectatorii. Asta este marea diferență. Oricât ar părea de trivial, și lăutarii răspund la reacția spectatorilor.

  8. Când mergi la un spectacol la operă, respectiv regulile, nu faci regulile tale! Felicitări, Dna Angela Gheorghiu, pentru curaj! Din păcate sofiștii sunt majoritari!!

    • Păi, regula, la teatru, operă, e că actorul este sluga spectatorului și nu invers.
      Fiindcă spectatorul plătește, el comandă muzica.
      Desigur, ești liber să cânți la altă masă, …dacă te cheamă alții după ce le-ai stricat unora cheful.