G4Media.ro

Rareș Bogdan: Dacă TVA crește cu un singur punct, ministrul Boloș pleacă…

sursa foto: Pexels/ Nataliya Vaitkevich

Rareș Bogdan: Dacă TVA crește cu un singur punct, ministrul Boloș pleacă acasă

Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, a declarat joi la Antena 3 că ”dacă TVA crește fie și cu un singur punct, ministrul Marcel Boloș pleacă acasă”. El s-a referit la o declarație mai veche a ministrului liberal al Finanțelor, Marcel Boloș, care dădea de înțeles că în cazul unei crize bugetare ar putea fi majorată taxa pe valoarea adăugată (TVA).

”Nu va crește TVA, ne-am asumat și noi și PSD. Am negociat și nu va crește, am reușit să îi convingem că nu putem crește în nici un caz TVA pentru că i-ar afecta și pe cei cu venituri mici. Deci nu creșterea taxelor e soluția. România nu are problema banilor în acest moment”, a mai spus Rareș Bogdan.

România are în acest moment o cotă standard de TVA de 19%, precum și cote reduse de 9% și 5% la anumite produse de larg consum, precum alimentele.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Asta vrea să vândă castraveți legumicultorilor!
    Normal că anul ăsta nu are cum să mai crească și normal că după parlamentare va fi alt Guvern și deci alt ministru la Finanțe și mai mult ca sigur că vor fi modificări și în TVA și în impozitare și în impozitele pe proprietate la ce jale va ajunge Bugetul de Stat!

  2. Dacă eu Rareș Bogdan nu elimin pensiile speciale până la Paște(ortodox,nu al cailor) ,îmi dau demisia din PNL și mă înscriu în Partida Romilor.

  3. Dacă TVA crește cu un singur punct, ministrul Boloș pleacă acasă IN 30 DE ZILE!

    Asta a uitat sa spuna pacaliciul asta.