G4Media.ro

Ramona Strugariu, copreședinta REPER, candidează la primăria Cluj-Napoca

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Ramona Strugariu, copreședinta REPER, candidează la primăria Cluj-Napoca

Copreședinta Partidului REPER, Ramona Strugariu, care acum este europarlamentar, și-a anunțat luni candidatura la primăria Cluj-Napoca, potrivit unui comunicat al partidului. Ea va deschide și lista de consilieri locali pentru Cluj.

Ramona Strugariu este născută la Bârlad, în județul Vaslui, iar în 2002 a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, unde și-a și luat diploma de masterat în drept european, potrivit CV-ului său oficial.

La Primăria Cluj și-au anunțat deja candidatura Aurelia Cristea (PSD), Viorel Băltărețu (ADU), Călin Cozma (AUR), Oláh Emese (UDMR) și Sabin Sărmaș (independent, fost PNL). Primarul în funcție este Emil Boc (PNL), care a câștigat detașat ultimele alegeri.

“Am aproape 10 ani de experiență în politici publice europene care pot aduce pentru Cluj o viziune pe termen lung şi un loc pe care îl merită în Europa. Cred că politica se face la firul ierbii, alături de oameni și pentru oameni, și mai cred că a venit timpul să facem pasul spre politica națională, asumând candidaturi la alegerile locale și parlamentare. România se construiește şi de acasă. Am negociat unele dintre cele mai importante dosare ale Parlamentului European, am coordonat echipe complexe şi am gestionat proiecte internaționale în beneficiul comunității cu mult înainte de politică. Sunt top 5 european în domeniul meu de activitate. Cluj-Napoca poate fi top 5 european între oraşele UE. Asta îmi doresc pentru Cluj”, a declarat Ramona Strugariu potrivit unui comunicat Reper.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

3 comentarii

  1. > Cluj-Napoca poate fi top 5 european între oraşele UE. Asta îmi doresc pentru Cluj.

    E frumos să visezi. Clujul nici nu e conectat la autostrata A3 (Gilăul nu se pune). Sebeșul are 3 noduri conectate. Va curge multa (toată) apă pe Somes până când va fi Clujul în top 5. Visează în continuare.

  2. Imi aduc aminte când spunea cum câteva luni ca sigur va candida la primăria unui oraș mare din RO, insa nu știa încă la care. Asta pe modelul „Cirstoiu”, îl punem candida la primărie, nu contează unde, dac are vreo experiența sau daca îl leagă ceva de orasul respectiv. Si apoi se mira ca lumea e scârbită de politicieni si nu mai merge la vot. Dumneaei este din Bârlad si a făcut facultatea la Iași, suficient cât sa fie candidata la Cluj-Napoca…

  3. RS n-are nicio sansa la Cluj. Nu inteleg strategia.
    De ce nu la Iasi?
    La Cluj va castiga Boc, cu siguranta.