G4Media.ro

Putin folosește citate din Biblie pentru a-și justifica invazia asupra Ucrainei: „Nu…

Sursa foto: Kremlin.ru

Putin folosește citate din Biblie pentru a-și justifica invazia asupra Ucrainei: „Nu mai există iubire, de parcă cineva și-a dat sufletul pentru prietenii lor”

Oprirea „genocidului” asupra populației din Donbas este principalul obiectiv al operațiunii militare speciale ruse, susține președintele rus Vladimir Putin, în timpul discursului de vineri de la concertul organizat pe stadionul Lujniki din Moscova, cu ocazia sărbătoririi „Zilei reunificării Crimeei cu Rusia”, relatează Interfax.

Vorbind despre războiul pe care l-a declanșat în Ucraina, liderul de la Kremlin a folosit citate de Biblie.

„Tocmai pentru a salva oamenii de această suferință, de acest genocid, este principalul motiv, principalul motiv și scopul operațiunii militare pe care am lansat-o în Donbas și Ucraina. Acesta este scopul”, a spus Putin.

Putin pretinde că au fost organizate operațiuni militare punitive împotriva locuitorilor din Donbas, care „nu au fost de acord cu lovitura de stat (în Ucraina în 2014 – n.r.)”. „Au fost imediat blocați, supuși bombardării sistematice și au fost efectuate lovituri aeriene. Acesta este ceea ce se numește genocid”, susține Putin.

Vorbind despre „altruismul” soldaților și ofițerilor ruși care participă la invazia asupra Ucraina, Putin a spus: „Îmi vin în minte cuvintele din Sfânta Scriptură: nu mai există iubire, de parcă cineva și-a dat sufletul pentru prietenii lor”.

„Aceste cuvinte sunt din Sfânta Scriptură – din creștinism, din ceea ce este drag celor care practică această religie. Totul constă în faptul că aceasta este o valoare universală pentru toate popoarele și pentru reprezentanții tuturor credințelor din Rusia și este pentru poporul nostru, în primul rând. Cea mai bună confirmare a acestui lucru este modul în care se luptă, cum se comportă băieții noștri în timpul acestei operațiuni militare. Nu am mai avut demult această unitate”, mai afirmă Vladimir Putin.

Sursa foto: Kremlin.ru

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. O sa vina curand vremea cand poporul german o sa plateasca pentru lacomia si parsivenea lor!!!

  2. La noi care deși au trecut pe gaz dar încă mai au sobe ar trebui stimulați ca la iarnă, temporar, să treacă înapoi pe lemne și cărbuni. In contextul actual este și păcat să consumăm gaz acolo unde poate fi evitat. Deasemenea extinderea rețelelor de gaze în localități ar trebui oprite; sunt bani aruncați. Gazul e de domeniul trecutului, va servi doar ca materie primă în industrie. Gazul mai are noimă doar acolo unde este infrastructură deja.

    • SI lemnul si carbunele au sens, asa I? Deci ai tzeava de gaz in gaz si tu astepti butelia din America! Stai sa vezi la ce pret. SI Inca ceva: vapoarele alea cu gaz lichefiat nu polueaza, is pe baterii, asa I?

  3. 🤣😅🤣😅🤣

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.