G4Media.ro

Putin declară, într-un discurs de Ziua Apărătorului Patriei, că Moscova este pregătită…

Sursa foto: Kremlin.ru

Putin declară, într-un discurs de Ziua Apărătorului Patriei, că Moscova este pregătită pentru „soluții diplomatice”, dar că interesele Rusiei nu sunt negociabile

Președintele rus Vladimir Putin spune că Moscova este pregătită să caute „soluții diplomatice” în privința Ucrainei, dar a subliniat că interesele Rusiei nu sunt negociabile, conform The Guardian.

Într-o declarație video de miercuri dimineață, pentru a marca Ziua Apărătorului Patriei, o sărbătoare publică în Rusia, Putin a declarat, citat de agenția France-Press:

„Țara noastră este mereu deschisă pentru dialog direct și onest, pentru căutarea soluțiilor diplomatice la cele mai complexe probleme. Interesele Rusiei, securitatea cetățenilor noștri nu sunt negociabile pentru noi”, a spus președintele Federației Ruse.

În discursul său, Putin i-a felicitat bărbații țării, a lăudat pregătirea armatei ruse pentru luptă și a spus că este sigur de „profesionalismul” armatei și că ei vor apărea interesele naționale ale țării.

Putin a mai spus că Rusia va continua să dezvolte arme de ultimă generație.

Sursa foto: Kremlin.ru

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

10 comentarii

 1. Orice spune Putin e automat trolling. Asta e groapa în care se află Rusia, nu se poate pune bază pe ea pentru nimic.

  • domnul Putin e preocupat de suplimentarea rezervei de Noviciok… mai multe teritorii cucerite inseamna ca se va utiliza mai mult Noviciok, conform sloganului putinist ” nici o masa fara Noviciok”

 2. L-au frecat putin la finante si golanul este dispus sa discute . Pacat ca doar l-au mangaiat la buzunar , trebuia scos complet din sistemul bancar international si sistat importul de gaze, sa vezi atunci uie

 3. Rusia este pregatita pentru solutii diplomatice: ori faceti cum vrea dementul de Putler si-l lasati sa ocupe Ucraina, ori nu are ce discuta! 😛

 4. Dacă securitatea cetățenilor ruși înseamnă invadarea unei țări pașnice, înseamnă că Putin a luat-o razna.

 5. Exact ca un interlop, sparge înjură amenință omoară și strigă că e gata să negocieze doar cum vrea el, altfel amenință cu violență în continuare, că el e hotărât lucru, e patriot și stăpân în țara lui, ne trădător care-și vinde poporul!

 6. Se astepta cineva ca, dupa ce abia a intrat in alea doua provincii, sa se retraga acuma pentru ca i s-au pus ceva sanctiuni economice?

 7. Deci Putin este gata sa negocieze dar numai drepturile altor state si numai ce ii convine lui…
  Asta da negociere..

 8. Oare interesele Romaniei sunt negociabile?De fapt, cine le negociaza si unde?

 9. Mulți au uitat sau erau mai mititei cind americani au atacat Serbia și bomnardau Belgradul??!! Romani se bucurau. Acum sa întors roata. Rusi sint rai??!?