G4Media.ro

Primarul municipiului Bacău, exclus recent din PSD, își anunță trecerea la PRO…

Primarul municipiului Bacău, exclus recent din PSD, își anunță trecerea la PRO România

Primarul municipiului Bacău, Cosmin Necula, a anunţat, marţi, că se va înscrie în PRO România după ce va primi oficial decizia de excludere din PSD. Anunțul a fost făcut într-o conferință de presă la care a participat și liderul PRO România, Victor Ponta.

Victor Ponta a declarat că susţine o nouă candidatură a lui Cosmin Necula la Primăria municipiului Bacău.

„M-aş bucura să fie în PRO România şi are sprijinul nostru. Îl sprijin pe Cosmin Necula pentru un mandat mai de succes în perioada 2020-2024. Sunt mulţi alţi primari care vor fi sprijiniţi de PRO România şi vor fi alături sau în partid, în momentul în care pot să candideze fără să îşi piardă mandatul”, a spus Victor Ponta.

După ce va trece la PRO România, Cosmin Necula va fi numit și șef al Organizației județene Bacău.

Comitetul Naţional Executiv al PSD a decis, în 13 noiembrie, excluderea din partid a primarului municipiului Bacău, Cosmin Necula. Organizația PSD Bacău îi retrăsese sprijinul încă de la finalul lunii septembrie, după ce Cosmin Necula a adus o serie de critici Guvernului Dăncilă.

Înaintea primului tur al alegerilor prezidenţiale, primarul municipiului Bacău a anunţat că îl susţine pe Mircea Diaconu, care a candidat independent susținut de PRO România și ALDE.

După primul tur, Cosmin Necula a scris, pe pagina lui de Facebook, că multor membri ai PSD „le-a fost ruşine să tragă” în campania electorală pentru Viorica Dăncilă.

Sursa foto: Facebook/ Cosmin Necula

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Din lac in put! Goud luck! Din cloaca psDemocratura in mizerabila secta a travestitilor, transfugilor, transhumantilor care emite baliverne, tertipuri, subterfugii si pacaleli. Or, acest partid care nu se adreseaza nimanui constituie, prin insasi natura lucrurilor, un clonaj de epave umane, de surogate tenebroase, de carpe lesinate, de ciurucuri. Toate aceste jigodii provin din aceeasi plamada otravita psd-ista. Capetenia lor, la fel! Unul ca Pontache, sinistrul racolator-combinator, vorba Elenei Impuscata la Targoviste, se naste o data la 500 de ani.

    • Ai stil Sandule…dar undeva trebuie sa meargă si aceste rebuturi, in politica românească nu exista pas in spate din conștiința. Doar daca esti exclus, arestat, îndepărtat prin forța ( vezi cazul Dancila) sau daca mori. Primarul Bacăului, care n a facut, aproape, nimic in oras e familist, se gândește la viitor – nu la viitorul comunității, ci la viitorul personal.

  2. Vreme de un mandat, acest personaj nu a făcut nimic pentru orașul/comunitatea Bacău. Doar combinații cu fini, neamuri și alte cele. Un incompetent care i-a prostit pe oameni.. rușine!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.