G4Media.ro

Prahova: O tânără care a alunecat peste 100 de metri de pe…

sursa foto: Facebook/Salvamont Busteni

Prahova: O tânără care a alunecat peste 100 de metri de pe o potecă, în masivul Bucegi, recuperată cu elicopterul SMURD

O tânără care a alunecat peste 100 de metri de pe o potecă din masivul Bucegi a fost recuperată, sâmbătă după-amiază, cu ajutorul elicopterului sosit la faţa locului, pentru această intervenţie fiind convocaţi salvamontişti din două judeţe.

Şeful Salvamont Buşteni, Laurenţiu Paraschiv, a declarat, că fata se afla împreună cu prietenul ei, atunci când a alunecat de pe poteca de la Pichetul Roşu, cea care duce din Buşteni spre Mălăieşti, relatează Agerpres.

Victima a alunecat mai mult de 100 de metri, iar pentru recuperarea ei au fost mobilizaţi salvamontişti din două judeţe, respectiv de la formaţiile Prahova, Buşteni, Braşov, şi Râşnov.

De asemenea, la faţa locului s-a deplasat şi un elicopter, al cărui echipaj a extras-o pe tănără, relatează Agerpres.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

  1. Astia care se urca aiurea pe munti si trebuie sa fie salvati cu o gramada de bani publici platesc costurile? Sau e totul gratuit?

    • Oricum se platesc acele costuri de stand by ale echipelor.

    • Pe acelasi principiu sa iti platesti spitalizarea si costurile ambulantei daca mergi si te loveste vreo masina „noh, ce cautai mergand pe afara?”

  2. Cum, ma, sa cazi pe Tache Ionescu? Incerc sa imi inchipui cum poti sa cazi de pe ditamai poteca de la Pichetul Rosu la Malaiesti si nu reusesc.

    • *Take Ionescu, scuzati graba

    • Zilele trecute a plouat, ieri in Bucuresti inca mai era apa pe jos in unele locuri, era umed sigur si pe acolo, fara adidasi corespunzatori, aluneci.