G4Media.ro

Partidul REPER cere renumărarea voturilor pe motiv că zeci de cetățeni care…

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Partidul REPER cere renumărarea voturilor pe motiv că zeci de cetățeni care au votat REPER au constatat că la secțiile lor apar zero voturi pentru partid

Partidul REPER a cerut marți renumărarea voturilor de la alegerile europarlamentare pe motiv că zeci de cetățeni care au votat REPER au constatat că la secțiile lor apar zero voturi pentru partid. In ultimele ore, REPER a primit aproape 100 de sesizări de la cetățeni care au votat partidul REPER la alegerile europarlamentare, dar au constat că, în procesul verbal din secția în care au votat, în dreptul partidului REPER sunt trecute 0 (zero) voturi, potrivit unui comunicat al partidului.

Astfel de situații au fost reclamate în București (S1, S2, S3, S4, S6) şi în județele Arad, Argeş, Botoşani, Brăila, Brașov, Buzău, Călăraşi, Cluj, Dâmbovița, Dolj, Galați, Iaşi, Ilfov, Mureş, Neamţ, Olt, Prahova, Suceava, Teleorman, Vâlcea.

Toate sesizările au fost transmise Biroului Electoral Central, dar frecvența şi răspândirea acestei situații în aproape toată ţara indică fie o eroare gravă în procesare voturilor exprimate, fie o fraudă masivă, arată reprezentanții partidului.

Partidul REPER cere Biroului Electoral Central renumărarea voturilor în toate secțiile de vot unde nu apare niciun vot in dreptul REPER.

REPER a înregistrat un scor de 3,69% la alegerile europarlamentare de duminică, sub pragul de 5% necesar pentru intrarea în Parlamentul European.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

5 comentarii

  1. pai daca PSDNLUDMR nu se pricepe la furat , atunci cine ?

  2. Nu cred ca BEC va aproba asa ceva. Suntem in Romania, tara pnlpsd ului, ce naiba.

  3. Sunt 2600 de sectii unde reper a iesit cu 0 voturi pe procesele verbale. Da o n mm de treaba, asta nu poate fi real. Sunt sectii unde au fost oameni, cu familiile lor si care stiu sigur c au votat reper si la fel, 0 pe PVuri.

  4. Alegerile au fost fraudate. In jur de 500000 anulate este enorm. La alegerile anterioare au fost la jumatate. Alegerile trebuie repetate fara Grebla si fara Ciolacu. Un guvern condus de un independent trebuie sa organizeze alegerile. Grebla a facut ceea ce stie el mai bine, ceea ce facea si la curtea constitutionala cand l-a agatat DNA. Pe televiziuni, inainte de campanie si in campanie am vazut numai PSD si PNL. Ceilalti nu au existat. Este clar ca lumina zilei ca aceste alegeri au fost masluite astfel incat sa iasa castigatori cei convenabili pentru sistem. Ne prefacem ca este democratie, alegerile au devenit o facatura. Nu se poate asa. Razboiul la granita nu este un motiv sa ne batem joc de democratie. Acest tip de stabilitate nu este bun pentru Romania, este similar cu o dictatura.