G4Media.ro

Paginademedia.ro: După Metropola TV, primăria lui Pandele își face și radio /…

Sursa Foto: Inquam Photos/ Autor: George Călin

Paginademedia.ro: După Metropola TV, primăria lui Pandele își face și radio / Consiliul Local Voluntari cumpără Sport Total FM

Primăria din Voluntari, condusă de Florentin Pandele, va prelua un post de radio. Consiliul local, care are deja postul TV Metropola, va deține și o rețea de radio, scrie Paginademedia.ro

Potrivit sursei citate, Consiliul Local Voluntari a ajuns la o înțelegere pentru a cumpăra Sport Total FM.

Achiziția urmează să fie făcută prin Publivol Creativ, compania de publicitate a Primăriei din Voluntari, după cum au declarat pentru Paginademedia.ro surse apropiate tranzacției.

Conform acelorași surse, contractul urmează să fie semnat perioada următoare. Practic, Publivol Creativ urmează să preia în totalitate compania Global Media Expert, care operează licența Sport Total.

Primăria lui Florentin Pandele nu a fost singurul ofertant pentru Sport Total. De postul de radio ar fi fost interesat și Maricel Păcuraru (pentru a completa viitorul post TV Realitatea Sportivă și cu un post FM) și DC News (care a avut discuții, în trecut, și cu Gold FM, post preluat, până la urmă, de fiul lui Cozmin Gușă).

Decizia de a alege oferta lui Pandele a fost a Consiliul de Administrație al Centrului pentru Servicii de Radiocomunicații (CSR), companie care deține Sport Total.

Vânzarea Sport Total vine într-un moment dificil pentru postul de radio. Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, de luni de zile, salariile echipei nu au fost plătite și sunt probleme financiare. Oricum, echipa funcionează într-o formulă restrânsă.

Citește integral pe paginademedia.ro

Sursa Foto: Inquam Photos/ Autor: George Călin

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Deci Fireandela nu a invatat mare lucru de la consort, daca asta a obtinut si acest mandat.
    Lasa ca poate il convingem pe Pandele sa candideze la Bucale peste 4 ani.

  2. Se mai duce pe pustii inca un post de radio care difuza muzica de calitate. Pana la urma e vorba de selectia naturala intr-o tara in care maneaua domină autoritar in topul preferintelor romanilor. Sa nea dea Domnul pe danimocanu presedinte si pe tzancauraganul ministrul culturii, sa se indeplineasca odata vointa populară!