G4Media.ro

OMS: Tratamentul cu pastile al companiei Merck ”poate fi o nouă armă…

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

10 comentarii

  1. Pai ivermectina ce are? Aaa e prea ieftina si mai are si efect… ntz ntz ntz

    • Molnupiravir a lui Merck, PF-07321332 a lui Pfizer, si cel a lui Moderna, toate au la baza ivermectina, dar nu vor sa recunoasca. Sa vedem ce pret vor avea. Sa nu fie la fel de scump ca Remdesivirul.

    • parca sunt la o reuniune de experti in medicamente de paduchi!
      goagal nu va face medici!
      🤣🤣🤣

    • Culmea e că studiile care arătau eficienta invermectinei au fost măsluite sa o arate așa eficienta. Culmea, conspirationisti nu au văzut conspirația adevărată hahahahha!

    • Ivermectina „are” ca nu functioneaza. Studiile serioase n-au demonstrat niciun efect semnificativ in evolutia bolii.

      Cele care pareau sa indice rezultate bune au fost fie studii facute gresit (nu au selectat aleator pacientii care sa primeasca medicamentul, adica l-au dat mai ales celor care ori.c.u.m ar fi avut o evolutie buna), fie de-a dreptul studii falsificate.

      Si la 20 de dolari, pare foarte ieftin si noul medicament. La o cautare pe net vad ca ivermectina e 80 de dolari.

    • se pare ca „doua oua si un baton” se oftica pt faptul ca a bagat toate dozele, cand putea s o rezolve cu un „piramidon!”. deja sta moneda fixa pe mana ta frayere, esti plin de cipuri 6G!!!!! :=)

  2. Merck este companie americana. Nu mai duceti in erorare si va rog sa va documentati inainte de a pune pe G4 Media astfel de stiri.

  3. e veche informatia
    mai cautati

  4. Amănunte din Washington Post : Tratamentul constă din administrarea a 40 de tablete în cinci zile, cu costul provizoriu de 700 USD pe tratament ( guvernul SUA a cumpărat la acest preț 1,7milioane de doze). Testele preliminare au fost efectuate pe pacienți la 5 zile după apariția simptomelor de covid. Au fost excluși de la teste persoanele vaccinate și femeile gravide. Acest medicament antiviral funcționează diferit de modul în care acționează vaccinul ( vaccinul antrenează sistemul imunitar al corpului să lupte cu virusul atunci când apare ). Molnupiravir imită elementele de bază ale acidului ribonucleic. Odată ajuns în corp determină virusul să creeze rapid mutații atât de multe, încât aparatul genetic al virusului intră în colaps. În esență, virusul își crează mutații până ce moare – explică un virologist.
    Merck a declarat că medicamentul nu este capabil să inducă modificări genetice în celulele umane, dar acest aspect va fi cu siguranță supus unui scrutin amănuțit, în cursul examinărilor viitoare cu privire la siguranța sa.