G4Media.ro

Nicolae Ciucă, despre competiţia dintre candidaţii PNL şi PSD: Se mai hârjoneşte…

Foto: InquamPhotos / Octav Ganea

Nicolae Ciucă, despre competiţia dintre candidaţii PNL şi PSD: Se mai hârjoneşte omul şi în familie

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a comentat, duminică, la o întâlnire cu alegătorii, competiţia electorală dintre liberali şi social-democraţi pentru Primăria Slatina şi a spus că „se mai hârjoneşte omul şi în familie”, însă nu au fost depăşite liniile de acceptare şi s-a reuşit asigurarea stabilităţii politice, transmite Agerpres.

Liderul PNL a arătat că liberalii au fost nevoiţi să găsească în 2021 o formulă care să asigure stabilitatea politică „în vremuri atât de complicate” şi a apreciat drept „remarcabil” faptul că timp de trei ani s-a reuşit asigurarea stabilităţii politice.

„Puteam să intrăm într-o criză în evoluţie, cu o instabilitate politică în ţară. Şi pe formula celor trei partide – PNL, PSD, UDMR – s-a realizat prima formulă guvernamentală de un an şi jumătate. Şi v-am spus, am acceptat. În vremuri atât de complicate, este nevoie ca fiecare dintre noi să dăm deoparte, să facem un minim sacrificiu de orgoliu şi personal, şi politic pentru binele ţării. Sigur, chestiunea este în momentul de faţă absolut remarcabilă, că timp de trei ani de zile, două partide, care istoric au avut doar confruntări politice, au reuşit totuşi să asigure guvernarea şi cu toate aceste hârjoneli, care sunt normale în viaţa politică, se mai hârjoneşte omul şi în familie, darmite în politică, deci, cu toate aceste hârjoneli, nu s-au depăşit acele linii de acceptare, de acceptanţă şi am reuşit să asigurăm stabilitatea politică”, a mai spus Nicolae Ciucă.

Nicolae Ciucă a fost prezent duminică în judeţul Olt, unde a participat la manifestări de susţinere a candidaţilor liberali şi la întâlniri cu alegătorii din localităţile Izbiceni, Ianca, Brastavăţu, Deveselu, Osica de Sus şi din municipiul Slatina.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Famiglia de hoti sunteti voi!

  2. Un ostas in slujba tarii, penibil prin declaratii si penal prin alianta, ne invata ce sa NU votam ❌
    De fiecare data cand va scuturati nasul in lapte, dl.ostas, se mai trezesc din votantii nostalgici pe care v-ati obisnuit sa-i momiti cu niste firimituri la fiecare 4 ani. Rusinica!
    Vom iesi la vot, sa cadeti in bot.