G4Media.ro

Nelu Tătaru: Momentul votului este unul dintre cele mai securizate momente

Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Nelu Tătaru: Momentul votului este unul dintre cele mai securizate momente

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a reiterat, vineri, la Botoşani, ideea că nu se impune amânarea alegerilor parlamentare din decembrie, susţinând că „momentul votului este unul dintre cele mai securizate momente”, relatează Agerpres.

El a declarat, într-o conferinţă de presă, că pericolul poate apărea din acţiunile competitorilor electorali de după încheierea votului.

„Nu ştiu dacă o zi de alegeri, 6 decembrie, este momentul care va decide cum va merge această pandemie şi nu ştiu ce va fi în martie sau aprilie, unde vrem unii dintre noi să ducem aceste alegeri. Momentul votului este unul dintre cele mai securizate momente, la fel cum au fost şi alegerile locale. Ce facem noi după vot, cât de tare ne bucurăm în seara de după, câte zile vrem să sărbătorim după, asta poate fi într-adevăr un pericol”, a afirmat Tătaru.

Referindu-se la perioada de campanie electorală, acesta a precizat că acţiunile din perioada de dinaintea votului sunt reglementate prin acte normative deja adoptate.

sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

18 comentarii

  1. Insusi, Neluțu, ministrul sănătăților românești, a participat la inaugurarea primului scaner de moacă. Am privit îngrozită. în spate numitul Eftenie Valentin, după nemumărate mizerii de neacceptat deontologic, a așteptat un an să atașeze o fișă de spitalizare de zi.

    Asta face astăzi un medic legist, care predă cursul de Medicină Legală la Academia Militara Ferdinand?Adică, niște studenți la cerere pot consulta direct arhiva de la Obregia. Nu este prima oara. Baftă!

  2. Franța e închisă, Spania închisă, Belgia, Italia, Ungaria, Cehia închise, astfel încât economiile sa funcționeze pentru activitățile esențiale. La noi în România- campanie electorala, pupat moaste și Alegeri.Concluzia?

    • Bine ca Cehia este multe, tarfo!

    • Concluzia? PeSeDe-ul este de vina!!!

    • Aaaaa, scuze, am uitat. Mai sunt de vina, ALDE, ProRomania, UDMR si Avocatul Poporului impreuna cu CCR!!! Aaaaa, stai asa, si nu in ultimul rand, de vina sunt oamenii care mu respecta normele impuse de Guwern.

    • Nelutu, indiferent din ce partid faci parte, trebuie sa iti amintesti ca alti, au jurat mai mult decat cu Hypocrate, nemernicule!

    • Da, psd E DE VINA. psd A DISTRUS SI DISTRUGE ROMANIA, CU PANDEMIE SAU FARA

    • Tarile alea or fi „inchise”, dar ele au scolile deschise

  3. Nu sunt un fan al domnului Tataru, dar are dreptate. La alegerile locale s-au respectat toate masurile se siguranta si nu au fost probleme. Ne inghesuim toata ziua prin autobuze, la supermarket sau la pupat de moaste – la vot e “periculos”.

    • Eu cred ca ai stat cu capu-n buda in ziua alegerilor. Cozile formate la votare de zeci, chiar si sute de metri, nu le-ai vazut? Oameni stand la rand, umar la umar ca sa voteze, nerespectand nicio distanta minima, nu le-ai vazut? Daca nu le-ai vazut, mai spala-te pe fata, macar o data pe luna!

    • Ori minți ori nu ești informat. In ambele cazuri dezinformezi. Ai uitat de cozile interminabile de la secțiile de votare din Tunari? Ce s-a respectat acolo? Că stăteau oamenii la coadă că sardelele.

    • La Tunari multi din aia care stateau la coada tocmai isi facusera mutatie. Ghici de ce?

  4. As fi votat de acasa, sub orice encriptare si protocoale ati fi dorit, dar sunteti prea incompetenti si nu v-ati facut temele absolut deloc pe acest aspect … Puneti lumea sa se deplaseze degeaba cand exista tehnologia necesara … + ca nu sparge PSD-ul AES256, oricat de ciorditori ar fi ei. :))

  5. Fară să fiu panicat de virus, remarc totuși că declarația ministrului este una ipocrită: pentru mine, ca bucureștean, momentul votului include și o călătorie dus de o oră cu metroul, și una întors.

  6. E cam nasol să ai un ministru la Sănătate mai mult politician decât specialist!!

  7. Când au de umblat sa își rezolve treburile, să facă vizite pe la neamuri și prieteni (apropo contagiunea de aici vine in mare parte), sa meargă la cumpărături sau la muncă, sau să plece în vacanță atunci nu mai e pericol. Câtă ipocrizie!