G4Media.ro

Miros de fum în tunelul dintre Tineretului și Eroii Revoluției, la două…

Arhivă / sursa foto: ISU Bucuresti-If

Miros de fum în tunelul dintre Tineretului și Eroii Revoluției, la două zile de la incendiul dintre Universitate și Romană/ Metrorex anunță deteriorarea unui izolator/ Nu au fost călători evacuați

Un miros de fum a fost sesizat în tunelul dintre stațiile Tineretului și Eroii Revoluției, joi dimineață, laora 04:45. Echipele Metrorex au constatat deteriorarea unui izolator între șina de alimentare cu energie și calea de rulare.

Nu au fost călători evacuați călători, dar ISU a închis cele două stații până la remedierea problemei. Stațiile au fost deschis ulterior.

 • ”Astăzi, 26 mai 2022 ora 4.45, în tunelul dintre stațiile Tineretului și Eroii Revoluției, a fost sesizat miros de fum. Echipele de intervenţie Metrorex s-au prezentat imediat la faţa locului pentru remediere. Acestea au constatat deteriorarea (conturnarea) din cauza umidităţii şi a condiţiilor din tunel (praf, alte reziduri) a unui izolator aflat între şina de alimentare cu energie şi calea de rulare. Personalul Metrorex a acționat conform procedurilor și a sesizat ISU. Ventilaţia a fost acţionată imediat în sistem de evacuare a fumului din tunel/staţie. In scop preventiv, ISU a hotărât închiderea celor 2 stații până la remediere. După verificări, stațiile au redeschise. Menționăm că nu au fost blocate trenuri de metrou în tunel sau călători evacuați. Circulația trenurilor de metrou se desfășoară la această oră în condiții normale. Menționăm că siguranța călătorilor nu a fost pusă în niciun moment în pericol. Metrorex prezintă scuze pentru disconfortul creat”, este comunicatul Metrorex.

Context

În urmă cu doar două zile a avut loc un incendiu la metrou, între Universitate și Romană. Un fum dens a ieșit din gura de metrou, după ce incendiul a izbucnit la o cutie de conductori de la nivelul șinei.  ISUBIF a activat planul roșu de intervenție. Au fost evacuate 172 de persoane din subsol, două dintre acestea fiind transportate la spital. Metroul a fost complet oprit pe M2 Unirii-Romană.

Citește detalii pe G4Media. 

sursa foto: ISU Bucuresti-If

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

11 comentarii

 1. Interlopii din sindicatul lui rădoi împreună cu ceilalti pesedezi din grupurile infractionale de la Metrorex au făcut exact ceea ce au făcut rușii corupți cu armata lor, în loc să modernizeze sistemul cu banii care trebuiau băgați în asta, și-au tras toate sumele pentru ei și au lăsat metroul în paragină și cu vechiturile din urmă cu zeci de ani.

 2. Daca erau incendiile astea la metrou pe timpul lui Drula urlau toate trompetele de presa (alimentate cu bani publici de PSD si PNL) ca USR ucide oamenii, ca sa plece ministrul acasa, ca s-a distrus in cateva luni ce au facut vechile partide in 32 de ani etc.
  Acum, cu incompetentul Grindeanu si plagiatorii si analfabetii Ciuca si Ciolacu la butoane, e liniste totala, subiectul ajunge doar ca stire banala la vidanjele televizate (de la Latrina3 la RTV, B1 sau Digi24.
  „Marii” analisti de partid Gadea, Badea, Ciutacu, Manastire, Sabin (B)Orcan sau Prelipceanu sunt ocupati mai mult cu razboiul si nu mai vad dezastrul PSD-PNL-UDMR nasit de Iohannis.

 3. Se pare ca la metrou banii merg doar pe salarii, de intretinere nu se ocupa nimeni, sau cum se spunea”merge si asa”….

 4. Sindicatu’ lu’ Radoi are multa treaba zilele astea. Ieri au dat foc la un tren, azi la altu’… Ideea e ca tre’ sa mai creasca un pic salariile, sa nu mai fie acuzat „il capo di metro” si gata, se rezolva, toate trenurile merg la parametri.
  Pe cat ca se vor mai scumpi un pic cartelele si se vor rezolva toate probleme?

 5. Precis le-a pus Rădoi bombe, dar nu din cele clasice, ci transformatori cu durata de viață depășita și instalații electrice defecte de zeci de ani, deci e de așteptat să se mai produca incidente de acest fel. Problema e sa nu fie victime omenești, căci călătorii chiar n-au nicio vina că politicienii se ceartă și nu fac nicio investiție sau reparație in niciun domeniu care ține de administrația statului.

 6. România lui iohanis. Țara lucrului prost făcut. Ne ducem cu pași repezi spre India încet și sigur. Din toate punctele de vedere.

 7. METROREX a început să semene tot mai mult cu RADET!

 8. Asta este indolenta conducerii Metrorex care nu aloca bani pentru investiții. Precis vor da vina pe Rădoi sau pe neica nimeni care trebuie dat afara că nu dansează cum canta conducerea. Poate o sesizare la inspecția muncii sau o autosesizare a ministrului transporturilor,ar face ceva. Dar am vrea să știm și noi călătorii cine e devină.