G4Media.ro

LIVE Ziua 351 de război. Zelenski, primit cu ovații în Parlamentul European…

Sursa foto: European Council

LIVE Ziua 351 de război. Zelenski, primit cu ovații în Parlamentul European / Ofensivă pe scară largă a Rusiei în regiunea Lugansk a început / Rusia amenință cu ”consecințe militare și politice pentru întreaga lume”

Ziua 351 de război marchează un turneu politic de forță al președintelui Volodimir Zelenski care a fost primit de Regele Charles al III-lea al Marii Britanii și premierul Rishi Sunak, miercuri. Marea Britanie a anunțat că analizează posibilitatea să trimită avioane de luptă Ucrainei, în timp ce Rusia amenință cu ”consecințe militare și politice pentru continentul european și pentru întreaga lume”. Seara, Zelenski a zburat la Paris unde a fost așteptat de președintele francez Emmanuel Macron și cancelarul Germaniei Olaf Scholz. Președintele Ucrainei crede că Emmanuel Macron ”s-a schimbat” în privinţa Rusiei: ”Este determinat să însoțească Ucraina spre victorie” și, după Londra, a cerut avioane și în Paris. Preşedintele ucrainean este aşteptat, joi, la Bruxelles la un summit al celor douăzeci şi şapte de state, unde este de așteptat să ceară aliaţilor săi să-i livreze avioane de luptă „cât mai curând posibil”, aşa cum a făcut miercuri la Londra şi Paris, scrie AFP.

Principalele evenimente ale zilei de joi, 9 februarie:

Ora 22:37 Ministrul de Externe rus Serghei Lavrov, aflat în vizită în Sudan, a apărat joi operaţiunile grupului paramilitar Wagner în Africa, „desfăşurat la cererea guvernelor” şi „contribuind la normalizarea situaţiei în regiune” în faţa ameninţării „teroriste”, relatează AFP, citată de Agerpres.ro. Grupul privat rus este „desfăşurat la cererea directă a guvernelor”, a declarat Lavrov, citând în special „Republica Centrafricană”, ţară considerată ca fiind laboratorul grupului Wagner pe continentul african, înainte să vizeze alte ţări precum Mali şi Burkina Faso.

Ora 22:00 Sfidarea sa de durată în fața invaziei rusești l-a ajutat pe Volodimir Zelenski să realizeze performanța rară de a se afla la granița dintre cele mai multe tabere politice. El inspiră respect în rândul majorității liderilor occidentali, indiferent de politica lor. Dar, în timp ce curajul perceput al ucraineanului a câștigat nenumărate aplauze, chiar și cel mai înfocat susținător al său ar fi greu de justificat titlul care i-a fost acordat (probabil accidental) de un post de televiziune polonez astăzi, de președinte al Marii Britanii, scrie news.sky.com.

Ora 21:30 Războiul din Ucraina se apropie de un an și, deși milioane de oameni au fugit în țările europene vecine sau au fost transportați în Rusia, unii au rămas. Familia Kanishchev locuiește în satul Yampil din regiunea Donețk de când a izbucnit conflictul, iar acum încearcă să fugă din zona devastată de război, transmite CNN. Vezi o galerie foto aici. 

Ora 20:43 Premierul italian Giorgia Meloni și-a exprimat supărarea față de faptul că Franța și Germania nu au invitat-o la un dineu la Paris cu cei doi lideri ai țării și cu Volodimir Zelenski, scrie CNN. Președintele francez Emmanuel Macron și cancelarul german Olaf Scholz s-au întâlnit miercuri seară cu președintele Ucrainei, înaintea summitului UE de astăzi. Dar, în timp ce fostul premier italian Mario Draghi a lucrat îndeaproape cu Macron și Scholz în ceea ce privește Ucraina, Meloni a fost lăsată pe dinafară. Ea a declarat reporterilor de la summitul de la Bruxelles mai devreme astăzi că această respingere a fost „nepotrivită”.

Ora 20:00 Statele Unite au impus sancțiuni împotriva a șapte membri importanți ai unei cunoscute bande rusești de hackeri, transmite news.sky.com.

Cunoscut sub numele de Trickbot, software-ul malițios al grupului a fost considerat la un moment dat una dintre cele mai pernicioase amenințări de securitate de pe internet, capabil să fure date financiare, să se răspândească în rețele și să lanseze programe de răscumpărare.

Grupul din spatele acestuia a fost considerat deosebit de nemilos.

În anunțul său, Trezoreria a precizat că, „în timpul apogeului pandemiei COVID-19 din 2020, Trickbot a vizat spitale și centre de îngrijire a sănătății, lansând un val de atacuri ransomware împotriva spitalelor din Statele Unite”.

Ora 19:00 Președintele ucrainean Volodimir Zelenski s-a adresat în această după-amiază Consiliului European de la Bruxelles, în timp ce continuă să ceară Occidentului să furnizeze avioane de luptă. El a mulțumit blocului pentru sprijinul acordat Ucrainei și a subliniat din nou valorile comune dintre Uniunea Europeană și țara sa.

Ora 18:30 Iranul pare să modifice dronele de atac pe care le furnizează Rusiei, astfel încât focoasele explozive să poată provoca daune maxime asupra unor obiective de infrastructură din Ucraina, potrivit unui nou raport de investigație, citat de CNN. Detalii aici.

Ora 17:11 Producătorul german de armament Rheinmetall AG se află în negocieri cu Ucraina, în vederea exportului tancului de luptă Panther, de ultimă generație, către Kiev, a declarat joi, într-un interviu, directorul general Armin Papperger, transmite CNN. Detalii aici.

Ora 16:58 Fostul președinte rus și vicepreședinte al Consiliului de Securitate al Federației Ruse, Dmitri Medvedev, a declarat că Rusia va crește producția de tancuri de luptă principale ca răspuns la livrările de vehicule blindate avansate către Ucraina, relatează CNN. Detalii aici.

Ora 16:43 Săptămânile ce urmează vor fi ”decisive” pentru rezultatul războiului din Ucraina, a apreciat joi preşedintele Consiliului European, Charles Michel, care le-a cerut liderilor statelor membre ale Uniunii Europene să răspundă cererilor de înarmare formulate de Kiev, transmit AFP şi Reuters. Detalii aici.

Ora 15:38 Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat că țara sa a interceptat planurile serviciilor secrete rusești de a distruge Republica Moldova, relatează agenția Associated Press (AP). Detalii aici.

Ora 14:50 Ministrul rus adjunct de externe, Serghei Riabkov, a avertizat joi că vor exista consecinţe pentru Statele Unite ale Americii după ce un cunoscut jurnalist de investigaţie american, Seymour Hersh – laureat al premiului Pulitzer – a susţinut pe blogul său că SUA se află în spatele exploziilor care au provocat fisurarea conductelor Nord Stream instalate pe sub Marea Baltică, relatează Reuters. Detalii aici.

Ora 14:23 Orice decizie de livrare de avioane de luptă Ucrainei trebuie luată de NATO în ansamblul său, iar Polonia nu va fi prima care să furnizeze astfel de aparate, a declarat joi şeful guvernului polonez, Mateusz Morawiecki, înaintea plecării la summitul UE de la Bruxelles, transmite Reuters. Detalii aici.

Ora 13:56 Peste 20 de generali din armata rusă au murit de la începutul invaziei Rusiei în Ucraina, relatează Nikkei, citând serviciile de informații japoneze obținute în cooperare cu Statele Unite și țări europene, scrie BBC. Detalii aici

Ora 13:53 Rusia a denunţat joi implicarea din ce în ce mai mare a ţărilor europene în conflictul din Ucraina prin livrările lor de armament către guvernul de la Kiev, dar a subliniat că aceasta nu o va împiedica să-şi ducă la îndeplinire obiectivele campaniei sale militare în ţara vecină, avertizând că ucrainenii vor fi cei care vor avea de suferit dacă Marea Britanie sau alte ţări occidentale vor furniza avioane de luptă Kievului, relatează EFE şi Reuters. Detalii aici

Ora 13:10 Premierul italian Giorgia Meloni a calificat joi drept „nepotrivită” invitația adresată de Emmanuel Macron președintelui ucrainean Volodimir Zelenski de a vizita Parisul, potrivit Reuters. Detalii aici

Ora 12:51 Cancelarul german Olaf Scholz a evidenţiat joi sprijinul ţării sale pentru Ucraina, la sosirea la summitul UE de la Bruxelles, potrivit DPA, citată de Agerpres. Detalii aici

Ora 12:31 Președintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a declarat că Rusia încearcă să anihileze valorile europene, în cadrul unui discurs rostit joi în Parlamentul European reunit la Bruxelles, transmite Sky News. Detalii aici

Ora 12:06 Șefa Parlamentului European a promis sprijin financiar și militar pentru Ucraina, într-un discurs susțin în Bruxelles susținut în prezența președintelui ucrainean Volodimir Zelenski.

„Instituția democrației europene, membrii noștri și UE au fost mereu alături de dvs (…) Viitorul dvs este în UE” a spus Roberta Metsola.

„Libertatea va învinge. Pacea va domni. Veți învinge. Slava Ucraina”, a mai spus ea.

Ora 11:59 Cel puțin 1.000 de tancuri rusești au fost distruse în invazia lui Vladimir Putin în Ucraina, potrivit unui grup de monitorizare a războiului, un număr care, împreună cu tancurile rusești capturate sau abandonate, ar putea reprezenta jumătate din toate tancurile operaționale de care dispunea Moscova la începutul războiului, transmite CNN. Detalii aici

Ora 11:27 SpaceX a luat măsuri pentru a împiedica armata ucraineană să folosească serviciul de internet prin satelit Starlink al companiei pentru a controla dronele din regiune în timpul războiului dintre această țară și Rusia, a declarat miercuri președintele SpaceX, citat de agenția Reuters. Detalii aici

Ora 11:08 Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a sosit joi la Bruxelles pentru a-i determina pe liderii UE să își intensifice sprijinul pentru țara sa devastată de război, în cadrul celei de-a treia etape a turneului său european, au declarat oficiali europeni, citați de AFP.

Zelenski a zburat spre Bruxelles împreună cu președintele francez Emmanuel Macron pentru a se adresa parlamentului european și pentru a participa la un summit al liderilor UE.

Ora 11:06 Forțele rusești au intensificat semnificativ atacurile în estul Ucrainei și încearcă să străpungă apărarea ucraineană în apropierea orașului Kreminna, a declarat un guvernator regional, citat de The Guardian. Detalii aici

Ora 10:33 Ziarul regional Impact, cu sediul în Slobozia (Ialomița), a publicat pe 5 februarie un articol elogios despre ambasadorul Rusiei la București, Valery Kuzmin. Diplomatul rus, cunoscut drept un propagandist feroce al regimului Putin, este citat pe larg cu afirmații despre relația cu România și Republica Moldova, fără ca ziariștii să îi adreseze nici măcar o întrebare în cheie critică. Detalii aiici

Ora 09:45 Omul de afaceri Evgheni Prigojin, care conduce gruparea de mercenari Wagner în războiul Rusiei împotriva Ucrainei, susține că a încetat recrutarea prizonierilor din coloniile rusești pentru a participa la ostilități. Joi dimineață, declarația lui Prigojin a fost publicată de serviciul său de presă, potrivit BBC. Detalii aici

Ora 08:10 Institutul pentru Studiul Războiului din Washington (ISW) afirmă că în sectorul Svatovo-Kreminna, la granița dintre regiunile Lugansk și Harkov, a început marea ofensivă a trupelor rusești. ISW își construiește toate concluziile pe surse deschise, notează BBC. Detalii aici

Ora 08:03 Joe Biden a declarat, miercuri, că omologul său chinez Xi Jinping se confruntă cu „probleme enorme”, în special la nivel economic, informează AFP, citată de News.ro.

„Găseşte-mi un singur lider mondial dornic să schimbe locul cu Xi Jinping… Nu găsesc unul”, a spus preşedintele american într-un interviu pentru PBS. „Acest om are probleme uriaşe”, inclusiv „o economie care nu funcţionează foarte bine”, a spus el, menţionând totuşi că liderul chinez „avea şi el mult potenţial”.

Menţionând că sprijinul chinez pentru Rusia a fost relativ redus, Joe Biden a subliniat că, spre deosebire de ceea ce „toată lumea a presupus” la începutul invaziei ruse a Ucrainei, Beijingul nu a fost „pe deplin” angajat în spatele Moscovei.

Ora 07:45 Apelul dramatic al preşedintelui Volodimir Zelenski pentru avioane de vânătoare făcut în Marea Britanie este surprinzător, deoarece până acum forţele aeriene ucrainene au căutat avioane F-16 fabricate în SUA sau poate Gripen din Suedia, fiind genul de aeronave de luptă ce ar putea să le ajute să câştige războiul, comentează jurnalistul Dan Sabbagh de la The Guardian, citat de News.ro. Forţele Aeriene Regale ale Marii Britanii nu folosesc niciuna dintre cele două aeronave, ci au 146 de avioane Typhoon dintr-un total estimat la 580 la nivel mondial. Typhoon este disponibil în număr mult mai mic decât F-16, iar implicarea Germaniei ca producător ar putea face ca exportul către Ucraina să fie complicat, având în vedere ezitarea Berlinului cu privire la tancuri.

Celălalt avion de luptă pe care îl foloseşte Marea Britanie, F-35, este fabricat de Lockheed Martin din SUA şi este atât de nou (şi de scump), încât orice decizie de re-export ar reveni Washingtonului. Pur şi simplu nu ar fi nici el la fel de rentabil ca F-16.

Dar apelul lui Zelenski ar putea fi mai larg – un efort de a convinge Marea Britanie să acţioneze ca un lobbyist pentru a ajuta Ucraina să obţină F-16 de la SUA – Marea Britanie ajutând, între timp, cu pregătirea iniţială a piloţilor în simulatoare, pentru a demara procesul.

Ora 07:30 Reuniunea Consiliului European are loc după cel de al 24-lea summit UE-Ucraina din 3 februarie, primul de acest gen care a avut loc după izbucnirea războiului din Rusia şi de când UE a acordat Ucrainei statutul de ţară candidată, în iunie 2022, scrie Agerpres.ro.

Ora 07:15 Președintele Ucrainei crede că Emmanuel Macron ”s-a schimbat” în privinţa Rusiei: ”Este determinat să însoțească Ucraina spre victorie” și, după Londra, a cerut avioane și în Paris. Preşedintele ucrainean este aşteptat, joi, la Bruxelles la un summit al celor douăzeci şi şapte de state, unde este de așteptat să ceară aliaţilor săi să-i livreze avioane de luptă „cât mai curând posibil”, aşa cum a făcut miercuri la Londra şi Paris, scrie AFP.

Ora 07:00 Președintele ucrainean a sosit la Palatul Elysée de la Londra, unde s-a aflat miercuri pentru a doua sa călătorie în străinătate de la începutul războiului din țara sa, în urmă cu aproape un an, notează Le Figaro. Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a sosit miercuri la Paris pentru o cină cu ușile închise cu omologul său francez Emmanuel Macron și cu cancelarul german Olaf Scholz. El a fost întâmpinat de ministrul forțelor armate, Sébastien Lecornu, la coborârea din avion, înainte de a ajunge pe treptele Palatului Élysée, unde a fost întâmpinat de Emmanuel Macron.

Ora 06:30 Ziua 351 de război marchează un turneu politic de forță al președintelui Volodimir Zelenski care a fost primit de Regele Charles al III-lea al Marii Britanii și premierul Rishi Sunak, miercuri. Marea Britanie a anunțat că analizează posibilitatea să trimită avioane de luptă Ucrainei, în timp ce Rusia amenință cu ”consecințe militare și politice pentru continentul european și pentru întreaga lume”.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

45 comentarii

 1. Cerșetorul din autobuz

  • Wow ce logica de pro rus r@tat are Tepes 🤣🤣🤣

  • Unde esti tu Tepes dragã .. sã îmbrãtisezi un HIMARS în barbã 🇷🇺👹💣💣💣💣🗽

  • Toți la costum, țărănușul în pulover. Superb!!!

  • Bai asta eugen zis damigeana, tot nu-i rau ca tu cu tactu sunteti in izmene rupte-n kurr ma thembelulle 😆 🤣 😂

  • Asa gindeste de fapt un pesedist. Declaratiile politicienilor din coalitia de guvernare despre invadarea Ucrainei sint de ochii lumii.

 2. 😃😃😃

 3. În fața lumii a dat dovadă de curaj, ceea ce nu oricare are această capacitate ( eu Levente Puskás nu am acest curaj de mă înfrunta cu gigantul lumii.) … și acest gest îi va atrage respect din partea celorlalți va fi ascultat , îi dau atenție… Viața funcționează așa.
  Bine ar fi să se termine odată agresiunea Kremlinului asupra țări vecine.
  🇺🇦❤️
  🇷🇺❤️
  Iar toată banda din Kremlin la Haga cu ei, înaintea Tribunalului International!!!

  • Nu toata lumea susține Ucraina, o țară coruptă și mincinoasă, care și-a bătut joc de toate minoritățile naționale, plin de oligarhi care au fugit mâncând pământul, lăsând în spate saracii oameni să lupte pentru ei. Sper sa se termine războiul în orice fel, Rusia, o țară așa mare și puternică, cu arme nucleare, nu poate fi învinsă fara să tragă toată lumea dupe ei în iad.

  • Unu, daca rusia este mare si tare de xe olateste r@tati ca tine ca sa-i faca propag@nda?

  • atâta știți, o băgați pe aia cu minoritățile și pe aia cu corupția… aia cu minoritățile a fost data special pentru mujicii din Ucraina iar aia cu corupția la fel ca și la noi este din cauza celor 60 de ani de comunism inf.ect.
   așa că su.g.e.t.i p.u.l.a. ba n.e.s.palatilor

 4. Păi hai să vedem războiul Rusia vs. restul lumii.

  • de ce nu te duci tu in transee daca tot esti asa decis? pe bune. astia o sa le dea avioane aia o sa dea o mica nucleara tactica si uite asa dementi ca tine strica viata unor oameni pasnici ca mine. nu ma intereseaza razboiul ruso-ucrainian cum nu ma interesat nici usa irak sau afganistan sau celelalte. du te tati in transee

  • @Florin du-te tată și lasă-ne, tu nu vezi că nu ai nicio logică, normal că te înjură toți la cât de spa.lat pe creier și ne.spalat in rest ești.
   Mai bine căută să faci bani cinstit. ah, nu ai cum că atâta știți voi.
   o sa rămâneți in p.l.m. singuri pe aici și o sa vă scăldați in propriul r.a.h.a.t. (vezi ultimul recensământ… 5mil de români plecați de aici, restul cât crezi că mai rezistă?)
   nu uita, in lumea asta, binele învinge întotdeauna. nu ma crezi? caută in cărțile de istorie, mai devreme sau mai târziu binele învinge.

  • Ha haaaa haaaaa haaaa ha haaaa haaaaa haaaa ha haaaa haaaaa haaaa ha haaaa haaaaa haaaa, doamnelor si domnilor Clociiiiiiin Floociineescuuuu 🤣

  • @Florin eu cand vad cum vă aprindeți am așa o satisfacție pentru ca știu că în sinea voastră știți că războiul Rusiei este ca și pierdut și vad cum vă doare.
   Nu ai cum sa fii luat în serios, cel puțin nu pe acest site, poate pe la a3 sau rtv să te creadă cireada dar aici slabe șanse.
   Daca spui că vii cu știri din prima linie, vino te rog si cu sursa… pe vb nu merge mai ales cand știrea vine din partea unuia ca tine. ..

  • @Florin, baga sursa la asta „Inelul se va închide în curând și vom fi terminati”

  • Ha haaaa haaaaa haaaa ha haaaa haaaaa haaaa ha haaaa haaaaa haaaa, g4 publica ce spune clown boy Clociiiiiiin Floociineescuuuu 🤣 asta-I buna 🤣 🤣

  • @Florin, atat voiam sa aud…
   https://ibb.co/s29NydT
   care dintre astea 3?

  • @Florin care dintre astea 3?
   ibb.co/s29NydT

 5. Asadar rusii tai vor reusi dupa 7 luni si pierderi si cheltuieli colosale sa cucereasca Bahmut,un oras aflat langa granita lor cu Ucraina. Probabil nu stiai dar capitala Ucrainei se afla in alta parte,iar tu nu ai nicio rubla bonus pentru aceasta „victorie”.

 6. Sa dam foc lumii pt o tara numita de nemti cea mai corupta, dar amu le dau arme, in loc sa faca pace cu orice pretz. De ce nu plangeti si pt Siria, ocupata 3 sferturi, exact alea bogate in petrol?

  • Sau pentru Yemen, bombardata de Sauditi de ani si ani. Este foarte simplu: nu este „trend”, cum se vorbeste mai nou in Romania.

 7. ce trolaci penibili…articolul evoca solidaritatea , sprijinul si admiratia europei civilizate fata de curajul ucrainei invadate…ei comenteaza despre fumigenele k.kremlinului….bă pana.ra.me.le dreq…doare rau determinarea lumii civilizate de a confrunta mojicii.le primi.tivilor ruznaci….❓❓❓❓❓❓❓❓❓😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂…marș in banda ruznaca in transee …dă pa.narame obosite…‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️

 8. @Florin eu cand vad cum vă aprindeți am așa o satisfacție pentru ca știu că în sinea voastră știți că războiul Rusiei este ca și pierdut și vad cum vă doare.
  Nu ai cum sa fii luat în serios, cel puțin nu pe acest site, poate pe la a3 sau rtv să te creadă cireada dar aici slabe șanse.
  Daca spui că vii cu știri din prima linie, vino te rog si cu sursa… pe vb nu merge mai ales cand știrea vine din partea unuia ca tine.

 9. In ww2 cand sovieticii care au primit arme ,bani si alimente au luptat alaturi de Europa de Vest impotriva unui ne.bun totul a fost ok. Acum cand ne.bunul e sovietic,iar Europa de Vest alaturi de americani ii ajuta pe ucrainieni sa lupte impotriva lui nu mai e ok?
  A facut asta in Republica Moldova ,in Georgia ,in 2014 in Ucraina,acum iarasi in Ucraina si ameninta cu atacuri nucleare daca nu e lasat sa ciordeasca teritorii,nu putea fi lasat la infinit.

 10. Ha haaaa haaaaa haaaa ha ha haaaa ha haaaa haaaaa haaaa , doamnelor si domnilor clown boy Clociiiiiiin Floociineescuuuu, cu stiri din prima linie 🤣 🤣 🤣

 11. Au intrat in fibrilatii hauristii care fac foamea cu kg de ruble in buzunar. Scriu necontenit de amenintarea nucleara cauzata de Ucraina.
  In primul rand Ucraina nu are arme nucleare,iar amenintarile vin de la Putin.
  In al doilea rand Putin ne ofera doua variante la fel de atractive: Sa vedem niste ceceni care ne violeaza sotiile si copiii inainte sa ne jefuiasca si sa ne ucida sau atacul nuclear.Ce sa mai,la variantele astea hai cu nuclearele,macar murim stiind ca Rusia e stearsa de pe fata pamantului,alaturi de cecenii violatori si shobolanii putinisti din Romania. In prima varianta aia ar suprevietui,si nu ar fi ok deloc.

 12. „Consecintele” vor fi ca orcii vor fi trimisi inapoi de unde au venit — in Rusia.

 13. Îl cauta moartea pe-acasa, si el la Bruxelles.

 14. Mare dreptate ai,sper sa primesti o rubla in plus pentru cugetare.
  Si in plus liderii aia europeni nici nu au stat in carantina 9 zile inainte sa se intalneasca.
  La stirea asta Putin a mai coborat doua etaje in buncar. Nu ca i-ar fi lui frica de drone ,dar nu te joci cu covidutz…🤣🤣🤣

 15. Mi-e scârbă de acest maimuțoi patetic, omulețul ascultat de toți ticăloșii la putere ai acestui continent nefericit, ascultat la comanda/porunca celor care, l-au pus „cap de afiș” pe celălalt maimuțoi !…j.b. e viu ?…

  • Viziune de haurist cu creier neted:un presedinte care nu doarme pe el si face orice pentru a-si salva tara de o invazie a neanderthalienilor e patetic.
   Iar hauristii care si-ar vinde si tara si pe ma-sa pe doua ruble sunt ce trebuie. Nu mai bine faci tu ceva util pentru rublele alea si mai castiga si mamica ta o haina de blana si Romania un pro.st mai putțn?

  • Normal ca ti-e scarba. Cand esti un sociopat asta e scara ta de valori. Exact ca a lui putin. The end is nigh!

 16. Parca l-au vazut pe Dumnezeu, Scoialistii erau toti la picioarele lui.
  Dar ceva si mai penibil s-a intamplat in Anglia unde o angajata MI5 ….BBC l-a luat in brate!

 17. Pe aici sunt si oameni normali?

 18. Slava Ukrainei! ❤️

 19. Pentru ce-i plătim noi pe europarlamentari?Au aplaudat in picioare un actor de mina a doua care-și distruge atit țară lui și restul Europei! Citi dintre ei Sint lucizi?

  • Domnu’ Cetățean, mai lăsați propaganda, că nu ține. Nu actorașul de mâna a doua își distruge țara, ci Putin. Probabil că și dvs., când vă bateți nevasta, tot așa susțineți, că e vina ei că face vânătăi, dar adevărul e altul și îl știm și noi, și voi.
   Dacă dvs. v-ați vinde țara și neamul pentru liniștea restului Europei și pace, iată că mai sunt unii care nu vor să stea capră la niște sălbatici numai pentru că ăia au ciomegele mai mari.

  • @NewLevel – sa intelegem ca scrii comentariile astea din transee?

 20. Mi-e teama ca romanii care-l condamna pe Zelenski au sufletul atit de impietrit si busola morala facuta complet praf incit ar condamna-o si pe Maia Sandu in cazul in care, Doamnne fereste, rusii ar invada Republica Moldova. Oamenii astia intorc pe dos fara sa clipeasca vechiul adagiu latin.

 21. De abia va steapta mujicii să-i dovediți in tranșee și voi vă bateți cu tastatura. Ahhhaaaahaha! Ce mâncători de ….!

  • Loooool deci nu mai pot de ras, flav zis scarbav posteaza ca un apucat noaptea pe furis, ca ii sterg astia mesajele de thembel abrutizat 😆 🤣 😂 😹 what a fcuking cocksucking loser 😆 🤣 😂

  • Hahaha, hahaha, sarakie pe la ora este e prânz pe unde sunt eu. Dar ce sa’ știe un traavestit oropsit din Vaslui.

  • Bai asta flav zis scarbav, nu conteaza unde esti, tot un sar.antoc ramai ma thembelulle 😆 🤣 😂