G4Media.ro

Ionuţ Moşteanu (USR): PNL s-a mutat oficial la PSD şi împreună au…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Ionuţ Moşteanu (USR): PNL s-a mutat oficial la PSD şi împreună au înregistrat prin fraudă la Biroul Electoral protocolul alianţei electorale

Liderul deputaţilor USR Ionuţ Moşteanu a întrebat Regia Autonomă „Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS) cine a închiriat imobilul declarat ca fiind sediu al alianţei electorale PSD-PNL şi, din răspunsul primit, reiese nu doar că PNL s-a mutat oficial acasă la PSD, ci şi faptul că înregistrarea protocolului alianţei PSD-PNL nu a respectat toate prevederile legale, transmite News.ro.

El mai spune că este interesant şi faptul că încheierea contractului dintre PSD Bucureşti şi RA-APPS apare ca fiind făcută în acte la exact o zi după ce liderul deputaţilor USR a întrebat Regia despre situaţia vilei declarate ca sediu al alianţei PSD-PNL. 

„PSD şi PNL au înregistrat la BEC protocolul de alianţă pe 25 martie. Au dat ca sediu imobilul din Kiseleff 57, fostul sediu ALDE de la Arcul de Triumf. Am întrebat la RAPPS cine a închiriat sediul şi am primit neaşteptat de repede răspunsul – PSD, pe 2 aprilie!!! Două concluzii de aici: – PNL s-a mutat oficial la PSD. Ciolacu l-a luat în spaţiu pe Ciucă; – partidele comasate au făcut o (nouă) fraudă înregistrând le BEC un sediu pentru care nu aveau contract. Nu uita – când votezi PNL dai votul la PSD!”, a scris Ionuţ Moşteanu, vineri pe Facebook.

Alianţa PSD-PNL a depus, vineri, la Biroul Electoral Central (BEC), lista comună de candidaţi pentru alegerile europarlamentare. 

Liderii PSD și PNL și primii candidați de pe lista comună pentru alegerile europarlamentare au mers cu două microbuze la sediul Biroului Electoral Central. Ei s-au întâlnit la sediul de campanie al alianței din zona Arcului de Triumf, același folosit de USL, fosta alianță dintre PSD și PNL pentru alegerile din anul 2012.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. nu blocam cumva in instanta? sau v-ati prins tarziu? iar victime? iar votati usr ca ceilalti sunt mai rai? v-a fermecat ciolacu „vorbe nu fapte”

  2. Asa, si ? E treaba voastra ? Voi care ati rupt o alianta fireasca (cu PLUS) ca in final sa faceti o alta, cu ramasite din pnl si partidul lui Basescu-Udrea. Sunteti caraghiosi.