G4Media.ro

Germania introduce noi taxe pe motorină și benzină pentru a descuraja consumul…

Secțiune susținută de
Concordia

Articolele din această secțiune sunt realizate cu respectarea independenței editoriale a redacției

Germania introduce noi taxe pe motorină și benzină pentru a descuraja consumul de carburanţi poluanți

De la 1 ianuarie 2021, în Germania urmează să fie introdusă o nouă taxă de poluare pe benzină, motorină, păcură și gaz metan, pentru a încuraja firmele care folosesc masiv acești combustibili să treacă la surse de alimentare ecologice, transmite Deutsche Welle.

E vorba despre creșterea taxelor cu 7 eurocenți, ceea ce va duce la creșterea prețurilor pe lanțul de producție. Din cauza pandemiei, multe companii se zbat oricum pentru a supravieţui.

În paralel cu noile scumpiri, Germania reduce prețul energiei din surse regenerabile prin creșterea subvențiilor pentru panouri solare și achiziția de mașini electrice.


 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

11 comentarii

 1. Drumul spre iad e pavat cu bune intentii.
  Cred ca se poate aplica si aici zicerea asta.

 2. O idee buna(trecerea la energie renewable) aplicata foarte prost.
  Mai ales ca timing. Mai puteau sa astepte 6 luni sau un an macar. In plina pandemie, va pica foarte prost pentru business-uri si electoral.

  • O dovada ca intr-o tara serioasa cu un guvern responsabil se face ceea ce trebuie, ce este benefic pe termen lung, si nu sforarii electorale penibile

  • Hai sa dau si nucleara: cum sa-ti fabrici propria benzina din gunoi si materiale organice!
   https://m.youtube.com/watch?v=YGEzA-tbX8g

   Daca nu, aduceti butanol din CSI si iesiti mult mai ieftin pe firma;) nu corodeaza motorul ca etanolul si e apropiat ca si cifra octanica.

 3. In Ro ar trebui sa se aplica urgent.
  Sa se stopeze consumul de benzine cu co sub 90.
  Si reducerea consumului de motorină prin marirea prețului la pompa.
  Atentie!
  Acum nemtii vor vinde de urgenta poluantele auto!
  Si romanii vor cumpara de urgenta aceste auto poluante!
  Si Romania va mai traversa un val al importurilor de rable!
  Neimpozitate!
  Cu parcare pe trotuar si-n parcuri!
  Cimitirul auto al Europei – episodul XII.
  Sau XIII.
  ANAF-ul doarme linistit!
  Trebuie sa mănânce si gura lor de la cocalari, interlopi & importatori!

  • Chiar daca mareste pretul la motorina tot diesel se va cumpara!la cat costa un trocarici electric…!Astea nu s masini !
   Oricum in romania nu merita sa cumperi masina noua! Ce draq sa faci cu ea? Unde sa mergi?O singura data am cumparat masina nouaa si m am jurat ca nu mai cumpar cat stau in romania!Paguba!

 4. O să vină și ai noștri cu ‘suluția’ asta, doar că la noi vor încuraja creșterea prețurilor

 5. Mai două mișcări de-astea și pun economia-n cur.Cu migranții au rezolvat-o, au 25% din care muncesc max 8% care le asigură veșnicia, cu covidul i-au speriat, natalitatea a scăzut și xcade, biserica e-n tufe, wv a-ntins-o-n China, Merc a luat la ochi Brazilia, cu Vladimir au convenit refacerea imperiului rus din țările altora contra gaze, acum e timpul să bage sărakii în”case de carton să stea singuri unde o să le dăm hrană, haine și anticoncepționale, rații de alcool și droguri” după cum s-a scăpat pe el un elit. Idioții invidioși șomeri de meserie de prin sate moltenești bălesc deja la gândul că va fi și în România așa, fără să gândească că dacă noi vom sărăci, ei vor face foamea.Lumpen proletariatul cu speranță de viață de 40de ani, fără dinți la treizeci, înghesuit cu nevasta ,șogorii și 7copii dintre care apucă maturitatea

 6. Mai două mișcări de-astea și pun economia-n cur.Cu migranții au rezolvat-o, au 25% din care muncesc max 8% care le asigură veșnicia, cu covidul i-au speriat, natalitatea a scăzut și xcade, biserica e-n tufe, wv a-ntins-o-n China, Merc a luat la ochi Brazilia, cu Vladimir au convenit refacerea imperiului rus din țările altora contra gaze, acum e timpul să bage sărakii în”case de carton să stea singuri unde o să le dăm hrană, haine și anticoncepționale, rații de alcool și droguri” după cum s-a scăpat pe el un elit. Idioții invidioși șomeri de meserie de prin sate moltenești bălesc deja la gândul că va fi și în România așa, fără să gândească că dacă noi vom sărăci, ei vor face foamea.Lumpen proletariatul cu speranță de viață de 40de ani, fără dinți la treizeci, înghesuit cu nevasta ,șogorii și 7 copii dintre care apucă maturitatea 4 prin camere de ghetou de 15mp, cu budă la comun și program de apă caldă ca la sfârșit de sec 19 redivivus în aplauzele lui terchea berchea.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.