G4Media.ro

EXCLUSIV Mircea Miclea: Rezultatele de la Evaluarea Națională reflectă o funcționare cosmetizată…

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

12 comentarii

  1. Tâmpeanu poate pleca în concediu.Totul merge perfect.

    • Unii nu văd absurdul unor pretenții. După doi ani de pandemie, când toate sau făcut cu restricții, pe muchie de cuțit, vor ca rezultatele să fie normale. Parcă nu a fost nimic ! Oare ei unde au trăit în acest timp?!

  2. Cumva e tot vina USR, bineînțeles

    Mesajul de mai sus e sarcastic (această explicație e obligatorie în țara analfabeților)

  3. Cu un ministru plagiator ,ce pretentii sa avem de la profesori si elevi?

  4. Domnule Mircea Miclea, fost ministru al Educației, cand ai fost ministru ce ai facut? Nimic! Ai dat bir cu fugitii sa comentezi de pe margine!!!! Acum ar trebui sa TACI!

  5. Are dreptate.

  6. Exact ca performantele din sportul „romanesc”, sustinute tot de parinti. Ca si in sport, acum ne mandrim cu rezultatele bune ale unor copii sustinuti tot doar de parinti.

  7. Meditatiile sunt ca un bulgare de zapada la vale…odata ce a pornit, nimeni nu il poate opri. De ce in alte tari din vest nu sunt necesare decat exceptional (mai degraba sunt utile sa ii aduca la zi pe cei ramasi in urma decat sa ii impinga mai in fata pe unii)? Poate ca scoala furnizeaza suficient pentru a nu fi necesare alte interventii de invatare in afara cadrului educational?. Poate ca nu exista competitia exarcerbata „mai degraba a parintilor” decat a copiilor de a fi cu un pas in fata celuilalt?. Poate ca sistemul nu este creat in asa fel incat sa te impinga sa alergi intr-una dupa ceva care la sfarsit iti dai seama ca nu prea valoreaza…..? Poate ca profesorii nu au interesul ca in scoala nivelul sa fie minim si apoi sa obtina venituri din meditatii extrascolare aducandu-i pe copii meditati la un nivel acceptabil?. Poate abilitatile sociale si de gandire sunt mai importante decat epuizarea timpurie prin infuzia de informatii sau invatarea robotica a unor modele pentru rezolvari abstracte…? Poate pentru ca timpul liber al copilului „e sfant” pentru starea de bine a lui si nu dedicat activitatilor fortat lucrative ?etc. Dar ce stiu eu…….

  8. Aveti indicații direct de la dl Miclea si de la dl Câmpeanu sa incalcati principiul democrației, nepostand comentariile care nu le convin?
    Am scris un astfel de comentariu, in ton respectuos si nu mi l-ati postat.

    • Scuze, trimisesem comentariul la același articol, pe Edupedu.
      Voi retrimite aici acel comentariu.

  9. Profesorii universitari lucreaza cu studenții, care si-a ales fiecare domeniul de studiu si evident, sunt interesați.
    Domnul Miclea, cu dispretul lui binecunoscut in raport cu profesorii din gimnaziu si din licee, nu stie ca nu toți copiii vin la scoala cu intenția de a învăța carte. Unii(si nu putini) vin la scoasla pentru partea de socializare, stand in timpul orelor de curs cu telefoanele pe sub banca, pe jocuri si pe retele de socializare. Ghinionul profesorilor este ca Ministerul Educatiei este de decenii condus numai de ministri din universitar, care sunt „atotcunoscatori” a ceea ce se intampla in preuniversitar. Si anume, profesorii sunt incapabili sau lenesi, parintii baga carte in copii prin meditatii si tot asa. In realitate, elevii care nu imvata la scoala, nici la meditații nu sint atenți si tot de note mici sunt.
    Cei care invata la scoala, sunt atenți si la meditații,vin si la orele suplimentare neplatite nici macar de școală(șmecherește au fost introduse, ca si corectarea duminica la olimpiade, in fișa postului).
    Asa ca puneti un ministru profesor din preuniversitar, ca acela nu va bate câmpii.