G4Media.ro

Dmitri Medvedev amenință din nou cu războiul nuclear: ”Puterile nucleare nu au…

Sursa foto: Kremlin.ru via Wikimedia Commons

Dmitri Medvedev amenință din nou cu războiul nuclear: ”Puterile nucleare nu au pierdut conflicte majore de care depinde soarta lor”

Dmitri Medvedev a amenințat din nou cu războiul nuclear pe Telegram, transmite The Guardian. Medvedev este vicepreședinte al Consiliului de Securitate al Rusiei din 2020 și a deținut anterior atât funcția de președinte, cât și pe cea de prim-ministru al Rusiei. Pe Telegram, el a declarat:

”Mâine, la baza NATO de la Ramstein, marii lideri militari vor discuta despre noi tactici și strategii, precum și despre furnizarea de noi arme grele și sisteme de atac pentru Ucraina. Și asta imediat după forumul de la Davos, unde au repetat ca o mantră: „Pentru a obține pacea, Rusia trebuie să piardă”.

Și nici unuia dintre ei nu-i trece prin cap să tragă de aici următoarea concluzie elementară: pierderea unei puteri nucleare într-un război convențional poate provoca izbucnirea unui război nuclear. Puterile nucleare nu au pierdut conflicte majore de care depinde soarta lor. Dar acest lucru ar trebui să fie evident pentru oricine. Chiar și pentru un politician occidental care a păstrat măcar o urmă de inteligență.

În timp ce doctrina nucleară a Rusiei restricționează utilizarea armelor la un set limitat de circumstanțe, una dintre acestea este „situațiile critice pentru securitatea națională a Federației Ruse”.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Iar l-au trimis pe bufonul asta la înaintare.

  2. nato e putere nucleara…asta daca aveti vise de moarte si sinucidere…‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️🇪🇺🇪🇺🇪🇺🇪🇺🇪🇺🇪🇺🇪🇺🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸

  3. Dar daca muriti de foame ce faceti ? Pe cine atacati ?

  4. Pe ăștia ia înnebunit dreaq