G4Media.ro

Comentariu Financial Times: Minciunile din presă amenință adevărul și bunul simț de…

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

  1. As usual, nimic despre minciunile presei de stanga. Ca tot vorbim de democratie si adevaruri.

  2. A noastră societate liberă s-a nascut moartă,fiindcă „fatul”ei a fost mosit de Iliescu impreună cu raposatul si elogiatul”Cap de Gumă”.
    Majoritatea posturilor de televiziune,care ne asaltează zilnic,nu functionează conform cererii si ofertei,ci conform principiului vaselor comunicante.Puterea unei televiziuni echivaleaza cu cantitatea de bani dislocată de la bugetul de stat,via partidele politice, si „împinsă de jos în sus”, in visteria acesteia.Iar astia se hlizesc tot timpul la noi ca sa ne convingă ca traim in democratie😁!
    Giuliani nu e omul lui Trump,cel care a trimis scrisoare(care nu s-a pierdut) la Cotroceni,cum ca DNA-ul arestează „inocenti”🤣!?Si apoi s-a vazut ce s-a intamplat.Deh,banii lui Putin(fost taximetrist frustrat) au lucrat prin persoane interpuse,ca sa fie peste tot cum este la Moscova.

  3. Miza juridică a procesului intentat împotriva Fox News a avut la bază întrebarea dacă prezentatorii / comentatorii canalului de știri au mințit / dezinformat ”intenționat”, ”cu bună știință” opinia publică. Dovada acestor minciuni, comise ”în cunoștință de cauză” a fost adusă de comentariile personale – între ei – a acestor prezentatori, referitoare la alegeri și la Trump. Tucker Carlson, de exemplu, a afirmat în particular că îl urăște vehement pe Trump, pentru ce face și spune. În lipsa acestor comentarii personale ar fi fost problematic de dovedit ”intenția”, având în vedere primul amendament din constituția americană, cu privire la opinie liberă. Au mințit cu bună știință.
    Este primul caz modern în care media a dezinformat cu bună știință opinia publică. A și recunoscut asta prin faptul că a căzut la ințelegere cu reclamantul.
    În principiu, nu ar trebui să existe presă ”de stânga” sau ”de dreapta” ci presă care spune adevărul, după cea mai bună cunoștință a sa ( surse mai multe , verificate ) Media românească – cu foarte puține excepții – este un exemplu elocvent, cum NU trebuie să informezi. Opțiunea personală cea mai normală este să nu frecventezi, nu citești, nu vizionezi medii toxice. Este în interesul unei igiene mentale normale. Informarea din mai multe surse, chiar străine este necesară.

  4. Au mințit poporul cu… calculatorul.
    Valabil și la noi.
    Accesul liber la datele brute din sectiile de votare ar trebui sa fie neingradit.
    Presedintii fiecarei sectii de votare sunt responsabili de inregistrarea voturilor in aplicatia informatica iar datele sa fie publice