G4Media.ro

Cluj: Amenzi de mii de euro într-o singură zi, pentru încălcarea măsurilor…

Cluj: Amenzi de mii de euro într-o singură zi, pentru încălcarea măsurilor restrictive. Într-un local din centrul orașului, 120 de persoane se aflau la o petrecere

Mii de clujeni au fost legitimați într-o singură zi la Cluj în încercarea autorităților de a ține sub control deplasarea populației în contextul în care Clujul este al treilea cel mai infectat județ din țară cu noul coronavirus, scrie actualdecluj.ro. Într-un local din centrul orașului au fost depistate 120 de persoane, la o petrecere.

Un număr de 3.300 de persoane au fost legitimate de către polițiști și jandarmi, în Cluj. Mai precis, au fost verificate 145 de firme, dar și peste opt sute de mijloace de transport a persoanelor – autoturisme și mijloace de transport în comun. Rezultatul –  165 amenzi date doar vineri, în valoare de peste 25.750 de lei, adică peste 5.300 de euro.

În Cluj-Napoca au fost legitimate, vineri, după-masa, de la ora 17.00, 120 de persaone. Acestea se aflau la o petrecere, într-un local din Piața Unirii.

„În cadrul acțiunii, a fost verificat un local de alimentație publică din Piața Unirii, constatându-se faptul că acesta nu respectă măsura suspendării activității operatorilor economici, desfășurându-și activitatea în spațiu închis. În incinta localului se afla un număr de aproximativ 120 de persoane. S-a dispus încetarea activității operatorului economic, toate persoanele fiind evacuate din local. Totodată, societatea deținătoare a fost sancționată conform Legii 55/2020, fiind aplicată o amendă în valoare 10.000 de lei”, au informat polițiștii, conform actualdecluj.ro

Sursa Foto: actualdecluj.ro

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

11 comentarii

 1. Eh, moldoveni

  • Pe la Corso si Diesel ati fost la cersit? Mai treceti si pe acolo pomanagiilor!

  • Moldoveni sau nu, clujeni sau afaceriști care profita de pe urma clientilor – daca genereaza venituri (de orice fel, chiar si ilegale) și asigura locuri de munca atunci trebuie tolerați.
   Că fără firmele astea mici-mici-și multe ca niște Piranha cu ce ne-am mai umple noi timpul și spațiul?

  • Hai că știu o groază de moldoveni care s-au stabilit la Cluj. Clujul a devenit acum Brașovul de altădată.

   Legat de firmele mici – cele mari te fură mai cu ștaif. Partea cu ilegalitatea nu o înțeleg.

  • ilegale, adica daca-ti vand o pizza nu e obligatoriu sa ia cu factura toata mozzarella iar mai departe acea mozzarella nici nu e obligatoriu sa fie facute din lapte.
   apoi extindfe la orice alta firma care ofera servicii.
   Ne apara ANPC? ha haha… ceeee gluumaaaa 🙂

  • Românii din păcate nu știu să facă afaceri. Mă uit și văd firme de prin Cehia, Polonia, uneori și Ungaria care reușesc să-și facă o afacere de tip mediu. La noi le numeri pe degete. La noi înfloresc micile afaceri cu mozzarella făcută din ulei de palmier și tomate stropite cu substanțe ca să se coacă mai repede (și aia adusă din Bulgaria).
   Anpc-ul e o glumă tristă într-un capitalism (?!) de cumetrie.

 2. Orice amenda in bani e transformata (din pixul agentului) cf. OG 2/2001 în avertisment. Că și agentul e om si poate sa judece ca mai degraba incaseaza el ceva in privat decat #nimic din împarțit … amenzi.
  Șeful lui ce zice? Că vrea și el, desigur….
  Oricum nu ar verifica nimeni încasarea lor

 3. Cum ar spune neamțul : Nishte ardeleni au întrecut cu mult oltenii, miticii și moldovenii în ceea ce privește bunul simt, niște boanghine nesimtzite

 4. Cum ar spune neamtzul :Nishte ardeleni au întrecut cu mult oltenii, miticii și moldovenii în ceea ce privește bunul simț, nishte ardeleni imputzitzi

 5. visul unui caine este sa aiba stapan cu sufletul curat.

 6. iubesti prietenul tau cainele , iti intoarce inzecit.