G4Media.ro

Cancelarul Olaf Scholz va primi întrebări din partea unor parlamentari germani, privind…

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. si acusi apar postacii prorusi care sa spuna ca peste tot este coruptie.
    Numai ca idi.otii nu pot sa faca distinctie intre doua fenomene: „coruptia” in sine si „combaterea coruptiei”. Pe cand „coruptia” exista peste tot in lume, la o scara mai mica sau mai larga, „combaterea coruptiei” exista doar in statele care nu au wc in fundul curtii si au apa calda in mod permanent.
    In statele bananiere cum este si Romania, coruptia este generalizata, pe cand in statele civilizate, coruptia apare doar in anumite grupuri de interese care odata descoperite, ajung dupa zabrele.

    • Pt vi.tele care nu citesc . Ancheta judiciatra este in curs. „Combaterea coruptiei” se face de catre institutiile judiciare. La noi, procurorii albesc pe corupti.

      „Autorităţile care încearcă să tragă la răspundere persoane şi instituţii pentru una dintre cele mai mari fraude postbelice din Germania şi să recupereze banii pentru buget, au percheziţionat birourile locale ale unor bănci, inclusiv Morgan Stanley, Bank of America şi Barclays.

      Procurorii din Koln au fost deosebit de agresivi în urmărirea cazului. Un reprezentant a spus că investighează în prezent 50 de instituţii financiare şi brokeri internaţionali şi naţionali.”

    • Gicule..esti pr.ost sau te faci? CORUPTIE este peste tot in lume. COMBATEREA CORUPTIEI nu se practica peste tot in lume. Romania este una dintre acele tari care nu doreste combaterea coruptiei. Adica procurorul sa te ancheteze si sa te trimita in judecata atunci cand te prinde cu o spaga/trafic de influenta, indiferent cine esti.

  2. Trebuie deschisa procedura de infrigement pentru germania datorita corupției. Sa i se suspende accesul la fondurile europene, deoarece statul de drept este pus în pericol. Sa i se pune în vedere părăsirea acordului schengen având în vedere corupția la nivel inalt. Se pare ca germania este pe drumul cel bun, dar mai are multe de făcut.
    Nu asta e politica lor?