G4Media.ro

Cadavrul unei sibience ucisă la Zaragoza a fost predat familiei pentru înmormântare…

Sursa foto: Turnul Sfatului

Cadavrul unei sibience ucisă la Zaragoza a fost predat familiei pentru înmormântare abia după trei ani. Cererea părinților a fost respinsă pentru că se dorea o nouă autopsie

Maria Marian a fost ucisă la finalul anului 2018, în Spania, și de atunci, până la începutul acestui an, părinții nu i-au putut organiza înmormântarea, scrie Turnul Sfatului, care citează un ziar spaniol.

La finalul anului trecut, s-a autorizat predarea cadavrului către familie, iar membrii acesteia spun că nu înțeleg cum a reușit justiția spaniolă să le prelungească suferința pentru așa mult timp.

Părinții Mariei Marian, care avea 28 de ani când a fost ucisă, l-au abordat în primăvara anului trecut pe procurorul de atunci al cazului pentru a-l face să înțeleagă că și răbdarea își are limitele ei. Aceștia au făcut-o după ce procurorul a negat încă o dată predarea cadavrului, susținând că ancheta este în curs de desfășurare și că ar putea fi necesară o a doua autopsie.

Un lituanian și mai mulți membri ai aceleiași familii au fost arestați în urmă cu trei ani pentru uciderea sibiencei, însă dosarul a trenat.

Magistratul care a preluat cazul la finalul anului a cerut rudelor decedatei să furnizeze detaliile societății de pompe funebre care se va ocupa de transferul cadavrului în România. Trupul tinerei urma să fie adus la Sibiu în decembrie 2021.

Sursa foto: Turnul Sfatului

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Unei sibience ucisE
    Errare humanum est, perseverare diabolicum… sau sunteti doar analfabeti, mai Redactie?

  2. cadavrul unei sibience ucisE
    Mai „da-ti” pe la scoala, mai baieti

  3. Mandru sa fiu roman.

  4. Cu ce se ocupa Fetita din Sibiu ???