G4Media.ro

Budăi: PSD nu a cerut niciodată organizarea unei şedinţe de coaliţie pentru…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Budăi: PSD nu a cerut niciodată organizarea unei şedinţe de coaliţie pentru comasare / Nu am văzut să ceară PNL şedinţă de coaliţie pentru a discuta de ce o parte a sindicatelor din sănătate au fost în stradă

Deputatul Marius Budăi, fost ministru al Muncii, susţine că Partidul Social Democrat (PSD) nu a cerut niciodată organizarea unei şedinţe de coaliţie pentru comasare, transmite Agerpres. Precizările fostului ministru al muncii vin cu câteva ore înainte de ședința coaliției în care ar PNL și PSD ar urma să discute despre comasarea alegerilor.

„Să fie foarte clar, PSD nu a cerut niciodată organizarea unei şedinţe de coaliţie pentru comasare. Ştiţi ce nu am văzut eu în ultimele luni, privitor la solicitările colegilor noştri de guvernare de a organiza şedinţe de coaliţie? Nu am văzut ca în perioada critică a discuţiilor cu agricultorii şi transportatorii, atunci când oamenii îşi strigau problemele în stradă, să ceară cineva de la PNL organizarea unei şedinţe de coaliţie. De asemenea, nu am văzut să ceară PNL şedinţă de coaliţie pentru a discuta de ce o parte a sindicatelor din sănătate au fost în stradă. În schimb, acum, când este vorba de poziţiile dumnealor, sunt extrem de interesaţi în a cere organizarea de şedinţe de coaliţie”, a afirmat Budăi într-un mesaj transmis vineri pe contul său de Facebook.

Fostul ministru le cere liberalilor să vorbească „mai mult despre guvernare şi mai puţin despre comasare”.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. E bine atunci ca am clarificat : nici PNL nici PSD nu au cerut comasarile despre care PNL si PSD tot discuta in ultima vreme. Concluzia : ai naibii useristi.

  2. Am crezut ca nu-l mai văd/aud pe acest pseudo-ministru.