G4Media.ro

BREAKING Comandantul Flotei rusești din Marea Neagră, amiralul Viktor Sokolov, a fost…

Captura X

BREAKING Comandantul Flotei rusești din Marea Neagră, amiralul Viktor Sokolov, a fost ucis, afirmă Ucraina

Ucraina a afirmat luni că l-a ucis pe comandantul flotei ruse a Mării Negre într-un atac fără precedent cu rachete asupra cartierului general al marinei din peninsula anexată Crimeea, săptămâna trecută, potrivit agenției AFP.

„Treizeci și patru de ofițeri au fost uciși, inclusiv comandantul flotei din Marea Neagră. Alți 105 ocupanți au fost răniți. Sediul este ireparabil”, au declarat forțele speciale ucrainene într-un comunicat pe rețelele de socializare.

„Comandantul Flotei ruse a Mării Negre, amiralul Viktor Sokolov, a murit în urma atacului cu rachete asupra sediului Flotei, alături de alți 34 de ofițeri. Alți 105 au fost răniți. Clădirea nu este potrivită pentru restaurare”, a scris pe Facebook, distribuind comunicatul Forțelor pentru Operațiuni Speciale ale Ucrainei, Anton Gherașcenko, consilier al Ministerului Afacerilor Interne din Ucraina.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

10 comentarii

  1. o veste excelenta.

    • totodata un nou prilej pentru niste amenintari cu bombe nucleare si noi trasari de linii rosii „de netrecut”. Cum parea acum 6 luni sau un 1 an scenariul lovirii cu rachete occidentale a unui centru militar din Crimeea soldate cu exterminarea unor ofiteri de rang inalt ? 🙂

  2. Oh, frumoasă decapitare!

  3. N-a avut noroc.

  4. Si meseria asta de terorist e periculoasa. Dupa doi ani in care civili si infrastructura civila au fost supuse unor atacuri teroriste din Marea Neagra,a ajuns o bombardea si in cuibul teroristilor.

  5. Nu va bucurați prea tare, icoana cu un fost amiral facut sfânt de biserica rusa e intacta, minunea a fost săvârșită deja. Vedeți voi ce va face el din ceruri, neprietenoșilor!

  6. Aproape 140 de familii de ofiteri au primit vesti proaste in aceeasi zi, dintr’un foc. Cica au murit pe front dar ii vor duce acasa plini de moloz, perfect!!

  7. Oare avea pensie speciala?

  8. Oare poate fi canonizat așa carbonizat?