G4Media.ro

Bacăul investește 1 milion de euro în locuri de parcare pentru motociclete,…

Sursa foto: Pexels

Bacăul investește 1 milion de euro în locuri de parcare pentru motociclete, biciclete și puncte de încărcare pentru mașinile electrice/ Lucrările vor dura jumătate de an

Administraţia locală din Bacău începe lucrări de regenerare urbană, în valoare de 1 milion de euro. Astfel, vor fi realizate locuri de parcare pentru motociclete, biciclete şi puncte de încărcare a maşinilor electrice, în locul unor garaje demolate la începutul anului.

  • ”Încep lucrările la regenerare urbană în valoare de 1 milion de euro din zona Bradului-Tipografilor! Ordinul de începere a lucrărilor este pentru data de 14 iunie şi lucrările vor dura 6 luni! Acestea vor fi executate de societăţile Trust GP SRL si Gamserv Cons SRL”, anunţă, miercuri seară, Lucian Viziteu, primarul din Bacu.

Acesta explică faptul că, în locul celor 17 garaje demolate în luna ianuarie, vor apărea 96 de locuri de parcare, 16 pentru motociclete, 70 de locuri de biciclete, 2 puncte de încărcare a maşinilor electrice şi două spaţii de joacă şi de socializare.

  • ”Totul va fi înconjurat de verdeaţă! Sistemul de iluminat va fi modernizat şi totul va fi supravegheat video. Sunt convins că este o schimbare aşteptată de cetăţeni şi care le va aduce confort tuturor celor locuiesc în zona, nu doar celor care deţineau garaje”, a mai trasmis primarul.

sursa: News.ro, sursa foto: Pexels

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Ei nu au apa sa se spele dar le face primarul usr piste de biciclete