G4Media.ro

AUR face pui în Republica Moldova în ziua micii Uniri

AUR face pui în Republica Moldova în ziua micii Uniri

Partidul Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) din România s-a lansat sâmbătă și în R. Moldova, exact în ziua în care este celebrată unirea Basarabiei cu România.

Președinte al partidului a fost desemnat liderul Asociației „UNIREA-ODIP”, Vlad Bilețchi, anunță Ziarul de Gardă.

Tot sâmbătă a avut loc și inaugurarea oficială a biroului parlamentar al deputaţilor George Simion şi Boris Volosatîi de la Chișinău.

George Simion a pregătit lansarea partidului din Republica Moldova prin provocarea în urmă cu două săptămâni a unui scandal la granița dintre cele două țări. Simion, care are interdicție de intrare în Moldova din cauza scandalurilor provocate în mod repetat, a încercat să forțeze intrarea pentru a merge la funeraliile unui scriitor mort de Covid.

sursa foto: Facebook/ George Simion

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

10 comentarii

 1. Dacă această alianță care guvernează azi Romania nu va livra nimic în 4 ani in 3 direcții principale: sănătate (in primul rând), educație și infrastructura, atunci Simion, Sososoaca & Co. va sta la cotitura pentru a duce România alături de Ucraina și R. Moldova în 2024 in sfera de influență a Rusiei. Și nu va fi vina românilor pentru că nu vor merge la vot sau vor vota cu Aurolacii sau așa zișii Social Democrați, va fi vina exclusivă a guvernanților de azi. Nu poți avea pretenții de la un popor care nu are acces la sănătate și educație, un popor furat și batjocorit sa înțeleagă sensul votului și democrației.

  • @Ziggy
   “Exclusiv” e cam mult spus, ca doar nu poti spune ca psd sau pmp n-ar mai avea nici o vina … 😎 dar in rest cam asa-i.

  • Un „pui” nascut de Dodon, botezat de Putin, nasit de urmașii lui Stalin, asta-i puiul haurist cu domiciliul in R. Moldova.

  • Rezultatul politicii antiunioniste e dureros în stânga Prutului: conform Wikipedia, GDP (nominal) per capita Republica Moldova e doar $4,498 pe când România are deja $12,813, deşi prin 1990 se trăia mai bine la Chişinău decât la Bucureşti.

 2. Aur = Rusia = Mizerie

  • Dacă toată redacția g4muie, suge pul@ până le iese calculele pulitice, nu mă supăr.

 3. Republica Moldova nu are nevoie de coruptie, mafie si impostura.

  • Bine zis, pe langa faptul ca saracii frati di pesti Prut sunt sub curul brostei, sub obladuirea serviciilor Simion mai exporta si mizeria romaneasca in Maldava.

  • Perfizii astia repeta greseala comandantilor militari romani din Primul Razboi Mondial care, din exces de zel, au umilit si comis atrocitati asupra minoritatii ruse iar dupa evacuare si cedare, minoritatile s-au razbunat cu varf si indesat pe basarabeni.