G4Media.ro

Augustin Lazăr: OUG pe justiție a creat foarte multe probleme pentru DNA,…

Tudorel Toader, Augustin Lazar

Augustin Lazăr: OUG pe justiție a creat foarte multe probleme pentru DNA, inclusiv suspiciuni de neconstituționalitate

”Această OUG a creat foarte multe probleme funcționale pentru parchete, în special pentru DNA, inclusiv suspiciuni de neconstituționalitate, care sunt în curs de analiză. Soluțiile vor fi identificate în perioada următoare”, a declarat pentru G4Media.ro procurorul general, Augustin Lazăr, în legătură cu ordonanța de urgență adoptată luni de guvern și publicată azi în Monitorul Oficial.

Reamintim că una dintre prevederile cele mai controversate din OUG a fost descrisă în premieră de G4Media.ro. Astfel, noua lege de organizare judiciară combinată cu OUG-ul lui Tudorel Toader riscă să arunce în aer activitatea DNA. Vezi aici articolul complet.

Foto: InquamPhotos / Octav Ganea

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

12 comentarii

  1. Demis si trimisă IJ pe capul incompetentului, eventual cercetat pt abuz in serviciu daca nu e in stare sa functioneze parchetele…

    • Troll jegos, tu si alti ca tine (stiu ca sunteti multi; are Putin copeici destule pentru idioti utili ca tine) trebuie sa intelegeti ca nu ne duceti de nas. Nu dam doi bani pe ideile voastre. Nu ne pasa de un megaloman fost spion comunist ca Putin. Las-o balta!!!

    • Bah troll userist satanist derbedeu neomarxist securistoid, n-am inteles ce vrei, am inteles doar cine sunteti “voi”!

  2. Serviciile si politicul au intrat adanc in Justitie pentru a o devora….

  3. Se aude ca seful celei mai indrituite institutii, Avocatul Poporului, care poate ataca la CCR marsavia asta de OUG si-a „bagat picioru-n ghips” pentru 2 saptamani! A plecat in concediu de odihna!
    Pai sa nu dai cu ei de pamant?!
    Si bine spunea cineva la Tv, procurorii DNA, daca tot nu-si vor mai putea desfasura corespunzator activitatea, sa plece in corpore. Si cred ca, daca ar avea sange-n instalatie, in semn de fronda, sa-si dea demisia toti si sa lase DNA gol. Asa n-ar mai avea nici individa aia de la Constanta propusa sef DNA ce sa mai conduca. Si la cum se misca lucrurile in DNA de 1 an, cel putin, n-ar fi nicio pierdere.

  4. Lucian Mindruta era cel cu ideea unui DNA gol.

    • Cine? Nefrecventabilu’ ala care se umezise tot pe cand il „inobila” detinutul 0049 la Cornu?

      Saracu’ mha, nu mai radeti de el ….

    • Sanitare,
      Propun să încheiem cu atitudinea asta provincială și nesănătoasă, caracterizată cel mai bine de celebra „aceeași mizerie” ! Dacă Lucian Mandruța ăsta e inamicul Ciumei Roșii, atunci e aliatul nostru, vom avea timp dupa „Marea Bărbierire” de mici răfuieli și de antipatii personale…!

    • P.S. Nu uitați:”Fă-te frate cu Dracul, până treci puntea!”, ba chiar aș propune ca, ținându-ne de nas, să îi sprijinim cumva pe Țuțuianu și pe madame Firea. Apropo de Firea, toată lumea știe că am avut ceva împotriva ei, din pricina beteșugului dat de către Mama Natură, dar după operația de…pliere, situația s-a schimbat radical, se poate discuta pe o nișă mai…îngustă, nu in…lărgimea firească, determinată de alegerea in funcția de P.G. !

  5. E nevoie de ajutorul partenerului cel mai strategic, SUA, pentru salvarea de la pieire a statului roman, dar n-are cine sa-l ceara!
    Nebunii astia de la putere schimba arhitectura si functionarea statului prin ougeuri, neschimband, dar incalcand, Constitutia!
    Hai domnule Iohanis mai repede in tara, ca Avocatul Diavolului si-a luat concediu de odihna si convoaca, dracului, o data CSAT-ul ala, ca nu inteleg pentru ce-l ai!

  6. Care este cea mai importanta intrebare cu care se confrunta azi omenirea:
    Cine detine dreptul de proprietate asupra datelor (informatiei)?

    Cei care controleaza informatia detin controlul asupra viitorului vietii. Asta deoarece informatia este cel mai de pret bun din lume. In vremurile stravechi, pamantul era principalul bun, iar politica era o lupta pentru controlul pamantului si, atunci cand prea mult pamant a ajuns sa fie detinut de un numar redus de oameni, societatea s-a impartit in aristocrati si oameni de rand. In ultimii doua sute de ani, utilajele de lucru si fabricile au devenit mai importante decat pamantul, iar luptele politice s-au orientat pe controlul asupra acestora. Atunci cand proprietatea asupra utilajelor si a fabricilor s-a concentrat in mainile catorva oameni, societatea s-a divizat in capitalisti si proletari. In secolul XXI, datele (informatia) vor eclipsa atat pamantul cat si utilajele si fabricile, devenind cel mai important bun, politica devenind o lupta pentru controlul fluxului de date. Atunci cand datele se vor concentra in mainile catorva oameni, este posibil ca omenirea sa nu se mai imparta in clase, ci in specii diferite.
    (traducere Yuval Noah Harari, 21 lessons for the 21 st Century)
    Concentrarea controlului asupra informatiei din domeniul judiciar poate fi interpretata ca facand parte din miscarea concertata pe care politica o intreprinde pentru controlul global al fluxului de date…

  7. La capitolul „suspiciuni ” paraziti de procurori sunt experti , in rest nimic din punct de vedere profesional .